Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Bloggere flest er dumme og sosialdemokrater

Brasil
Brasil er et sexy land alle burde besøke før de dør.

Jeg mener ikke at det er noen klar sammenheng mellom å være blogger og dum, men det er jo selvsagt en klar sammenheng mellom det å være helt opplagt idiot og sosialdemokrat. Det vet jo alle. Og bloggere flest er sosialdemokrater på verste måte. De vil skrive om katten sin, om at katten fikk unger idag og så vil de fortelle litt om kattungene etterpå. Og alt skal skrives med den største moralistiske pekefinger på denne siden av Nord-Korea.

Norske bloggere anser det som sørgelig og umoralsk hvis noen skulle falle for fristelsen for å skrive noe for (grøss) betaling. Norske blogger er kjemisk renset for enhver form for advertising, og med rette selvsagt – det er uhyre få annonsører som kan se noe som helst nytte i en annonse på norske blogger – til det er de alt for moraliserende og kjedelige.

Derfor vil tjenester av typen Bloggerwave aldri få noe særlig fotfeste her på berget. Som Lill Kristin Tvinde skriver i sin masteroppgave om blogging og markedsføring:

Å være blogger med et respektabelt antall lesere og mottar penger for å skrive om produkter, mener jeg går ut over deres integritet som ekte blogger. Å motta vareprøver, og å kunne velge selv om man vil skrive om det eller ei, er noe annet. Jeg er redd for at den grensen skal krysses. Bloggere skal være en vakthund, ikke et kjæledyr.

Agurkposten er ingen blogg i ordets rette forstand; til det er vi faktisk alt for talentløse, men vi har et suverent fortrinn i forhold til Norske bloggere: Vi mangler totalt skrupler. Vi skriver for betaling og lar oss kjøpe for summer som er små at det nesten blir pinlig. Av og til skriver vi til og med gratis; her om dagen skrev vi en artikkel om en kjent og kjær glamourmodell kun fordi vi fikk ligge med henne etterpå.

Det er sånn det er å være redaktør for Norges mest elendige nettside; lange dager og netter, men jobben innebærer også å ligge med noen av verdens vakreste kvinner med jevne mellomrom.

Neida, vi bare tuller. Vi ville selvsagt ALDRI solgt sjelen vår for penger. ALDRI. Vi ønsker å være en seriøs leverandør av mediale tekster, og vår integritet henger usedvanlig høyt. Vi ville ALDRI, ALDRI, ALDRI finne på å la oss kjøpe for knapper og glansbilder. Vi ville ALDRI skrive noe for betaling! ALDRI! ALDRI! ALDRI!

Forøvrig, vi har meldt oss opp på et male- og tegnekurs. Vi vil lære oss dette skjønner du. Derfor: kurs. Brevkurs. Vi gidder jo selvsagt ikke å stille opp i noe læringsmiljø eller noe sånt, til det er vi alt for sløve med egen intimhygiene, så brevkurs passer perfekt.

Muligens er dette noe for deg også. Det er forsyne meg gratis også. Ikke verst bare det. Iallefall i 14 dager eller noe. Meld deg på malekurs du også. Kanskje vi sees?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Data, Kultur & Medier, Tekstlink

ARKIV | RSS

4 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Bjørnar
  Skrevet den 31.03.08

  Folk har vel ikke vanvittig mye imot reklame akkuratt, det er ganske mange som besøker vg.no, db.no osv med gjevne mellomrom. En av tingene som skiller de fra «tjene penger på bloggen»-blogger er enkelte rettningslinjer som må til for å bli tatt seriøst overhodet, som tekstreklame plakaten.

  Nå gjør hvert fall adblock det mulig å se teksten på siden framfor alle de 2k bannerne 🙂

 2. Niclas
  Skrevet den 31.03.08

  Selvfølgelig er bloggere flest dumme og sosialdemokrater. Men dette gjelder jo ikke bare bloggere, siden minst 99% av befolkningen er sosialdemokrater, og derfor dumme (eller uopplyste om du vil). Det gjelder faktisk nesten alle kategorier. Like sant er det at journalister flest er dumme og sosialdemokrater. Man kan også med sikkerhet påstå at Høyremedlemmer flest (finnes unntak som Vampus) er dumme og sosialdemokrater. Eneste gruppen av mennesker som ikke er dumme eller sosialdemokrater er DLF-medlemmer, der finner man ingen sosialdemokrater.

 3. picxx
  Skrevet den 31.03.08

  Er vel kanskje litt enig med Bjørnar her i at svære glorete bannere med blinknotter og duppedingser ikke akkurat fordrer til klikk, men selv legger jeg vel ut disse bannerne mest for å si at «dette er en side jeg prøver å tjene penger på».

  At ‘alle’ assosierer annonsering med enten glorete bannere eller adsense synes jeg er litt rart. I dette innlegget for eksempel fant jeg 5 annonser…hvor mange fant du 😉

 4. Bjørnar
  Skrevet den 01.04.08

  picxx: 3 lenker + hele posten, så 4.. Skal sies at alle bilder som inneholder reklame er blokkert da, så om du regner med noe av det så ser jeg ikke slikt… Om du også regner med lenkene på venstre side så har du jo 4 til derfra, totalt sett 8. Adsense og bannere som er markert som reklame har jeg ikke noe imot, tekstreklame (se forrige kommentar) er derimot en uting som prøver å lure folk til å trykke på reklame. Dette er typisk også imot rettingslinjer for for eksempel Adsense.

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post