Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Norges dummeste ranere tatt

I utgangspunktet var jo ikke ideen til disse to løkene så dum; late som om de blir «ranet» og så leve herrens glade dager i et land uten utleveringsavtale. Enkelt og greit.

Men de to løkene er nå siktet for medvirkelse til ranet av 10 millioner bols fra en verditransport. Hvorfor? Fordi de for det første a-vga til hdmi sprikende forklaringer til politiet, og fordi de for det andre ikke utløste noen som helst alarmer. Dette siste punktet er jo ikke det verste, men de burde jo ha utløst en alarm på slutten av «ranet» for å liksom fjerne en eventuell tvil om de faktisk ble ranet til side.

Deretter kunne jo deres hjelpere ha slått dem i hodet eller noe sånn at de så litt forkomne ut. Akkurat som på film, altså. En glimrende plan. Men, disse var jo ganske dumme, så da gikk det skeis.

For, når de altså skull gjøre noe slikt… så må de jo ha pratet litt på forhånd.. dessuten kjørte de rundt i 4 (!) timer sammen.. da er det JÆVLIG dårlig å ikke ha sammenfallende STORY til politiet!! Hva faen? Man blir jo helt stum. De MÅ da ha sett iallefall én actionfilm i sitt liv, og da MÅ de da ha fått med seg et eller annet? Men, neida.

De ga ulike forklaringer til politiet. Suckers! Årets dummeste ranere er tatt, og det allerede i april. Vil vi se dem i lusekofte i en rettsak snart? Sikkert. Det er jo så «in» med lusekofte i enkelte miljøer.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

6 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Sindre
  Skrevet den 02.04.08

  Du har så rett så rett:P Jeg begynner å lure på om dette er en stor Aprilspøk:P

 2. Knutern
  Skrevet den 02.04.08

  Det holder nok ikke bare å ha samme story. I enkelte tilfeller er faktisk folk blitt avslørt av dette. Tenker da på at tiltaltes forkleringer er ORDRETT like. Dvs at de har repetert og repetert helt til de kan STORYEN ordrett begge to.
  Er enig med deg at dette var to tafatte vordende fengselsfugler.

 3. Facern
  Skrevet den 02.04.08

  Jeg vedder ti millioner på at han ene tvang den andre til å være med på ranet.

 4. Jan
  Skrevet den 02.04.08

  Spør du meg, så kan det være ganske gjennomtenkt. Med den straffeutmålingen vi har i Norge, så trenger det ikke å være så dumt…

 5. Ola
  Skrevet den 02.04.08

  Du bør nok vite litt mer om saken før du så bastant kommer med «fakta» i saken. Men det er klart..,noen ikke fullt så smarte bloggere må jo også finnes.

 6. Industriarbeideren
  Skrevet den 02.04.08

  Ikke ran, grov ttyveri, ikke ran når ingen blir truet;) Mye mindre straff, ikke så dumme likevel;)

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post