Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Hva faen er galt med sylteagurk?

Jeg blir fullstendig gal av folk som bestiller hamburger, uten sylteagurk, på Burger King eller Statoil. Det blir så jævla forbanna tåpelig. Enda verre er dem som ikke bare skal ha hamburger uten sylteagurk, men hamburger uten sylteagurk, ost, salat, tomat og dressing (det er overraskende mange av disse). Jeg mener; hvis man er så forbanna kresen i matveien så går man bare ikke på Burger King!

Da holder man seg hjemme.

Jeg fordrar ikke pasta. Jeg fordrar ikke meksikansk eller kinesisk mat heller. Det er vel ikke akkurat snakk om forakt her, men du fatter vel skissa skulle jeg tro. Jeg har aldri handlet pasta av noe slag. Man finner ikke nudler hjemme hos meg. Ris er jeg heller ingen fan av. Og all meksikansk mat smaker det samme, det er bare navnene som er forskjellige.

Men, jeg er ingen hysteriker.

Hvis jeg er på en eller annen konferanse eller på et møte av noe slag, og blir servert pasta – så spyr jeg ikke oppi fatet og krever burger fra Statoil. Jeg reiser meg ikke opp og lirer av meg fullstendig tanketom argumentasjon av typen “det er en menneskerett å slippe pasta!” Fordi jeg ikke er en hysteriker. Jeg dør ikke av å spise pasta. Jeg liker bare ikke smaken.

Jeg synes dessuten pasta har en konsistens som ligger farlig nære snørr. Problemet er bare at snørr smaker bedre.

Vegeterianere er som oftest hysterikere. De krever at burger king skal ha retter uten kjøtt for eksempel. Jeg må bare spørre; hva faen er vitsen med å gå rundt å lage en hel masse ekstra arbeid for stakkars Burger King ansatte? Bestill deg en Whopper Cheese, betal, spis burgeren, og kom deg til helvete ut! Ansatte på Burger King driter tynt i om rottene har blitt utsatt for dyreforsøk før de ble fanget av Burger King, kvernet og banket burgerflate. Ansatte på Burger King driter også tynt i om kyllingen i FedonWraps levde sitt kort liv i sus og dus.

De steiker burgere. Ferdig med det. Og dere vegeterianere: hvorfor tviholder dere på dette? Det å være vegeterianer er som å ha en innbilt allergi. Det blir bare så jævla dumt.

Jeg må bare få det ut; hva faen, altså hva i helvete, jeg mener, altså hva i faen i helvetes homosatans negerbøffel fjellfinnfjerthelvetesjævelhomosatan er galt med sylteagurk? Hva i satan er så himla dårlig med sylteagurk? Jeg er omtrent den eneste jeg vet om som ikke har noe imot sylteagurk. Resten av folket i denne verden bestiller konsekvent hamburger uten sylteagurk! Hva faen er dette for noe? Når ble sylteagurk så jævla ukult? Ble man enig om å hate sylteagurk på et møte jeg forsov meg til?

Jeg tror det å bestille hamburger uten sylteagurk er blitt en motegreie. Omtrent som den moten vi hadde for noen år siden der mange plutselig fant ut at de var bifile. Plutselig var halve verden bifil liksom. Men, sylteagurk? Hva får voksne folk, uten sylteagurk-allergi, til å lire av seg at de absolutt ikke vil ha sylteagurk på en satans svidd kjøttlefse med brød rundt?

Hva er det de tenker på? Kverner det tanker rundt i hodet på dem av typen: “Ja, jeg er villig til å ete svartsvidd ku full av veksthormoner, jeg er villig til å ete egg som har kommet ut av rævva på en jævla fugl, jeg er villig til å ete ris som er dyrket mellom tærne på en milliard satans gule kinesere, jeg villig til å ete ost som er laget av brystmelka til en genmodifisert belgisk okse….Men SYLTEAGURK?

NEI, DER SETTER JEG GRENSEN!!!”

