Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Glemt babe: Beverly Mitchell – og litt om kristne

Kroatia
Ta en ferietur til fantastiske Kroatia og bad deg i luksus!

Noen babes når aldri opp når listene over de vakreste kvinnene i verden skal offentliggjøres, til tross for at de er smellvakre og gjenstand for mange menns skitne drømmer. Beverly Mitchell er nok ikke en kandidat til tittelen «mest sexy i verden», men hun er jo litt søt. Dessuten var jo bildet av henne som solbrent ganske morsomt. Forøvrig har hun litt fine armer, litt store flotte pupper og et forholdsvis søtt ansikt.

Ok, da. Jeg hadde jo litt lyst til å skrive stygt om de kristne igjen, og siden de kristne vanligvis ser ut som draugen selv – måtte jeg jo finne et slags alibi. Beverly spilte «Lucy» i den svært så moralistiske og kristne familieserien «7th heaven» som for tiden går på TV2 sånn rundt klokken 14 på hverdager. Du vet den serien der alle karakterene er en-dimensjonale, og der Gud er løsningen på absolutt alt. Veldig moralistisk og veldig amerikansk. Og veldig kristent.

For hva faen er det med prester og deres trang til seksuelle overgrep? Skal vi ikke bare ta å stille dem opp hele gjengen og gi dem et nakkeskudd – som de sårt fortjener? Jeg mener, greit nok at ikke absolutt alle prester bedriver seksuelle overgrep, men de som ikke bedriver slikt har nok garantert «hjulpet» noen homofile til å se at «døden kanskje er bedre enn livet».

«Jammen, dere må jo kunne respektere at vi har vår mening», sier de kristne ofte når de dømmer homofile til helvete. Nei, dere fortjener ingen respekt for deres mening. Hvorfor? Vel, la oss se på de to meningene som støter mot hverandre i homosaken:

 • De homofile mener at de må få lov til å ha samme rettigheter som alle andre mennesker. De homofile mener at de må få lov til å gå gjennom livet som homofile uten å bli forfulgt og trakassert. Dessuten mener de homofile at det må jo være deres egen sak hvem de velger å dele seng med.
 • De kristne mener at de homofile bør steines til døde. Fordi det står i Mosebøkene. Men, siden steining ikke er godtatt i Norge, mener de kristne at de homofile i det minste burde utstøtes fra alle mulige deler av samfunnet inntil de «slutter å være homofile». For homofili er synd og fører til fortapelse. De havner altså i helvete.

Det sier seg selv at vi ikke kan respektere en slik mening fra de kristne. I realiteten er de kristnes meninger i saken om homofili såpass grove at de burde vært straffbare. Hvem vet hvor mange homofile som har tatt selvmord på grunn av de kristnes meninger? Vi kan trygt anse tallet som ganske høyt. De kristne har blod på hendene, ingen tvil om det.

Likevel går de altså rundt og er så jævlig «besserwissere». De vet best, for de har lest i en bok hvordan verden er skrudd sammen. Det er jo egentlig ganske latterlig. Hadde jeg gått rundt og pratet om at jeg har en usynlig venn som heter Gunnar, som jeg kan betro meg til – så hadde jeg vel blitt ansett som sinnsyk. Men hvis denne usynlige vennen heter «Jesus», «Den hellige ånd», «Jomfru Maria» eller «Gud» – ja så er det liksom godtatt.

Man får til og med fri fra jobb for å snakke med sin usynlige venn. Anyway, jeg formelig hater kristne, og det hadde ikke kostet meg en halv kalori å kjøre over dem med min lille Aygo. Faktisk, hvis jeg så en kristen jævel stående på veien – og det var litt dårlig sikt, litt mørkt, kanskje litt snø i luften og slikt – sånn at jeg så at jeg kunne komme unna med det hele – ja så tror jeg vel kanskje at jeg hadde tråkket gassen i bånn.

Aaah. Når jeg tenker på de kristne blir jeg så eitrende forbanna. Jeg klarer ikke engang å uttrykke mitt hat mot dem på en skikkelig måte. Så, se heller på noen bilder av Beverly Mitchell – det er mye hyggeligere:

bevmitchell2.png bevmitchell3.png bevmitchell4.png bevmitchell5.png

Denne posten ble gitt deg av:
Lån – Kredittkort




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Kvinner & Babes, Tekstlink, Ukens Kvinne

ARKIV | RSS

12 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Beverly Mitchell
  Skrevet den 12.03.08

  Gratulerer med ukas mest generaliserende innlegg…

 2. Jessica Biel
  Skrevet den 12.03.08

  Beverly er jo søt, men Jessica er den mext sexy kristne dama på denne jord.

