Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

– de homofile skal steines til døde

Nei, sitatet i tittelen er ikke hentet fra meg, men fra Bibelen. Den er nemlig rimelig klar på homofili. «Hvis du ligger med en mann som du ligger med en kvinne, skal du steines til døde». Mosebøkene. Bla opp og sjekk selv hvis du ikke tror meg.

Selv synes vi, i en verden der befolkningsveksten er helt ute av kontroll, at homofili er en utpreget positiv greie. Det at en hel haug mennesker ikke velger å få barn er faktisk et meget effektivt middel mot global oppvarming, utrydding av regnskogen og en hel del andre problemer. Dessuten gjør jo de homofile TV-programmer som «Homsepatruljen» og «Skal vi danse» så mye bedre. Lukter godt gjør de også.

Homofrie strender?

Nei, det vi egentlig hadde lyst å si var følgende: Synes ikke du også at det er ustyrtelig morsomt når voksne folk i fullt alvor bekymrer seg over «problemer» som aldri kommer til å ramme dem selv?

Da tenker vi for eksempel på Odd Djøseland fra Fremskrittspartiet (bombe) som fremmet et forslag om homofrie strender og badeanlegg fordi:

«Vanlige heterofile mennesker har uttalt at de nå føler ubehag med å oppsøke for eksempel offentlige svømmehaller og badestrender, kjente treff- og sjekkesteder for homofile. De føler et sterkt ubehag ved tanken på at lesber og homoer kanskje ligger og sikler og vurderer dem som potensielle objekter.»

Vel, nå skal det legges til at Djøseland veier ca 350 kg etter siste slankekur. Sjansen for at det ligger noen homser og sikler på ham der han vagger bortover stranden i en Speedo som er alt for liten for ham (men som likevel er stor nok til å benyttes som telt til å huse 40 ungdommer på Roskilde) må vel kunne sies å være uhyre liten. Han har veldig lite å frykte. Tvert imot: det at homsene stikker hodet ned mot sanden når Djøseland vagger forbi er ikke fordi de er kåte – det er fordi de er kvalme.

Mr Gay får juling

Dagbladet skriver idag om at kåringen Mr Gay Europe har fått rekordstrenge sikkerhetsombud grunnet trusler fra homofobe. Kåringen skal foregå på en øy i Donau, og ingen uvedkommede slipper ut på øya.

Vi skjønner ikke helt problemet til de homofobe. Hva er egentlig greia? Er det en slekten til Djøseland som er ute på tur, eller er disse homofobe tullingene bare litt gærne? Er det virkelig at stort problem at noen homser går rundt i speedo og poserer for hverandre ute på en jævla øy?

Tydeligvis. Man må være kristen eller medlem i FrP for å skjønne logikken. Vi er ingen av delene, så vi skjønner ingenting. Måtte beste homo vinne, sier nå vi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Leder, Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

6 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Lila
  Skrevet den 04.07.08

  Enig med dere, men må nesten legge til noe når det gjelder det som står i Bibelen. For det første er det sodomi (altså analsex) som er så dødsens alvorlig, og så vidt jeg vet er dette svært populært også i heterofile kretser i dag. Det står ikke bare at homofile (analsexpraktiserende) skal steines til døde. Det skal også voldtektsmenn – OG voldtektsofre. For ikke å snakke om de som uttaler Guds navn, eller de som er utro, og de som har seg med noen som er gift med noen andre, og de som rører ved noe som er laget av griseskinn, sånn som fotballer, for ikke å snakke om de som ikke adlyder sine foreldre. For ikke å glemme kvinner som har hatt sex før de blir gift første gang. Alle skal steines. Det er også sånn at man er uren i ymse dager dersom man har utløsning om natten, eller tar på en kvinne som har mensen, eller er en kvinne som har mensen. Men det er lov å selge sin datter som slave, og det er også lov å ta folk fra andre land som slaver. Er det ikke rart at de kristne som holder seg til Bibelens ord om homofile (i alle fall det med syndigheten i det) ikke sier et pip om alle de andre finurlige reglene i GT?

 2. Natalie
  Skrevet den 04.07.08

  Ganske så einig i det Lila sa eigentleg.
  Men over til det med å nekte homofile å bade på samme badestrand som hetrofile… altså! Andre menneskers seksuelle legning har vi jo absolutt ingenting med, så kva foreslår då FRP at vi skal gjere for å finne ut kven som er homofile og kven som ikkje er det? ta stikkprøver? (hoho veldig dårlig vits også jo!)

  Og kva med bifile? dei kan jo ligge der og sikle på begge kjønn, kva gjer ein med dei då? set fyr på dei? O_o

  Syns alle skal få bade der dei vil eg, samme om dei foretrekk kar eller kvinnfolk…
  Pedofile derimot, som set på badestrender eller på bassengkanten og ser på nakne born som badar og kosar seg, dei foreslår eg vi avliver på flekken. Men det berre mi meining..

 3. Redaktøren
  Skrevet den 05.07.08

  Vi er enige med begge dere altså. Og det er jo unektelig rart at de kristne tviholder på bare noen få deler av bibelen. Den der greia om nestekjærlighet er jo noe de glatt overser blant annet.

  Stikkprøver.. hehe.

 4. Gjervan
  Skrevet den 05.07.08

  Er ikke heterofile menn og kvinner som sikler over kvinner og menn på stranden et mer utbredt fenomen? Må vi ha kjønnsdelte strender som igjen er legning-delt?

 5. Redaktøren
  Skrevet den 05.07.08

  Jo, gjervan – skulle jo tro det. Men, det synes ikke han frp’eren var noe problem. Kanskje fordi han er en av dem selv?

 6. Morten
  Skrevet den 06.07.08

  Det er visse ting jeg ikke klarer å unngå å kommentere…

  La oss se på teksten en gang til : “De føler et sterkt ubehag ved tanken på at lesber og homoer kanskje ligger og sikler og vurderer dem som potensielle objekter.”

  First thing first.
  Jeg anser meg selv som en helt ordinær mann.
  Og som menn flest, så må jeg innrømme at å titte på vakre kvinner, er noe som gjøres.
  Uansett hvor det nå enn måtte være.
  Og hvilke valg har de kvinnene som blir tittet?
  Ingenting.

  Men når noen da altså begynner å se på hetrofile menn, ja, da skal himmel og jord i bevegelse for å unngå dette…

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post