Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Norges 10 mest hjernedøde bloggere

Side2 har kåret Norges 10 mest hjernedøde bloggere. FHMs forsidejakt-vinner Ann Mari Olsen «vant», mens Tone Damli Aaberge kom på en overraskende 6.plass. Av andre prominente på listen finner vi fjortisen (iiiiik! bare sjekk d antrekket asså lzm!!?!) Ulrikke og en så stor samling såkalte Glamour-modeller at vi bare blir sjakk matt.

Snakk om trist verden vi lever i, når mange finner underholdning i disse hjernedøde kyllingene med plastpupper. Og nei, vi er ikke det minste sure for at vi selv ikke ble nevnt i kåringen. Vi synes vel kanskje vi burde vunnet. Mer hjernedødt enn det vi skriver er det vel strengt tatt vanskelig å finne. Men den gang ei altså.

Jaja, vi gratulerer uansett bare «vinnerne» av kåringen Norges 10 mest hjernedøde bloggere, og håper de får kjøpt seg en hjerne i nær framtid. Hjerner er på tilbud i Thailand har vi hørt.

Update: En snill leser gjorde oss oppmerksom på at det var Norges 10 mest sexy bloggere Side2 hadde kåret. Aha. Da forstår vi hvorfor vi ble utelatt..

Denne posten ble gitt deg av:
Oppskrifter på god mat
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

7 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Jannekake
  Skrevet den 26.08.08

  Leste det nettopp, rareste kåringen jeg har sett på lenge. Halvparten der er jo ikke bloggere, det er modeller som tilfeldigvis har en blogg de lufter «tanker» på..

  Æsj, de er vel kanskje bloggere da, men du skjønner hva jeg mener. Jeg ville sett ekte bloggnerder bli nevnt på listen, og da er vel den eneste skikkelige Ulrikke Lund.

  Ellers kan jeg ikke fatte at Side2 klarte å glemme meg i kåringen. Trist.

 2. Revolusjonært roteloft » Norges mest sexy bloggere- skriftlig versjon
  Skrevet den 27.08.08

  […] men ikke minst er Peter Andrej, siden jeg fant artikkelen via en av bloggene hans, og jeg skjønner at dette handler om at han er lei seg over å ikke være på listen. Sånn. Du er […]

 3. Maria
  Skrevet den 27.08.08

  Dette viser jo bare (igjen) hvor lite medarbeiderne i Side 2 har å gjøre. Det verste er når de kommer med hot/not-lister basert på egne meninger.

 4. Christian
  Skrevet den 27.08.08

  Går det ann å lage en hot/not-liste som er objektiv?

 5. Mari
  Skrevet den 08.12.08

  Ser poenget ditt og er drittlei alle mennesker som ikke kan
  få seg et jævla liv!Det værste er at det finnes så sinnssykt mange bollehuer som tror de elitister. Jeg sier som de gamle:»Dagens unge!» Ja hvor mange av dem er det ikke som bare er interessert i alt som ruller og går for dem?! TV, dataspill og hjernedød selloutmusikk så det holder. Men ber man dem om å gjøre hjemmeleksa i historie er det liksom for «nerdete». Glad jeg har youtube som en erstattning for søpleradio, for da kan jeg velge musikk som er langt fra alt populærhysteriet.

 6. Wolfgang
  Skrevet den 10.01.09

  «…hjernedød sellomusikk…» skrives «… cellomusikk…»

 7. e.m.
  Skrevet den 21.05.09

  ‘Selloutmusikk’, Wolfgang gamle gutt, ‘sellout’. Det er det samme som vi oldiser kalte drittmusikk eller møkkamusikk i de gode gamle dager da jeg jobbet på Pinta og Santa Maria.

  Tar det forresten også som en personlig fornærmelse, herr redaktør, at denne bloggen ikke ble kåret til «mest hjernedøde».
  JEG kommenterer jo her, for svarte faen !

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post