Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Det beste bevis for at Gud finnes: Krystal Forscutt

Agurkpostens redaktør tilhører den gruppen svært intelligente, pene og rike mennesker som aldri har ansett seg selv om personlig kristen. Gud er gud, og gud er god og sånt har redaktøren alltid tatt med en solid porsjon klype salt. Det er et eller annet med dette med å snakke til folk som ikke er her, sånn helt ute av det blå (legg merke til ordspillet, .red). Man har jo heller ikke all verdens tro på at Jesus liksom bare gikk rundt og var god.

Slapp en fjert

Redaktøren er ganske sikker på at Jesus bannet litt for seg selv da de hang ham på korset. Og jeg er hundre prosent sikker på at da de spikret nagler gjennom (auuuu!) hendene hans, så slapp Jesus iallefall en god gammeldags fjert. Som sikkert luktet noe helt forjævlig. Mange som ikke vet dette, men dette med fjerten er faktisk årsaken til at de naglet føttene hans sammen liksom oppå hverandre. Det var rett og slett et forsøk på å lukke rumpesprekken hans.

Så lærte du noe idag også. Ikke dårlig.

Og det som iallefall ikke er dårlig er det beste beviset for Gud faktisk eksisterer. Nei, det er ikke noe tull som å gå på vannet eller noe annet sånt sært. Tvert imot; dette er et skikkelig bevis. Et skikkelig evidence, hvis vi skal være australske av oss. For akkurat dette med Australsk er nemlig Krystal Forscutt. Tilogmed navnet roper «Sexy», så ufyselig hot er hun faktisk. Dette må jo være det beste beviset for Gud faktisk eksisterer, noe annet kan jeg rett og slett ikke skjønne.

Røyking er dårlig for helsa

Dagfinn Høybråten hadde forsyne meg rett. Røyking er dårlig for helsa, og Gud er god. Krystal Forscutt er uten tvil et av Guds aller ypperste verk. Hun er så fin at redaktøren fabler om at hun må være prikk lik Jomfru Maria. For tenk bare på det du. Hvor fin må ikke Jomfru Maria ha vært, når Gud faktisk valgte henne, av alle kvinner på jorden. Gud er Gud og Gud er mann. Har man absolutt alle damer på kloden tilgjengelig for en hyrdestund, så velger man jo selvfølgelig den aller fineste.

Krystal Forscutt har nettopp blitt avbildet i Norske FHM, og nå er det forsyne meg danskene som får nyte synet av sexbomben. Hun figurerer nemlig på forsiden av mannebladet M!, og alle hjerter gleder seg. Det ble plutselig veldig godt å være dansk i Danmark. Hvem hadde vel trodd noe sånt. Danskene har til og med tatt seg gleden med å glede alle menn i verden med å legge ut en Wallpaper av Krystal Forscutt, sånn at man kan få orgamiske tilstander bare man skrur på iMac’en. Fantastisk.

Last ned wallpaper her.

Men, dette er selvsagt ikke de eneste bildene du kan finne av Krystal Forscutt, det sikreste bevis på at Gud eksisterer. Agurkpostens redaktør har tatt seg en liten søkerunde og kan her presentere ytterligere et sted for dungevis av skjønnheten:

Krystal Forscutt på Celebs Central Beta

Forøvrig, før du stikker av, så skal det jo legges til at Agurkposten nå kjører en aldri så liten konkurranse, som du bare bør få med deg. Fine premier. Veldig fine premier.

Og ikke minst, fytte i helvete for et sexy støkke. Krystal Forscutt. Hun har vært med i Big Brother. Nå er hun med i alle heterofile menns dagdrømmer. Og for en drøm dere. Og førr ei dame.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

7 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Kay
  Skrevet den 02.02.08

  Ønsker vi at hun lager en aldri så liten film hjemme som «mistes» til nettet??
  Trur nok æ hadde leita opp den hvis det hadde skjedd!!

 2. Redaktøren
  Skrevet den 02.02.08

  Ja. Når man ser på Krystal skjønner man hvor glad man er for at man er hetero. Tenk at de homofile går glipp av å tenne på denne dama!

 3. Plastikk
  Skrevet den 02.02.08

  Hadde det fantes en gud, hadde han ihvertfall ikke kunne lagd det der. Tror ikke han har tilgang på silikon.

  De puppene der er stygge, ekle og unaturlige. Dama er jo kjempedeilig, men de puppene der får meg til å se bort 🙁

 4. Redaktøren
  Skrevet den 02.02.08

  Plastikk: Skremmende at du synes de puppene der er stygge, ekle og unaturlige. Utrolig skremmende. Silikon er tøft.

 5. Verdens vakreste kvinne? | Agurkposten.no
  Skrevet den 14.03.08

  […] har levd i troen på at Krystal Forcutt og Hayden Panettiere var verdens aller vakreste kvinner. Dette viser seg gledelig nok å være en […]

 6. e.m.
  Skrevet den 14.05.09

  En gud som behandlet sin eneste sønn på den måten kan ikke bry seg noe særlig om menneskene.

  Krystal Forscutt. Jajojau. Hver sin smak….

 7. sint fisk
  Skrevet den 06.07.11

  å herregud xD du er flink til å dikte opp ting ! Har du vurdert å bli komiker ?? : )

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post