Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Amy Winehouse – et mareritt

Vi velger vanligvis å skrive om pene damer. Vi roser dem opp i skyene. Forguder dem. Og, vi snakker uhyre sjelden nedsettende om noen. Vi holder oss for gode til sånt, viktige og seriøse som vi jo tross alt er. Men, for Amy Winehouse gjør vi et unntak.

Hun må være den mest ugly kvinne på planeten. Tenna på halv-tolv, kropp som fra en konsentrasjonsleir og så mange tøvete tatoveringer at det bare blir teit. Hun er i tillegg narkoman og en helt ubrukelig artist. Grusomt kvinnemenneske.

Men vi kjenner henne ikke, så det kan jo hende at hun er verdens snilleste person og jobber frivillig på et barnesykehus i Uganda i feriene eller noe. Hvem vet. Det eneste vi vet er at Britene stemte henne fram som den personen de har mest mareritt om. Det skjønner vi godt. Spesielt hvis man har en sånn kinky drøm som inkluderer naken hud, seksuelle spenninger og et badekar fyllt med blomster. Og oppi der? Amy Winehouse.

Grøss og dobbelt-grøss.

 

 

amywinehouse
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: artikkelbilde, Kvinner & Babes

ARKIV | RSS

Stikkord: , , ,

7 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. fukktard
  Skrevet den 14.08.08

  hold kjeft. takk

 2. Linda
  Skrevet den 06.01.09

  Amy winehouse må være den mest møkkete, ekle og udelikate dama som finnes. Ut fra bildene ser det ikke ut som hun vet hva en dusj er. Hun er så stygg at jeg blir fysisk kvalm av både og se og høre om henne. Skulle bare ønske jeg fikk en mulighet til å spy henne i trynet og si hvor patetisk grusomt stygg hun er…

 3. Joker
  Skrevet den 06.01.09

  Haha.
  Linda, er det slik at du ikke er helt fornøyd hvordan du selv der ut? Hørt ordtaket «På seg selv kjenner man andre»?

 4. eMann
  Skrevet den 07.01.09

  Amy er sjarmerende syns jeg. Alle vet jo at bildene som vises er de verste. Det finnes mange bilder av henne som viser at hun egentlig er dritvakker. Og synger svinebra gjør dama også.

 5. Pecker
  Skrevet den 23.02.09

  I studio når hun kan gjøre mange takes er hun en fantastisk sangerske, live det helt motsatte dessverre. Pen er hun ikke.

 6. e.m.
  Skrevet den 19.03.09

  Nåja. Vi hadde jo Margaret Thather da…og Landsmoder Gro…og har ennå Jennifer Anniston…
  Men jeg hadde helt sikkert hylt i panikk om denne Amydama kom inn på soverommet mitt iført gjennomsiktig burka.
  Og jeg er snart femti…!

 7. Fredrik
  Skrevet den 13.08.17

  Det er helt greit med meninger om salige Amy Winehouse, men nå får jeg lyst til å forsvare henne og den fremragende artisten hun var. Fantastisk stemme(selvom ikke sjangeren er helt etter min smak) og søt som «nabojenta» var hu:-) Jeg synes hun hvertfall ikke var direkte fæl. Enig med eMann.

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post