Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Folkeopprøret mot Holms, Hos Martin, Karl&Co og Mot i Brøstet

Norsk fjernsyn har sett mange skampletter opp gjennom årene, men ingen kan måle seg med de såkalte «komiseriene» Holms, Hos Martin, Karl&Co og Mot i Brøstet. Snakker om tragedie. Snakker om pinlighet. Dessverre har TV2 funnet det for godt å plage det norske folk med repriser av disse uhyrlighetene hele sommeren. Vi nekter å godta dette! Vi er ikke dumme! Vi HAR humoristisk forståelse!

Men, vi hater Holms, Hos Martin, Karl&Co og Mot i Brøstet!

Derfor har vi startet et folkeopprør mot disse seriene. Demokratiet må få bestemme. Folket må få sin mening. Ja, det finnes mange viktige saker å ta tak i, men å få stoppet disse seriene en gang for alle kommer faktisk litt før det å stoppe krigen i Midtøsten. Det blir aldri fred i Israel, men vi kan da i det minste skåne våre barn mot Tore Ryens verker!

Gjør din Borgerplikt! Meld deg opp i folkeopprøret på Facebook!

Mot i Brøstet er for eksempel en serie som handler om en mann i førtiårene som er sint hele tiden. Han bor sammen med en annen førtiåring som later som om han er seksten år ved å snu capsen bak-fram. Og det blir ikke bedre av at Egon Olsen også bor i huset.

Spin-Off serien Karl&Co handler om den samme sinte mannen. Denne gangen bor han alene, men han får stadig vekk besøk av karakterer som er så pinlige at selv David Hasselhoff virket talentfull under framførelsen av «Freedom» en trist kveld i Tysklands hovedstad Berlin.

Holms er historien om en tannlege. Uhyre pinlig og overspilt. Ikke morsomt. Datteren i huset tror hun er førti år, og moren i huset later som hun er 13.

Og Hos Martin, vel det er en så pinlig affære at ord faktisk blir tomme.

Dette må stoppes umiddelbart! TV2 må skjønne alvoret i denne saken. Disse seriene er en direkte trussel mot demokratiet i den forstand at de er med på å fordumme folket. Onde tunger har hevdet at det er Martin Kolberg som står bak det hele, i et forsøk på å fordumme folket såpass at den Rød-Grønne regjeringen blir gjenvalgt. Vi tror det kan lykkes, hvis ikke noe gjøres!

Så gjør din borgerplikt og meld deg inn i Folkeopprøret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

15 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. tanketom
  Skrevet den 18.07.08

  Eg veit ikkje om du er inspirert av den, eller om det er tilfeldig, men eg trur du likar dagens Eon i VG 😉

  For øvrig er eg heilt einig med resonneringa di. Dette er fæle seriar.

  (Til Sven Nordin sitt forsvar så var han ikkje 40 før i 1997.. Ikkje at det gjer det så veldig mykje betre eigentleg..)

 2. Redaktøren
  Skrevet den 18.07.08

  Eon? Hva er det?

 3. Lars
  Skrevet den 22.08.08

  Fordumming av folket? Altså, fordi om du har humoristisk sans som en ihjelkokt hummer så betyr ikke det at du kan si at INGEN liker de seriene!?! -Og forresten så er ikke Jørgen Holm tannlege. JEG, og bortimot uendelig mange med meg, syntes Mot I Brøstet var morro. Det er SYND at det ikke lages lenger. Karl & Co var artig det å, men mye var brukt opp. Holms og var morro, men Karens (Dattera) skuespillerferdigheter trakk serien laaaaaaaangt ned. Og det irriterte meg, men hun kom med fordi hun er dattera (eller stedattera, husker ikke helt) til Tore Ryen.

  Sven Nordin er en fantastisk skuespiller, jeg føler meg utrolig heldig som gjennom jobben min på Nationaltheatret har anledning til å se ham på scenen ofte. Han var jo selve høydepunktet med hele Mot i Brøstet!

