Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

FrP motstandere av IQ-trening

I et hemmelig notat som Agurkposten har fått tilgang til, går Fremskrittspartiet kraftig ut mot såkalt IQ-trening. «Dette er noe vi må kjempe mot med både nebb og klør», heter det i notatet. Etter hva Agurkposten erfarer er Siv Jensen og partiledelsen i Fremskrittspartiet rett og slett redde for å miste sine kjernevelgere: de dumme.

Statistisk Sentralbyrå har i årevis kartlagt hvem som stemmer hva. Tallmaterialet er vanskelig å ta feil av: Høyre har de rikeste og smarteste velgerne, med SV som en god nummer to. Kristelig Folkeparti har de eldste velgerne, og Rødt har de mest engasjerte. Arbeiderpartiet er det eneste partiet som tiltrekker seg velgere fra alle samfunnsklasser. Og FRP-velgeren?

Han har lav utdanning, tjener lite og kjører mest sannsynlig drosje. Dessuten misliker den typiske FrP-velgeren alle former for kulturell stimuli – utenom fotball. Ikke overraskende er FRP-velgeren også motstander av den nye loven mot sexkjøp i utlandet. Den typiske FrP-velgeren kjøper nemlig mer enn gjerne både sex og kone i Thailand.

«Hva skal vi gjøre uten alle idiotene våre?» heter det i notatet Agurkposten har fått tilgang på. Ja, man kan jo lure. Mest sannsynlig ville smartere velgere bety exit for FrP fra Stortinget.

Dessuten ville IQ-trening mest sannsynlig også gjøre det svært vanskelig for partiledelsen å få fyllt opp plassene i sentralstyret.

Ingen fra FrP var tilgjengelig for kommentar til denne saken idag.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: politikk

ARKIV | RSS

4 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. AgurkpostenErHjernedød
  Skrevet den 16.06.08

  «Tihi! Dere er dumme dere!»

  Hvor gammel er du egentlig? Antagelig ikke gammel nok til å huske 3 måneders ventetid på instalasjon av telefon og huskjøp som inkluderte betaling under border pga maksimumspriser. Eller at man måtte ta fri fra jobben for å rekke butikken.

  Ja, dette var Norge under sosialdemokratiets storhetstid, før høyresiden fikk bygget seg opp. Jeg ønsker egentlig ikke dette tilbake igjen, men det hadde virkelig vært deilig å se deg leve under det sosialdemokratiske svineriet.

 2. Redaktøren
  Skrevet den 16.06.08

  Jeg er 94 år i hodet. 27 og et halvt, sånn ellers.

 3. Angel Islington
  Skrevet den 16.06.08

  Det er godt å se at usaklige angrep på FrP er bermens viktigste våpen.. 🙂 Det ironiske er jo at du nettopp spiller på dumme, fordomsfulle og lite innsiktsfulle strenger i din kritikk av FrP som et «dumt» parti med dumme velgere… artig. Å falle for eget grep er alltid søtt.

 4. Jokos
  Skrevet den 16.06.08

  Det morsomste av alt er at dere som kritiserer artikkelforfatteren ikke skjønner den deilige sarkasmensom gjennomsyrer denne teksten!

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post