Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Min forakt for Tromsø2018

Vi som er så fuckings uheldige at vi bor i den fuckings festglade partybyen Tromsø priser oss idag lykkelige over at kampen for et Olympisk sløseri i 2018 ser ut til å være tapt. For med så mye rot og tull som organisjonen bak OL-planene har stått bak, så kan vi vanskelig se annet enn at det blir russisk OL. Heldigvis.

Vi har en stor egeninteresse faktisk i at OL ikke kommer til Tromsø. Noen vil kalle det egoistiske tanker, og det skjønner vi – for det er det faktisk. Tenk bare over følgende:

 • Skulle Tromsø få OL vil hele byen graves opp og jevnes med jorda nitten ganger i året de nærmeste 10 åra – før det satans OL setter igang. For det skal jo bygges anlegg faen over hele fjøla, og infrastruktur og gudene vet hva. Bare i sentrum skal det være plass til 1500 busser. Idag er det ifølge de som har peiling på slikt, plass til maks 30. Det sier seg selv; Tromsø kommer til å være et anleggsområde i lang, lang, lang tid. Tenk på det fuckings bråket! Tenk på de stengte veiene! Nei! Vi vil ikke! Ikke helvete!
 • Det ser ut til at skattebetalerne, dvs oss, skal ta regningen. Men vent litt; her i Tromsø er det forventet at innbyggerne skal betale en stor del av moroa. Det vil si; bompenger, drivstoffavgift, osv. Nei! Vi betaler nok for å kjøre på de kjerreveiene som Norge kaller E6. Vi nekter å betale mer! Ikke helvete om vi betaler for et satans OL! VI skal jo faen ikke være med!

Ja, det var egentlig grunnene til at vi er imot. Rent egoistiske grunner. Men, rent samfunnsøkonomisk – og så skal man ikke glemme det miljømessige aspektet heller – så heller vi mot at OL helst burde foregått et helt annet sted enn i Tromsø. Helst i Frankfurt, siden så og si alt av utøvere uansett er innom Europas største flyplass, altså Frankfurt, på en eller annen måte når de skal til OL. Hvorfor ikke bare ha hele skiten i Frankfurt? Er ikke det greiest, liksom?

Og så har vi jo det kroniske og idiotiske argumentet som nordlendingene – dvs oss – alltid kommer med, og særlig i denne saken:

Javel, så er ikke OL kanskje det mest fornuftige å bruke 25 milliarder på, men hvis vi ikke bruker pengene på et OL så kommer de til å brukes sørpå isteden! Hvis vi ikke bruker penga på OL så kommer vi aldri til å se noe til de penga! Så la oss heller bruke dem på OL enn at søringene får bygge seg flere Operahus!

Et aldeles latterlig argument. Bare fordi man kanskje ikke får glede av 25 milliarder her nordpå hvis det ikke blir noe OL, så er jo ikke det et bra argument for å bruke dem ufornuftig. Hvis man følger dette argumentet til sin ytterste konsekvens, så ville det kanskje være bedre at vi fyrte opp i peisen her nordpå med milliarder av kroner bare fordi søringene ikke skulle få bruke dem?

Nei, det er ikke bedre. Og faen heller; har vi virkelig ikke bedre ting å bruke 25 milliarder på?? Virkelig? Er dette det beste vi kunne finne på? Et fuckings idrettsstevne over 2 uker som sikkert kommer til å avvikles i tidenes snøstorm? Finnes det virkelig ikke bedre tiltak? Hva som helst?

Ja, faen heller. Bygg omså en ny Opera oppå den gamle framfor OL!

PS! Vi gidder ikke å ta så veldig stilling til boikott av OL i Kina, hovedsaklig fordi vi ikke bryr oss. Men, vi velger å ikke støtte en boikott. Hovedsaklig: Hvis man virkelig vil straffe Kineserne.. altså virkelig straffe dem.. ja da vet vi egentlig ikke om bedre metoder enn å sende dem Dronning Sonja og Trond Giske! Faktisk, send dem Ari Behn også! Men, det er kanskje å overdrive.. vi får se ann utviklingen framover, men hvis de ikke skjerper seg.. ja da får vi true med å sende dem hvert sitt eksemplar av Trist Som Faen.

Det hadde nok gjort vei i vellinga.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Sport & Spill

ARKIV | RSS

4 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Kenneth Dreyer
  Skrevet den 01.05.08

  Peter, det var rett og slett et idiotisk forslag. Klar over hvor mye det vil koste å trykke opp bøker til en og en halv milliard kinesere? Da kan vi heller spare penger på å sende dem Stoltenberg!

 2. Redaktøren
  Skrevet den 01.05.08

  Kan ikke det Kenneth. Du vet; Stoltenberg kan jo ikke lese.

 3. e.m.
  Skrevet den 03.04.09

  OL ??? Jeg har alltid trodd at dette var noe som grekera drev på med for mangfoldige århundrer siden.
  Så lite vet jeg altså….

  Angående red’s PS: For en helt VIDunderlig tanke ! Hva med å plusse på resten av dette luksus-sosialklientellet i samme slengen,
  før disse folka får ville ideer fra Thailand. Adolf må ha kjent til lovene der da paragraf 1062 b, avsnitt 2, i riksstraffeloven ble innført: «Førerfornærmelse er nedsettelse av verneviljen. Den som gjennom ord eller skrift fornærmer Føreren, straffes med tukthus eller døden».

  Akkja sann. Ingenting forandrer seg visst…..

 4. e.m.
  Skrevet den 04.04.09

  Artikkelen om mannen som fikk 10 års fengsel i Thailand for majestetsfornærmelse på nettet, ble raskt fjernet fra MSN ser jeg.
  Det er jo en slags logikk i det – på en syk måte.
  Jadda, jadda….

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post