Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Kanskje de lamme bare feiker at de er lamme?

Her om dagen var redaktøren gjest, en forholdsvis prominent en også, på Troms Unge Høyres ukentlige Kaffeslaberas, som tradisjonen tro foregikk på den eneste cafeen i Tromsø der de faktisk kaster ut hysteriske kjerringer med skrikende unger – av hensyn til oss andre gjester, prominente sådan, som ikke liker skrikende unger eller hysteriske kjerringer som akkurat har kalvet og bare skal oppdatere seg på siste sladder over en Kaffe Latte.

Gud om jeg hater Kaffe Latte.

Og fy faen som jeg hater dem som drikker skvipet. Voksne folk drikker svart kaffe. Barn kan drikke kakao. Hvis du er ekstremt homofil og fransk – da (og bare da) er det greit om du tar deg en Kaffe Latte – men aldri ellers. Liker du ikke Kaffe, altså svart kaffe som voksne folk drikker, så får du til helvete drikke brus. Jeg rett og slett hater å måtte vente tre kvarter på at den forbanna ekspeditrisen skal varme melken.. spørre deg hvilken smak du skal ha.. lage sånn kremdott i melken.. og bråke noe helt for jævlig under hele seansen.

Hvor vanskelig kan det være å lage en fuckings kaffe latte maskin som faen ikke bråker som et helvetes polskt vogntog i full galopp ned et stup? Altså, vi har satt folk på månen. Neil Armstrong gikk rundt omkring på månen! Men dette! Nei, det klarer vi faen ikke. Helt utrolig.

Helt utrolig er det også det som skjedde i USA. Hold deg fast nå. Dagbladet har skrevet om saken, og har til og med Video av den utrolige begivenheten. Hold deg fast. Hardt fast.

Aaaahh.

Jeg er så piss lei idioter. Dumme folk. Kan vi ikke bare skyte dem og bli ferdig med det? Er det for mye å be om? Jeg stiller gladelig opp frivillig for å peke ut de som er dumme nok til å bli skutt. Anyway, hun politikvinnen her hadde vel kommet ganske langt opp på listen:

rullestol_stor.jpg

(Bilde: faksimile fra Video på db.no)

Det du ser her er altså en LAM person som ligger på gulvet. Politikvinnen har akkurat lempet stakkaren ut av rullestolen. Helt fantastisk. Hun TRODDE ikke at han var lam! Ja. Ok. Jeg må bare spørre:

Var ikke den RULLESTOLEN iallefall et lite hint? Bare et lite et? Men, jeg har jo selvsagt full forståelse for kvinnen her. For hvem vet? Kanskje det er sånn at friske folk bare setter seg i rollestoler sånn helt uten å trenge det? Aaah. Det skal jeg faen meg prøve neste gang jeg ser en fyr i rullestol. Bare lempe ham ut for å sjekke. Slettes ikke sikkert han er lam. Kanskje han feiker det. Jeg ser to mulige utfall av dette:

 1. Jeg har rett. Han feiket det hele. Hadde bare satt seg i stolen for å plages med å komme over fortauskanter og over steiner og faen alt mulig. Husk at jeg faktisk har sittet i rullestol, og kan fortelle at det er jammen ikke enkelt å styre en slik en overalt. Men, han har altså feiket. Mulig han blir sur, og gir meg skikkelig juling. I så tilfelle kan det jo hende jeg havner i rullestol selv.
 2. Jeg hadde feil, og personen jeg lempet ut var faktisk lam. Ja. Hva så? Skal han løpe etter meg? Jeg kommer nok glatt unna juling i så tilfelle. Min personlige rekord på 60 meter er jo faktisk under 40 sekunder.

Men, det er klart. Kanskje noen ser opptrinnet og synes synd på fyren jeg akkurat har lempet ut av rullestolen. I så tilfelle blir jeg nok å sitte i rullestol en stund. Får håpe jeg og han andre blir venner da.

Og gud som jeg håper noen tar tak i denne politikvinnen og gir henne en skikkelig omgang juling.

Les saken på Dagbladet:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/02/17/527213.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Helt utrolig

ARKIV | RSS

5 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Sindre
  Skrevet den 18.02.08

  Har ikke ord.

 2. Redaktøren
  Skrevet den 18.02.08

  Ikke jeg heller. red.

 3. Erlend
  Skrevet den 20.02.08

  Fy faen helt ening med han derre som skrev hun damen der kunne trengt en hagle opp i ræven!!!

 4. Nyskjerrig
  Skrevet den 21.02.08

  Hva er navnet til redaktøren her på agurkposten?

 5. Tor Olav
  Skrevet den 10.07.08

  JEG satt meg ned i en rullestol uten videre en gang…

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post