Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

– Kurerer alt fra homofili til høyt blodtrykk

De kristne mener i ramme alvor at homofili kan «kureres». Bare man tror hardt nok på vår herre, liksom. Andre mener at healing kan kurere alt fra leddgikt til kreft. Noen plages med høyt blodtrykk, og enkelte har kanskje noen skrubbsår. Javel, men behandlingen er her, så frykt ikke for framtiden.

Den effektive behandlingen kommer nemlig i form av en kvinne som er så perfekt, så sexy, så kvinnelig, så sensuell – at det nesten går rundt i hodet på en stakkars redaktør. April Scott har vært særdeles heldig med utseendet for å si det sånn. Hun stod nok i første rekke da Gud skulle dele ut arbeidstegninger. For April Scott er laget etter en arbeidstegning det lukter godt håndverk av. Gud hadde tydeligvis en meget god dag ni måneder før 29. januar 1979 – April Scotts fødselsdag. Kanskje Gud hadde tatt vare på seg selv og spist godt. Hvem vet, men en ting er sikkert; Gud skred til arbeidet med usedvanlig stor iver.

I ærlighetens navn tror vel heller ikke redaktøren at homofili kan kureres, i og med at homofili liksom ikke er en sykdom – men hvis det var sånn at homofili var en sykdom (og derfor kunne kureres) – så kan vi vanskelig se en mer effektiv kur enn å nistirre på April Scott i noen timer.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Featured, Ukens Kvinne

ARKIV | RSS

11 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. siljaa
  Skrevet den 19.06.08

  for en gang skyld er jeg enig i ditt valg av kvinne; jeg bare lurer på om Gud har fått hjelp?jeg spør meg selv: er disse puppene virkelig guds skaperverk???

 2. Redaktøren
  Skrevet den 19.06.08

  Ja, håper jo virkelig at disse puppene er guds skaperverk. Hva skal vi med Gud hvis han ikke kan lage sånne pupper, liksom?

 3. Viktor Viktorsen
  Skrevet den 19.06.08

  hehe…ikke ett eneste ord om Haga eller Sp eller Bondevik eller KrF eller Blikk eller Ullevål sykehus…Hvordan liker Twingly dette?
  Flott bloggpost!

 4. reka
  Skrevet den 19.06.08

  Kleggen Viktor Viktorsen slår til igjen !!!

 5. Jonas
  Skrevet den 19.06.08

  Haha, Viktor Viktorsen utnytter Dagbladet og Twingly på akkurat samme måte med sin blogg. Men hun (ja,det er ei dame) elsker å kritisere andre.

 6. PoPSiCLe
  Skrevet den 20.06.08

  Er det bare meg som reagerer på «idiotlinking»? Det har sikkert en lengre bakgrunnshistorie som jeg ikke engang er litt interessert i å få med meg… men ja – det hadde jo vært interessant om det hadde vært en slags tekstanalyse i Twingly-applikasjonen – dessverre er det ikke det.

 7. Redaktøren
  Skrevet den 20.06.08

  Dere vet; agurkposten er dårligst på nyheter. Da er det naturlig å være dårligst på linking også.

  Dette til orientering.

 8. Viktor Viktorsen
  Skrevet den 05.07.08

  Hahaha…Jonas er nok ei dame, hu au’ 😀

 9. Redaktøren
  Skrevet den 05.07.08

  Er dere damer begge to? Jaja. Whatever turns you on..

 10. Henning
  Skrevet den 17.07.08

  Hyggelig dame…

  vanskelig å si noe annet….

  Henning

 11. e.m.
  Skrevet den 04.04.09

  Jeg driter syltynt i om homofili kan kureres eller ei.
  I det hele tatt så gir jeg blanke faen i både homser og lesber !
  Vil bli storfornøyd dersom overnevnte mennesker (og ikke minst mediene) slutter med å gnåle om disse snåle folka støtt og stadig, slik at jeg på alvor er begynt å lure på om det er JEG som er abnorm fordi jeg foretrekker jenter.

  Pen, hun April.
  Men ikke så pen som Faith Hill. Ye Gods !!!

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post