Jævla idioter. Spis hjemme.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Helt utrolig

ARKIV | RSS

19 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Mr. Pickle
  Skrevet den 01.03.08

  Du har tydeligvis mye aggresjon i deg, men nå vet vi jo alle hvor du dytter den sylteagurken hen da når du kommer hjem..

  Jeg for min del forventer at de som lager maten for meg når jeg betaler for den skal ALLTID lage maten sånn jeg vil ha den og det kommer jeg til å fortsette med for resten a livet mitt..

 2. picxx
  Skrevet den 01.03.08

  Jeg er så føkkings enig!

  Hva faen er det med disse «nei til sylteagurk» folka… skulle faen meg starta en «høgg balla av nei til sylte agurk folk»… er du med….

 3. Cat
  Skrevet den 01.03.08

  …eller man kan plukke ut de 2 stakkars små sylteagurkene av burgeren hvis man hater dem så intenst…det går an det også 🙂

 4. Redaktøren
  Skrevet den 01.03.08

  Enig med deg Cat. Det er mulig å plukke de ut. Eventuelt: spis de to stakkars sylteagurkene, sånn at du ikke ser ut som du er 10 år: «ææææ, sylteagurk! ÆÆÆsj!»

  Kjør igang Pixxx.

 5. Caper
  Skrevet den 01.03.08

  sylteagurk smaker CRAP!! hehe… når jeg skal ha meg burger er det: burger uten løk og sylteagurk…. kan godt lage den selv hjemme, men er kjekkere å få andre til å gjøre det for meg…. det er jo faktisk jobben deres:p

 6. Cat
  Skrevet den 01.03.08

  Vel, jeg synes ikke noe særlig om disse sylteagurkene selv, så jeg skjønner de som vil ha dem vekk. Skikkelig gode sylteagurker er jeg glad i, men sånne slappe, halvsure de putter i burgerne sine…jaja… Men man vet jo hva man får når man går dit, ingen grunn til å bli hysterisk av det nei!

  Dessuten, om man insisterer på å få burger uten sylteagurk må man vente dobbelt så lenge på maten som regel. Hvorfor gidder noen det da? Er vel på en sånn plass bare for å hive i seg og komme seg fortest mulig ut igjen. (Med mindre man har med unger, da må man la dem rase fra seg i lekerommet.)

 7. Sindre
  Skrevet den 02.03.08

  Jeg stemmer for 10-åringsmetoden jeg 🙂 Plukker de av istedet. Sant som Cat sier, blir bare så mye ekstra venting hvis man ber om some kind of spesialburger.

 8. Elmer Fudd
  Skrevet den 10.03.08

  HAH, du kan å få sagt det, det må jeg si 🙂 Tror nesten du havner på topp10 lista mi over kule folk på nett jeg har lest artikler av om på med…

  Nå er jeg uheldigvis i den særklasse at jeg liker omtrent det meste av det som i den vestlige siviliserte verden kalles normal mat. Det vil ikke si det griseriet som grasbønder, fiskere og andre tullkuker dytter i seg, som smalahove og torsketunger, men alt det vanlige crappet som serveres rundtom går ned på høykant, med de uheldige etterfølger det får., passiv bodybuilding er blitt en konsekvens kan man si…

  Men, sylteagurk,. jeg er faen så enig., Det å sitte å syte og klage, over SYLTEAGURK, på mac’ern., når du nettopp har brukt 70 spenn på en svartsvidd gymsokk som en eller annen lavpannet kvisete moron med kromosomfeil og protese har jukket inn mellom 2 brød som er så tørre at de kunne trukket fuktighet utav sahara ørkenen, det blir bare helt fullstendig feil. i det minste gir den syrlige smaken av agurken ett snev av lindring mot den smaken som kommer fra den semi-bedervede dressingen, som jeg mistenker at de produserer i kina og frakter til norge på rickshaw. Men folk trenger jo noe å klage på., og mac’ern er jo utsatt., fordi det er billig, og tjukt av folk der., og konseptet funker., da slår jo janteloven ut så det griner etter for Ola Dunk.. «Du skal faen ikke komme her og selge kjipe burgere og tjene deg søkkrik på ett genialt konsept uten at jeg skal sure meg hvertfall. Greit nok at jeg kjøper maten, men sure meg, det skal jeg. Det er min borgerrett!» …
  Ola Dunk skulle faen meg hatt seg ett kraftig rænnaspark rett i nyre/milt regionen, slik at han måtte holde seg til barnegrøt fra NAN resten av livet.