  Hva mener du med at disse seriene fordummer noen? Hvordan skal et tv-program kunne fordumme noen, så lenge det ikke oppgis dumme/falske fakte som folk tror på? Et noenlunde oppegående menneske skjønner at når Nils legger frem fakta så tar man det med en stor klype salt!? Hele greia er enkel, men GOD underholdning! Bare fordi manus ofte er enkelt så slakter dere bedrevitende viktigperer hele greia. Bare se på Kaptein Sabeltann-forestillingene. Finnes da mange som ønsker å stanse de også, fordi de mener det er skadelig for ungene å se slikt «dårlig teater»! De tenker på handlingen, men ANER noen av dere hva slags teknisk kvalitet disse forestillingene har? JEG TVILER! -Og DET veier opp!

  Kom ikke her og tro at du kan snakke på vegne av hele Norge, som det virker som du tror du kan, og kritiser det beste Norge har hatt av komiserier!

  Du kan jo heller anmelde «Far og Sønn» Der har du litt å ta av, det var ikke spesielt imponerende greier etter min mening. Men den har du vel ikke tenkt på en gang? Nei, og skal jeg fortelle deg hvorfor du kritiserer Mot i Brøstet, Karl & Co, Holms og Hos Martin og ikke Far og Sønn?? Jo, fordi Far og Sønn ikke hadde så høye seertall som de andre, og ikke på langt nær de skyyyhøye seertallene Mot i Brøstet hadde! Så, konklusjonen er at du går løs på det som folk flest har likt, men du har såvisst ikke gjort leksa di når du utelater alle de som ikke har fått like mye oppmerksomhet. Eego, det du sier er bare tomt vrøvl for å få i gang en debatt.

  MÅTTE TV2 FOR ALLTID FORTSETTE Å SENDE DISSE MORSOME SERIENE! -Og fortsette å lage flere! -Og måtte aldri Tore Ryen gi seg med å lage god underholdning for det norske folk!

 4. Knut
  Skrevet den 22.08.08

  Når det kommer til DÅRLIGE KOMISERIER som bør legges ned snarest har du jo glemt den dårligste av alle! Hotel Cæsar! Skal vel forestille en drama-serie/såpe, men herregud for noe komisk dårlig vås! Jeg vil kalle det en dårlig komiserie.

  Tore Ryen er kongen av norsk TV-humor!

  -Og Hos Martin er ikke et av Tore Ryens verker. Den første episoden ble oversatt til Norsk av Knut Lystad tror jeg, og om jeg ikke husker helt feil så er originalforfatteren fra Island. Den er ikke originalt Norsk.

  Lars, jeg tror det er et par steder du har formulert deg litt forvirrende. Dattera i huset til «Holms» heter Victoria, men hun som lekte skuespillerinne heter Karen Louise Grindvold.

  Når det kommer til den tekniske kvaliteten på Sabeltann-forestillingene så er den høy, og DET veier opp for en ikke fullt så god handling.

  Har jeg forstått deg rett?

  I hverfall, MIB, Karl&Co og Holms er god underholdning for de som er gode nok i lokket til å forstå forskjellen på virkelighet og tv-tull. Hvis man tror på, og begynner å leve slik de gjør i disse seriene, så er de FORDUMMENDE ja. -Men da er det vel strengt tatt seeren som er den dumme i utgangspunktet…

 5. Lars
  Skrevet den 22.08.08

  Knut: Ja, du forstod det riktig. Trodde ikke du var av typen som var sååå glad i disse seriene at du ville gidde å skrive noe innlegg her? hehe.

  Sier som deg: Tore Ryen er kongen av Norsk TV-humor!

  5 stjerner til deg! *****

 6. Nic
  Skrevet den 15.09.08

  «Onde tunger har hevdet at det er Martin Kolberg som står bak det hele, i et forsøk på å fordumme folket såpass at den Rød-Grønne regjeringen blir gjenvalgt.»

  Morsom påstand, ettersom dette er typisk borgerlig mega-kommersiell humor, som er det Frp ønsker seg mest av alt at vi skal ha av såkalt «kulturliv» i Norge. Resten mener jo Frp burde bli fratatt all støtte, og bare slike ting som dette skal produseres.

  Gjor det forfærdelig vondt når du skøyt deg selv i foten?

