Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Nakne, tjukke menn med små peniser

Dagbladet skriver idag at det er en «Camp Nude» på Roskilde – der man kan gå rundt naken og la ballene flagre i vinden, som det heter på fint. Agurkpostens redaktør har vært på nakenstrand to ganger i sitt liv.

Den første gangen var redaktøren ca 14 år, og familien ferierte i Piteå. En del av stranden var nakenstrand, og jeg og en kompis bare måtte traske bort (fullt påkledde) for å ta dette i nærmere øyensyn. Det var skuffende greier, og litt morsomt. For, nakenstranden var nemlig atskilt fra den «vanlige» stranden med et tau og et lite skilt. Og akkurat der skillet var, ja der var det STAPPFULLT med folk som lå fullt påkledde med øynene klistret på den nakne siden.

Det skuffende var jo selvsagt, etter å ha trasket gjennom hele nakenstranden, at det stort sett var tjukke, tyske, gamle, sure gubber der. Hvis du er blant dem som lever i den villfarelse om at nakenstrender består av flotte og storbrystede vakre kvinner som løper ut i bølgene akkurat som på Baywatch – vel, tro om igjen. Å gå gjennom en nakenstrand er omtrent like opphissende som å se et glass kaldt vann bli lunket.

Den andre gangen var på Lanzarote, der den unge redaktøren var på en slags behandlingstur for revmatikere. Vi var faktisk ikke klar over at vi befant oss på en nakenstrand før en vakker kvinne plutselig spaserte over stranden og ut i bølgene. Det må ha vært mitt første erotiske øyeblikk. Dessuten var dette et ganske godt bevis for at de ikke bare er tjukke tyske menn som befinner seg på nakenstrender.

Men, de tjukke og tyske mennene med små peniser – de er i ganske klart overtall for å si det sånn.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Leder

ARKIV | RSS

9 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Brutus
  Skrevet den 04.07.08

  Du ville heller sett nakne, tjukke menn med STORE peniser??

  Meningsløs blogg…

 2. Redaktøren
  Skrevet den 04.07.08

  Meningsløs kommentar..

 3. Nude at Roskilde Festival | PROVOSERT.NO
  Skrevet den 04.07.08

  […] bare ER og koser seg til de grader! Så, da blir det én til tjukk, naken mann med liten penis, som en annen blogger uttrykte […]

 4. Cesar
  Skrevet den 04.07.08

  Enig med Brutus!

 5. Gunnar
  Skrevet den 04.07.08

  La meg minne om at penis er en kroppsdel som aldri slutter å vokse, og derfor er det vel ingen som tror at penisene blir mindre når menn blir eldre og tykkere?

  Naturisme handler heller ikke om å være mest mulig sexy på stranden, det handler om å føle seg vel og fri når en er på stranden. Det er de som lå på andre siden av gjerde og bare tittet og de som bare går over standen for å «se», som har et problem.

 6. Redaktøren
  Skrevet den 04.07.08

  Neida, penisene blir bare mindre på tjukke tyske menn. Det ble slått fast av FNs klimapanel så langt tilbake som 1974.

  Dette til orientering.

 7. Tjukk mann med liten penis
  Skrevet den 05.07.08

  Hei! Jeg er en tjukk mann med liten penis. Fordi jeg er en tjukk mann med liten penis – altså med en kroppsbygning veldig lik den tjukke mannen med liten penis på Dagbladets bilde fra Roskildes «camp nude» – velger jeg å være forholdsvis anstendig påkledd i de aller fleste situasjoner. Man kan kanskje si at man skal være fornøyd med den kroppen man har og ikke bry seg om hva andre mener. Men de aller fleste bryr seg med hva andre mener. Også de fleste tjukke menn med små peniser. Dermed velger de fleste tjukke menn (velger jeg å tro) å være forholdsvis anstendig påkledd i de aller fleste situasjoner. Dette burde den tjukke mannen med liten penis på Roskilde tenke på før neste gang han tar turen til Roskilde. Synes jeg.

  På den annen side: Det er godt å se at de finnes tjukke menn med mindre penis enn meg 😉

 8. Zanyar
  Skrevet den 06.07.08

  hehehe, veldig bra innlegg av redaktøren. Men spørsmålet er, egentelig… hva i helvette er en stor penis? Altså hvor stor er en en stor penis og hvor liten er en liten penis.. sånn seriøst i centimeter ? Jeg har aldri forstått definisjonen på stor og liten angående agurken, … (penisen) eller tissemannen! hehe

 9. Redaktøren
  Skrevet den 06.07.08

  Gjennomsnitt er vel rundt 10-12 centimeter på verdensbasis. Kineserne trekker ned, negrene trekker opp. I Norge er det rundt 14-15 cm som er snittet.

  Så kan du jo vurdere selv hva som har stort og smått.

  (Hadde en lengre samtale om emnet med en kvinne som jobbet som seksualrådgiver – og husker ennå tallene..)

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post