 3. Beverly er pen
  Skrevet den 12.03.08

  Dette er garrantert de dårligste argumenstasjonene jeg noen gang har sett blitt skrevet. Virker som om det er skrivd av en liten unge som ikke har fått sukkertøy. Denne artikkelen gjorde at jeg fikk lyst til å slutte å lese agurkposten. Jeg håper dere skjerper dere og lager mer voksne innlegg.

 4. Løk
  Skrevet den 12.03.08

  Hahaha! Du må være en av verdens desidert dårligste kverulant! Det er den dårligste teksten eg har lest på ÅR!!!!! Hadde ikke denne vært på Kudos (fatter igrunn ikke hvorfor) så hadde den ALDRI blitt lest av meg! Fra nå av styrer hvertfall eg unna denne dårlige dårlig formulerte «humoren»!

 5. Pølsa
  Skrevet den 13.03.08

  Må sei eg e eni me Redaktøren..

 6. Redaktøren
  Skrevet den 13.03.08

  Ok da, så var ikke dette noen kandidat til tittelen «årets beste artikkel», men jeg fikk dere da iallefall til å reagere såpass at dere gidda å skrive noen kommentarer – så da kan den ikke ha vært helt på jordet heller.

  Men tar selvkritikk. Dette var dårlig. Det er bare sånn at jeg blir så forbanna når jeg tenker på de kristne – så da får jeg problemer med å argumentere skikkelig. Skal komme tilbake med litt skikkelig kritikk etterhvert.

 7. John A. Nergård
  Skrevet den 13.03.08

  Ærlig talt… Dama er jo overhode ikke fin i det hele tatt… De som mener denne jenta er søt… Tar feil! GRUNDIG FEIL!

 8. Daniel
  Skrevet den 13.03.08

  Dette er det dårligst argumenterte og barnsligste innlegget jeg jeg lest på lenge. At det er mulig å slenge så mye med leppa, uten å legge noe tyngde bak det i det hele tatt! Jeg har med glede lest agurkposten lenge nå, men dette innlegget får meg til å slutte…

  Ta dere sammen…

 9. Morten
  Skrevet den 13.03.08

  Jeg må desverre si meg enig i folk som har kommentert at dette er et veldig generalisert innlegg, jeg er selv kristen og går i en menighet der homofile er like velkommne som alle andre…
  Samtidig har jeg et spm: er det ingen ikke-kristne som hetser homofile?? dette skjer vel også i veldig stor grad, er det like greit å kjøre over disse en mørk regnværskveld?

  Ang prester som driver med seksuelle overgrep syns jeg skal kastes på hoved å ræva ut av kirka, for den stillingen de har tillater ikke å tilgi slike handlinger. (ja alle synder er tilgitt….ikke i forhold til stillingen som prest)

 10. Joakim
  Skrevet den 13.03.08

  Det morsomste med hele artikkelen er at begrepet «kristne» blir kastet ut på samme generaliserende måte som man i andre fora kaster rundt seg med «muslimer»

  Det finnes tusenvis av trosretninger som i en eller annen form bekjenner seg til kristen tro. Men selv ikke innenfor den Norske Kirke er det enighet rundt spørsmålet/problemstillingen om homofili: hvorvidt det er synd eller ikke osv osv..

  Så hvordan kan du, Redaktøren, servere slike bråsikre påstander som at ‘ALLE kristne sier det eller det», når ikke engang de som sier de er kristne klarer å bli enige seg imellom.

 11. Kenneth Dreyer
  Skrevet den 13.03.08

  Hahaha!! Go Peter, Go Peter. Synes det var et bra innlegg jeg. Kristne er noen tullinger. Hvordan kan dem tro på noe som ble skrevet i en «Nattahistorie»-bok for 2000 år siden om en fjoms som gjorde vin til vann? Om det virkelig er en gud og jesus så var dem innmari tullete som sendte han på jorden for 2000 år siden når dem største krigen som eksistere var mellom to nabogårder. Dem hadde vel heller trengt en jesus i dagens samfunn når teknologi og innovasjon gjør verden mindre og kriger lettere å gjennomføre. Nei, jeg tror på det som kan bevises og alt det tullet i bibelen har jeg enda til overs å se bevis på!

  Og hvordan i faen kan man si at Beverly Mitchell ikke er fin? Greit nok, hun er ikke noe Jessica Alba, men jeg hadde da så absolutt ikke sagt nei om hun kom bort til meg!

 12. Tor Olav
  Skrevet den 11.07.08

  Du vil like siden http://www.herregud.com

Legg igjen din kommentar..













Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post