Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

– Ikke akkurat sexy, sier Siv Jensen

For første og sikkert siste gang har Siv Jensen sagt noe fornuftig: » – Regjeringen hans blir ikke mer sexy av dette, men den er i hvert fall forutsigbar.» Uttalelsen er gitt til VG, og Agurkposten er forsåvidt helt enig. Anniken Huitfeldt føyer seg inn i rekken av usedvanlig lite sexy statsråder. Fra før har vi jo «fruktfatet» Magnhild Meltveit Kleppa og for ikke å glemme «Baben» Sylvia Brustad. Regjeringen bruker neppe mye tid på å besvare henvendelser om photoshoots i Playboy eller FHM for å si det sånn.

Og, så må vi jo ikke glemme at fiskeriminister Helga Pedersen ligner litt på Titten Tei.

Den nye barne-og likestillingsministeren Anniken Huitfeldt er en av de aller verste politikerne i dette landet, etter redaktørens mening. Ikke bare er hun så forbanna blek og tynn at hun ser nærmest død ut, men hun er jo også en av de mest hysteriske kvinnemennesker som finnes. Når Anniken sier at «barn og likestilling er noe jeg brenner for», så er hun veldig seriøs om akkurat det. Hun ikke bare brenner for barn og likestilling, hun nærmest freser glør i alle retninger.

Hun er garantert en framtidig leder av Kvinnegruppa Ottar, og redaktøren kan ikke tenke seg annet enn at hennes mann må være en skikkelig tøffel. Noe annet hadde hun sikkert ikke godtatt. Jeg tipper hun bruker lakk og lær i senga, og har sikkert et relativt høyt forbruk på innkjøp av pisker.

Forresten, hva faen skal man med en egen statsråd for barn og likestilling? Man har da allerede minst 10 statsråder som jobber utelukkende med dette fra før.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: politikk

ARKIV | RSS

4 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Anders
  Skrevet den 29.02.08

  Du er glad i å endre design på siden din, herr Redaktør..!

 2. Redaktøren
  Skrevet den 29.02.08

  Glad i det ja! Blir kanskje vel ofte egentlig. Men, har vel funnet noe som funker nå håper jeg!

 3. Magnus M
  Skrevet den 01.03.08

  Huitfeldt skal legge frem politikk om likestilling til stortinget som skal ta avgjørelsen om man skal vedta likestillingspolitikken. Likestillingspolitikk…hmmm…liiiiikestillingspolitikk. Hva er det? Kvotering er diskriminering. Barn er familiens ansvar. Hva skal hun gjøre? Her er mine forslag til «ny» politikk fra Huitfeldt (det må bemerkes at det ikke har kommet ny likestillingspolitikk siden mora til Huitfeldt brente BH’en sin på 60- og (kanskje til og med) 70-tallet):

  – Tredeling av fødselspermisjonen. (Fordi norske familier generelt er for dumme og må tvinges)
  – Høyere lønn til kvinner. (Men er ikke det Halvorsens bord?)
  – Enda høyere lønn til kvinner.
  -barnehager. nei, det var Solhjelle.
  -ehhh… brenne noe?

 4. Jens olav herberget
  Skrevet den 31.05.11

  heyhey! jeg syntes at siv er driit sexy! <3

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post