Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Charlotte Thorstvedt kliner til for godt vær

Charlotte Thorstvedt er datteren til tidligere keeperhelt Erik Thorstvedt, dødslekker modell og programleder for en heller perifer kanal som bare sender hjernedøde musikkprogrammer. Også kallt MTV. Charlotte Thorstvedt har også blitt avbildet – til alle menns store glede – på forsiden av bladet Mann. Ikke verst bare det, og nå blir det endre bedre for Charlotte hiver seg på klimabølgen og tilbyr seg å kysse for penger på årets Hove-festival.

Ja, du leste riktig. For hvis Charlotte Thorstvedt får lov til å kysse deg, så betaler MTV 1 euro til kampen for et bedre vær. Dessverre hadde ikke jeg tid til å gjøre entré på Hove-festivalen i år, siden det er så mye bra på radioen for tiden, men om jeg hadde hatt tid hadde jeg selvsagt ofret meg for miljøet. Hallo, såpass må man da kunne bidra med. Bli kysset av Charlotte Thorstvedt? Jaja. Må man så må man.

Alt for en god sak, liksom:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Featured, Kultur & Medier, Kvinner & Babes, Ukens Kvinne

ARKIV | RSS

3 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Kaptein Granat
  Skrevet den 26.06.08

  Nei nå må du rulle inn. Hun er like heit som en sild i nordsjøen og hadde jeg møtt henne på gaten hadde jeg heller konsentrert meg om de andre førti jentene som befinner seg innenfor en radius på 500 meter, og som er vesentlig heitere. Let’s face it, vi bor i et land med sykt mange heite jenter og Charlotte Thorstvedt ligger knapt nok midt på treet i sammenligning. Og da har jeg ikke engang tatt personaliteten inn i beregningen – eller mangelen på sådan. I likhet med sin far har hun like mye særpreg og utstråling som en frosk. Jeg ville heller sett på ingenting enn å se på hun her.

 2. Redaktøren
  Skrevet den 26.06.08

  Jøss, Kaptein Granat. Vet ikke hvilke gater du vanligvis går rundt i, men skulle gjerne gått i de samme gatene hvis det var minst 40 heitere damer enn Charlotte thorstvedt der.

 3. Henning
  Skrevet den 17.07.08

  Personlig mener jeg at hun er oppskrytt….

  De skjeve øynene gjør at hun ikke har et pent ansikt etter min mening…

  Nei…det er nok mya annet å ta av som er bedre enn dette…

  Henning

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post