 7. Redaktøren
  Skrevet den 16.09.08

  Nic: Nei, for hvis du leser sitatet du henviser til så står det at «onde tunger har hevdet(..)»

  Det er ikke vi altså. Det er noen onde tunger.

 8. Martin
  Skrevet den 01.10.08

  Ehm. For å si min mening må jeg si at Jeg liker Mot i brøstet, Karl & Co, Holms og Hos Martin er gode serier.
  Holms må vel være den av seriene jeg liker minst, det er en morsom serie. Men den mangler en del ting jeg vil ha for å se en serie annet en humor… Jeg ble litt lei av serien.

  Men hva var det med at de putter (Egon Olsen) inn i Mot i Brøstet? Hvis du ser 2 filmer med samme skuespiller (med forskjellig roller i filmene) så får du vel ikke akuratt følelsen at det er samme rolle?

  Skal ta et norsk ekempel (UNO og URO) I uno spiller Nicolai cleve broch en «pussy» kompissen til rollen som blir spilt av axel hennie, og i uro spiller han en undercover politimann.

  Og jeg kan ikke akuratt si at å putte Arve opsal inn i Mot i brøstet var en dårlig idè. Han gjør jo ikke akuratt noen dårlig rolle i verken Mot i brøstet eller Olsenbanden!

  Skjønner at folk har forskjellig smak men hva er vitsen med å klage over en godt likt serie som blir sendt flere ganger så andre generasjoner også kan få sjangsen til å se disse godbitene!

 9. Roy-Egil Johansen
  Skrevet den 15.01.09

  Dette var helt høl i huet. Jeg eier alle disse seriene på DVD , bortsett fra Holms da. Men å kalle Hos Martin pinelig. er jævlig dårlig. Hos Martin er best!

 10. eMann
  Skrevet den 15.01.09

  Best i forhold til hva da??? Mener du at Hos Martin er verdens beste sitcom???

 11. Terje
  Skrevet den 29.09.09

  Det er tydelig det at redaktøren i aftenposten IKKE har humor! Disse seriene er det største TV2 har vist. Spesielt Mot i Brøstet var det jeg kaller en skikkelig komiserie. Karl & Co var jo også det, men noe av det var for dumt.
  Holms var bra den og, men dattera i huset trekker serien litt ned ja.

  OG hos martin derimot var ganske lik Mot i Brøstet, men veldig bra, mye p. ga. at det er Sven Nordin og Nils Vogt som er hovedpersonene! Men jeg synes nesten at det må nevnes: Det var ikke Tore Ryen som skapte hos martin. Men Bjari Haukur Thorsson gjorde det sammen med Knut Lystad (Ulf i Karl & Co), og de hadde god peiling på å lage komedie!! Synd at de bare fikk laget 39 episoder av serien…

  Men uansett Tore Ryen er en av de aller beste komikerene! Noe som redaktøren i aftenposten ikke har skjønt, det kan virke som om han regner dramaserier og komiserier som det samme…..

 12. karl
  Skrevet den 22.10.09

  hos martin e den beste seien så har gått på tv gång å han kødden så har skreve detta e ein tosk om at hos martin e dårlig

 13. Svært til sinte dere er
  Skrevet den 15.03.12

  Svært til sinte dere er, Holms,Hos Martin, Karl og Co og Mot i brøstet er alle en av de beste komiseriene og selv om dere er så forbanna så kan TV2 vise disse seriene fordi vi andre vil se den og dere vet at dere er ikke hele verden.

  Mvh. En som liker alle disse seriene

 14. krisander
  Skrevet den 11.04.12

  jeg synes at dette er tull eller holms kan jeg ikke si noe om for jeg har ikke sett den serien før men mot i brøstet og Karl & co og hos martin er en av tore ryen’s beste komiverk og at dere tullinger som ikke har sans for humor skal klage og prøve og ødelegge for tore ryen og skuespillerne bare fordi ¨dere¨ ikke liker det og dessuten kan ikke dere ødelegge for mot i brøstet og karl & co og hos martin for alle de tre norges beste komiserier er ferdig lagd og er på dvd

 15. Trond
  Skrevet den 22.08.12

  Lag noe bedre selv 🙂

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post