Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Jeg slo en gammel dame i rullestol over ryggen med et balltre

Brasil
Verdens vakreste land med verdens vakreste kvinner. Reis dit.

Her om dagen da jeg var ute og kjørte i den lille sexy røde bilen min – jeg skulle på trening – presset plutselig en gammel bitch i en liten fjottbil seg foran meg i et kryss, til tross for at jeg hadde vikeplikt. Jeg gjorde det eneste fornuftige; jeg ga full gass og presset henne av veien.

Deretter sprang jeg bort og rev henne ut av bilen og rullestolen hun satt i, og banket henne nitten ganger over ryggen med et knugete balltre jeg tilfeldigvis fant liggende.

Til pass for den gamle jævla kjerringa.

Men, dette var jo ikke det verste. For noen timer senere fikk jeg politiet på døra. De arresterte meg. Jeg skriver dette faktisk fra ILA landsfengsel.. Men, jeg er jo faen uskyldig! For hun fortjente jo behandlingen hun fikk den jævla gamle hurpa av et kjerringhelvete! Måtte politiet ta rennefart og sykle loddrett inn i helvete! Satan så forbannet jeg er!

For alle skjønner jo at den ENESTE grunnen til at jeg ble arrestert faktisk er fordi jeg er HVIT! Ja. Dette er helt opplagt rasisme! Jeg er jo bare HVIT! Hva faen? Kan man ikke banke gamle kjerringer lenger? Nei, tydeligvis ikke. Det vil si; man kan jo gjøre det hvis man IKKE er hvit, men er man dessverre HVIT – ja så kan man faen ikke gjøre noe som helst lenger! For da blir man hanket inn. For bagateller. HELT utrolig.

Jeg må si at jeg skjønner veldig godt at Naomi Campbell er forbannet for tiden. For hun ble kastet av flyet sitt BARE fordi hun var SVART! Og attpåtil arrestert.. Bare for å være svart.. helt utrolig!

RASISME! RASISME! RASISME! NED MED RASISME!

Forøvrig, kan noen ta til vett og slå han fjotten som truer John Reidar Øyan over ballene med en rusten vaier snart? Ærlig talt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: artikkelbilde, Helt utrolig, Tekstlink

ARKIV | RSS

4 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Snill marihøne
  Skrevet den 05.04.08

  Helt utrolig. Skikkelig teit.

  Men Redaktøren, jeg håper du ikke KJØRER til trening? Du som, for noen måneder siden, klaget på alle som KJØRTE til treningssenteret når de ville fått tilstrekkelig trening for dagen ved å jogge dit?

  Uansett, spytt onkel i ansiktet fra meg, og si at de er noen jævla rasister hele bunten.

 2. Redaktøren
  Skrevet den 05.04.08

  Jeg skrev om de som trener på SATS og treningssentre og slikt. Det er en skam at DE kjører til trening.

  Jeg trener biljard. Det er noe annet. Biljard er konsentrasjon og presisjon.

 3. euqid
  Skrevet den 06.04.08

  LOL!!! nice, dude. Nydelig poengtering må jeg virkelig si. Godt å se at noen ser forbi det umiddelbare og inn i virkeligheten:)

 4. xxanta
  Skrevet den 06.04.08

  knallbra poeng. Enkelte fargede personer vet å utnytte det faktum at de er svarte. Bare man skriker RASISME høyt nok, så skal disse folkene få gjøre hva de vil.

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post