  Og vegetarianere, ja fy og faen for noen folk…. Her har vi jobbet og slitt, for å kommer oss til toppen av matkjeden, gjennom generasjon på generasjon. Vi har drept, slaktet, kvestet og utryddet., og nå er vi der., på toppen., vi regjerer over alle dyra., og hva gjør de vegetarianere så ? joda., de fortsetter seigpininga av dyra, med å ete opp maten demmes !?!? … er jo just presis som om vi skulle sendt ned tonnevis av hermetikk til afrika det, også levert med ett bilde av en boksåpner… ikke særlig snillt spør du meg.,
  Også sier de at det er sunnt !!! ., HAH,. ikke fortell meg at kua har 4 mager for å fordøye gressfaenskapet bare for moro skyld…. Og ikke fortell meg at du driter ferdige husvegger og grillbrikketter når du spiser fiber fordi kroppen din takler det.. førrbannja det pissprat !!!., Kroppen din klarer faen ikke å behandle fiber driten og det er derfor rasstuten din høres ut som rakettmotoren til Il Tempo Gigante når du går på dritern etter å ha trykket i deg klibrødet ditt også…
  Eter du kjøtt, så blir 99% av det fordøyd, og fortell meg da hva som passer best til menneskekroppen

  Ett annet regnestykke, er jo hva som faktisk hadde skjedd, om ALLE hadde vært like «fornuftige» som de drøvtyggende amøbene av noen vegetarianere., hva hadde skjedd om vi alle skulle ete lass på lass med kli og gulrøtter., ? jorda hadde gått til grunne., ja det er banne bein sikkert., det hadde blitt så innihelvete med dyr her, som vi måtte drept for moro skyld og brent de,. fordi de spise opp maten vår., og fisk i havet og annet faenskap., at hele økosystemet hadde gått lukt til helvete..

  Vegetarianer-tendenser er det samme som homofili., for spesiellt interesserte… de liker begge store knudrete kubber i rassen, og ser faen meg ut som tvilsomme kaniner hele gjengen..

  Elmer Fudd

 9. mole
  Skrevet den 11.03.08

  Hva med å snu på flisa? Ettersom det er omtrent syv personer i landet som vil ha sylteagurk på burgeren, hva med å tilby burger uten, så kan disse syv be om å få sylteagurk på, så slipper vi andre å sette maten i halsen av den ene jævla agurken vi ikke klarte å klore ut av burgeren? Everybody wins…

 10. Ari
  Skrevet den 12.02.09

  tja

 11. toreibjo
  Skrevet den 08.03.09

  Enig! Sylteagurk er kvint-essensen av møkka burgergigantene selger, så derfor skal den for fanden under kragebeinet! Generasjon «Y» er et gjeng med computeronanerende blyantnakker hvis eneste gny for å skaffe seg kalorier gjennom oppveksten har vært å skrike: MOR! MAT! NÅ! De er bortskjemte kryp som lukter ost lang vei, og det minste de kunne gjort var å ete sylteagurken sin, slik at fordøyelsen deres for en gangs skyld fikk en liten utfordring og slik at dritten deres ble mykgjort så pleierne slipper å dra den ut av rævva på ‘rem når de alt alt for tidlig havner på et computeranimert gamlehjem.

