Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Greven ER klar for samfunnet

Varg Vikernes, eller Greven som han kaller seg, klager i Dagbladet på at han ikke blir prøveløslatt etter å ha sittet to tredjedeler av sin fengselsstraff på 21 år – en straff han ble idømt etter et bestialsk drap og et utall kirkebranner. Nynazisten, satanisten og fascisten Varg Vikernes forklarte retten at de noen-og-tyve knivstikkene kompisen Øystein hadde i ryggen med at «han hadde nok ramlet på en lampe». Klar for samfunnet?

Jo, ihvertfall ifølge ham selv. Han har etter eget sigende vært en mønsterfange. Som han selv sier: «Jeg har bare gjort ett lovbrudd i løpet av 15 år i fengsel«

Wow! Hvilken samfunnsstøtte! Bare ett lovbrudd! Hvor er Nobels fredspris? Hvor er den ledige stillingen som Biskop? Hvor er den ledige statsministerposten når man trenger den? Høres det ikke litt bedre ut med Kong Greven enn med Kong Haakon Magnus? Harald har sikkert ikke noe imot å la Greven overta taburettene etter at Kongen hører at Greven bare har gjort ETT eneste lovbrudd.

Men, hva var da det bagatellmessige lovbruddet?

Joda, Varg Vikernes hadde permisjon fra fengslet. Han TRUET til seg en bil, stakk av og ble funnet med en rekke skarpladde våpen av typen MP3. Han ble idømt 14 måneder ekstrastraff for dette. Snakker om bagatell. Det å true til seg en bil, stikke av og søke opp noen våpen – det er jo strengt tatt bare litt verre enn å stjele en sjokoladekake fra en guttevalp.

Det å ta en Japp fra Narvesen er da hakket verre.

En annen ting som virker noe merkelig er at han har kjøpt seg et småbruk til tross for over 40 millioner i gjeld, han har giftet seg og fått en hel drøss barn. Han har i tillegg gitt ut en hel haug plater under artistnavnet Barzum, som er en eller annen greie fyren har hentet fra boka Ringenes Herre – det skal være navnet til en Ork. Ærlig talt; når har han hatt tid til å sone?

Neida, han soner ikke. Han har såkalt «åpen» soning, som betyr at du kan treffe på ham på en rusletur i Tromsø Sentrum. Husk da at dette er en drapsmann, en kirkebrenner, en black-metal artist, en nynazist, en satanist og en fascist. Ergo en samfunnstøtte. Så gi ham sjansen da, Kriminalomsorgen!

Han har jo tross alt bare gjort ett lovbrudd!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

109 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Redaktøren
  Skrevet den 23.07.08

  men det finnes da et våpen som heter MP3, hva? Kay? Gjør det ikke det da?

  eller er det bare musikkfiler, liksom?

 2. Mari
  Skrevet den 05.11.08

  Jah…klart han er klar for samfunnet, han satt jo bare
  og flirte foran kamera da fikk en dom for seg, og han mener
  at drapet var en god innsats…

  KLÆSK!

  Jeg kom meg inn på vargsmål – boka på nett, en gang, og har aldri lest så mye BULLSH*TT i hele mitt liv, og da jeg var ferdig skjønte jeg at jeg ikke akkurat var en halvtime smartere, for å si det sånn.

  Håper dere alle ryker rett til himmels, alle dere som priser denne idioten.

 3. Mari
  Skrevet den 05.11.08

  Og det israelske Black metal – bandet, Salem fikk ALDRI en bombe i posten NEEEEEJJJJJJDAAAAAA!!!!!!

  IKKE se det på Sam Dunnes Global Metal…
  …og tro fortsatt på en med halv hjerne som «ikke vil ha oppmerksomhet»…liksom…bare at han gjør intervjuer, enda.

  Varg=Oppmerksomhetspsycho, prater dritt om alle, nazi, kirkebrenner og whatnot.

  Gi faen i det syke toskehuet, der.

 4. toreibjo
  Skrevet den 10.03.09

  Case closed. Han er løs: http://www.itromso.no/article240192.ece

 5. Lamerlord
  Skrevet den 11.03.09

  Dette er et praktfult eksempel på dårlig journalistikk. artikelen er ikke fremstilt på nøytralt vis, mange av påstandene har blitt falsifisert, som for eksempel «burzum er navnet på en ork». dette er feil (ringenes herre var riktig da) Burzum betyr mørket på svartmålet, og er med i strofen :
  «Ash nazg durbatuluk, ash nazg grimbatul, azh nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul», som forøvrig befinner seg på ringen rundt lillefingeren min. på godt norsk betyr dette «en ring til å styre alle, en ring til å finne dem, en ring til å bringe alle og i mørket binde dem»
  Du sier og at han ble funet med flere mp3’er, med mindre han hadde pirat kopiert dem har han ikke gjordt noe ulovlig ; D

 6. e.m.
  Skrevet den 26.03.09

  Sannelig siger jeg Eder. Her var det jaggu meg mye mørk tale !!
  Hva som virkelig forundrer meg, er at redaktøren i det hele tatt gadd å svare på alt dette tullet. Saken sluttet jo ganske raskt å handle om denne ‘greven’ og gikk fort over til: «Hvordan våger dere å motsi meg?»
  Ta en titt på denne bloggens overskrift, korsfarere, og finn ut hvor dere er kommet til. Kommentarene her hører mer hjemme i VG og liknende tabloider enn i Agurkposten !

  For øvrig er jeg fullstendig enig i redaktørens innlegg dersom dette skulle ha noen betydning.
  Men hvorfor min mening skulle ha noen som helst interesse for noen som helst, går langt over min forstand…

 7. Tine
  Skrevet den 03.06.09

  Ok, nå blir jeg virkelig irritert, som om blackmetalartister og satanister er noe ille? Og nå, la meg virkelig få skille mellom religiøse og filosofiske satanister (hvorfor det har samme navn vet jeg dog ikke), der de religiøse satanistene er såkalte «djeveldyrkere», og de filosofiske satanistene er de som ikke tror på Satan. Grunnen til at de filosofiske satanistene er fordi de tror på Darwins utviklingslære, og for kirka på den tida denne retningen kom til verden var alt som gikk imot Guds lære (nemlig utviklingslæren), kjetteri, satans verk.
  Så værsåværsåværsåsnill, slutt å blande satanister med djeveldyrkere, og slutt å tro at blackmetalartistene er onde bare fordi de gir seg ut for å være det -_-

 8. e.m.
  Skrevet den 11.07.09

  Sant nok, som redaktøren og Kay skrev; det virker som om svært mange på død og liv måtte henge seg opp i våpenbetegnelser i stedet for hva dette innlegget egentlig handler om.
  Selv var jeg yrkesmilitær i mange år, men reagerte overhodet ikke på dette. Skjønte hva red mente og er enig i hva han skrev: «dette er bare bokstaver».
  For øvrig er ikke Agurkposten noe våpentidsskrift (unntatt kanskje når det gjelder kvinnens «våpen»).
  For interesserte i skytegreier og leketing for voksne, fins det et stort nok utvalg magasiner om slikt å få kjøpt.

 9. Hans Jørgen
  Skrevet den 16.02.10

  Burzum<3 Herlig musikk.

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post