 12. Christin
  Skrevet den 01.09.09

  Mye sinne for ingenting!!!! Er det rart det er krig i verden!!! Og den banninga di, mangler du ordforråd? Jeg spiser ikke kjøtt, men går ikke rundt å er forbanna på de som gjør det. Jobbet på gatekjøkken for mange år siden før jeg sluttet å spise kjøtt, men hadde ingen problemer med at noen ikke ville ha sylteagurk på hamburgeren sin. Det får være opp til hvert enkelt hva man vil spise. Mange sykdommer kunne vært unngått hvis folk var flinkere til å spise frukt og grønnsaker og mindre kjøtt! Jeg får gå ut å plukke middagen min vel, gress med raspa gulrøtter uten sylteagurk og et glass vann.

 13. Øystein Larsen
  Skrevet den 08.01.10

  Belgisk blå er en storferase som uberettiget er blitt betegnet av norske bønder i EU-kampen som genmodifisert. Denne påstanden er dessverre blitt hengende igjen som en sannhet hos veldig mange. På 60-tallet ble et eksemplar født med dobbel muskelatur. Dette dyr med sin formidable kjøttvekt vakte selvfølgelig stor interesse hos belgiske bønder. Moralen er tvilsom å fortsette avlen med dette dyret som utgangspunkt da kalvingen måtte skje ved keisersnitt. Stikkordet er dyrevelferd. Genmodifiseringen er det naturen som har søget for. Så da faller vel din kommentar til jorden. Kjøttet fra disse dyre er like bra å spise som hos andre vanlig vokste dyr.

 14. Latterlig
  Skrevet den 13.01.10

  Han sylteagurktypen må jo ha en løs skrue eller mange tusen løse skruer.hmm.. han har vel ikke så mange?. sånne folk er en trussel mot sikkerheten til vanlige folk når man kan hisse seg opp sånn av en sånn ting.. men det aner meg litt at han kan ikke være så dum.. han skal nok bare sjekke reaksjonene til vanlige folk.. skal vi virkelig ønske sånne folk lykke til videre i livet eller skal vi forbanne «verdens rikeste land» for å legge ned all hjelp for mentalt syke

 15. john
  Skrevet den 01.04.10

  ler meg ihjel. det er så sant det han \ hun har skrevet, og en så utrolig vittig måte å få det fram på skal man lete lenge etter.

  etter å ha lest gjennom kommentarene, må jeg si at det er ikke han\henne som har et problem, men andre trangsynte analfabeter med kjøttmangel og personlighets-forstyrrelser så store at de faktisk lar seg provosere av en humoristisk artikkel som dette.

  kom med flere, dette er underholdning av første klasse.

 16. George
  Skrevet den 14.04.10

  Det verste med sånne som skal be om å ikke få sånn og sånn på burgeren sin er jo at de kaster bort tiden til alle andre fordi de skal være så jævla kresne.

  Hvis du ikke vil ha sylteagurk på burgeren din, så kan du vel faen meg plukke det av når du har fått den. Ikke kast bort tiden til de som jobber på burgersjappa med spesialønsker, ikke kast bort tiden til alle andre som må vente ekstra fordi de holder på med særønskene dine.

  Just stop it!

 17. Kat
  Skrevet den 09.09.10

  Ehhh….? Hva faen er galt med sylteagurk? Jo, det smaker DRIT, og ødelegger hele burgeren. Er ikke verre enn det.

 18. andreas
  Skrevet den 15.11.10

  la nå folk spise hva de vil. punktum!!

 19. Simon mikkelsen
  Skrevet den 16.06.12

  Veldig bra!

  Om du bli gal av bare pga dette her så har du et stort problem….
  folk er forskjellige så,ja,ingen liker den samme maten som du nok vet.Eg tror heldigvis denne sykt morsomme posten
  din er bare noe du trengte eller et eller annet og noe som du egentlig ikke bryr deg om egentlig hehe,men for all dell,
  bra skrevet!! Veldig flink og skrive,fanget meg i noen minutter og det var vell verdt det 🙂 ,takk for det.

  Ja faen og si det at eg hater sylteagurk!
  Bare så det er sagt,eg er ingen sylteagurk supporter… om noen skulle tro det hehe,holder meg unna sånt skjit!

  S

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post