Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Norgespatriotene – kjemper for Norske verdier!

norgespatriotene
Det «forholdsvis» innvandringsfiendtlige partiet Norgespatriotene kommer til å stille til Stortingsvalg i 2009. Vi applauderer, og håper på stor framgang. For på mange måter er vi jo alle idio.. unnskyld.. patrioter på hver vår måte.

Partiprogrammet er ikke akkurat veldig lang lesning, men dette må jo sees i sammenheng med at Sentralstyret til partiet bare består av to personer. De har likevel klart å få plass sine to viktigste saker, som er:

 1. Nei til musli.. unnskyld.. innvandring
 2. Send musli.. unnskyld.. innvandrerne som er her allerede, hjem.

Viktige saker, helt opplagt. Men det er ikke dette vi i Agurkposten applauderer. Nei, for vi har sett et par klipp på YouTube der disse tullinge.. unnskyld.. idiote.. unnskyld.. patriotene uttaler seg om mye og mangt. Blant annet at de vil kjempe for de såkalte «Norske» verdiene. Siden gjengen bak partiet ikke har ressurser til å definiere disse verdiene, så har vi i Agurkposten vært så snille at vi har definiert de «Norske» verdiene som de mer enn gjerne må kjempe for å bevare:

 • Drikke seg full hver eneste helg på dårlig hjemmebrent blandet med varm Coca-Cola Light (vanlig kulturell aktivitet i store deler av Trøndelag og hele Nord-Norge).
 • Ligge å spy hver søndag (gjengs aktivitet over hele landet)
 • Nordmenn har aldri jobbet mindre, tjent mer, hatt bedre tid og hatt bedre helse, men likevel går Nordmenn rundt og uttaler at «Jeg er bare sååå stressa!» Sytekultur av en annen verden. Må helt klart bevares.
 • Lutefisk. Stor tradisjon i Norge. En fisk som er blitt mishandlet så grundig at den fremdeles skjelver når den blir servert. Blir skyllet ned med skyllevannet Akevitt – også stor tradisjon i Norge.
 • Bunad. Et klesplagg som ikke tåler vann i et land som stort sett består av snø og regn. Dessuten tas bunaden kun fram når det er blitt altfor varmt å bruke den. Stort sett rundt midten av mai.
 • Jan Åge Fjørtoft (trenger vel ingen begrunnelse)
 • Pakketurer til Syden – Nordmenns favorittsyssel sommerstid. (Utfordring: hvis syden også får sitt «Sydenpatriotene» kan jo innvandringsstoppen sette en effektiv stopper for denne aktiviteten)
 • Nordmenns kulturelle kapital består ikke av Opera, Teater eller sånne døve ting. Neida, kulturell kapital i Norge er grilldress, campingvogn og Ole Ivars. Verdt å bevare.
 • Nordmenns høyeste ønske er ikke bedre helsevesen eller fred i verden, men billig øl, billig tobakk og billig bensin. For som Nordmenn flest sier: Hva skal man med fred i verden hvis pilsen koster 65 kr?

Forøvrig finnes det jo visse ting i historien som vi har all grunn til å være stolte av. Fotballlandslagets herjinger i diverse sluttspill er noe vi alle er stolte av, og dessuten har vi jo Vikingtiden.

Flotte greier. Skulle du ønsker å melde deg inn i Norgespatriotene så anbefaler vi lukket avdeling på en psykiatrisk poliklinikk. Der finner du uansett sikkert hele sentralstyret.

NB! Vi hadde tenkt å kalle disse tulli.. unnskyld.. patriotene for «tilbakestående», «mongo» og slike ting, men vi gikk bort fra det da dette ville være blodig fornærmende for de som faktisk er tilbakestående eller mongo.

Forøvrig er visst Kapitalismus anmeldt av disse.

Illustrasjonen under viser utviklingsforløpet blandt norgesidiot… unnskyld norgespatriotenes medlemmer. (Apekatten til høyre som lyder navnet Øyvind Heian ble i juni 2007 dømt til åtte måneders fengsel for besittelse av barneporno, trusler mot politiet og drapstrusler mot justisministeren.)

norgespatriotene
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: politikk

ARKIV | RSS

31 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Petter Dass
  Skrevet den 29.05.08

  Drar en fjortis..

  Maks lættis!

 2. Lars Martin
  Skrevet den 08.06.08

  Fantastisk!

  Littegrann kjipt humør.. så lysner det som oftest etter en tur innom agurkposten.

 3. Nødvendig
  Skrevet den 25.10.08

  Herlig 😀

 4. Mari
  Skrevet den 09.12.08

  DRITBRA!!Hater dem, jeg også, men ikke fullt så mye som Tore Tvedt, Mullah Krekar, Sverre Bjørnstad Graff og GREVEN som er blant norske kjendiser.

 5. Linsa
  Skrevet den 30.03.09

  Ha, ha,ha.
  Trim for lattermusklene! 😀
  Du skriver veldig morsomt.

 6. e.m.
  Skrevet den 30.03.09

  Darwin tok feil !
  Enkelte aper stammer fra menneskene.

  Og så vandrer vi fortsatt med freidig mot mens vi synger fra dypet av våre hjerter:
  «Vårt hjerte vet, vårt øye ser
  hvor godt og vakkert Norge er».

  friggin’ unbelieveable booshit !!!

 7. e.m.
  Skrevet den 30.03.09

  Får vi ikke Ole Paus som statsminister til neste valg, så emigrerer jeg til….Afghanistan…eller deromkring….
  Jeg må ut i en eller annen krig og få hvilt nervene !

 8. Henrik
  Skrevet den 04.04.09

  Ja, for det er jo MYE bedre med den «kulturen» vi får fra våre nye landsmenn….

  – Omskjæring av ungjenter uten bedøvelse
  – Tvangsgifting av ungjenter med en i familien. Gjerne fetteren.
  – Banking av kvinner som ikke føyer seg etter mannen
  – Tvang til å dekke til kroppen fra topp til tå
  – Tvang til å være hjemme hele livet sitt
  – Tvang til å reise hjem til koranskole siden Norge er «urent»
  – Kultur for å bli arbeidsledige, trygdede, uføre
  – Kultur for å se ned på de menneskene som har gitt dem et nytt liv
  – Kultur for å avlive dyr slik at de lider
  – Kultur for å kreve sitt verdisyn, sine regler, sin religion
  – Kultur for å flytte sammen slik at de ikke trenger å lære språket
  – Kultur for deres yngre å gjengvoldta norske «horer»
  – Kultur for å bruke skytevåpen mot nordmenn. Og hverandre
  – Intoleranse ovenfor andres verdisyn
  – Intoleranse ovenfor andres regler og skikker
  – Intoleranse ovenfor norges lover

  Disse «verdiene» er jo MYE bedre enn de bloggforfatteren maktet å skrible ned. Hvis du kunne velge…hvilke hadde du valgt?

  Denne listen kunne gjøres ti ganger så lang, men jeg har andre ting å bedrive dagen med. Som å kjempe mot hjernedøde antirasister, kommunister og såkalte intellektuelle som tror at alt som står skrevet fungerer i praksis. Men på et litt høyere nivå enn å kommentere bloggeierens epilepsianfall mot Norgespatriotene.

  Gøy å slenge dritt om Norgespatriotene? Ja, og lett er det også! Kom igjen, nå henter vi faklene og høygaflene!

  Hvordan skal noen respektere ditt syn, når du ikke respekterer deres syn?

  Konstruktiv debatt er alltid positivt, men når jeg leser ting som på denne bloggen her, så minner det meg bare på hvor teite folk kan være.

  Jeg tar grilldress, Ole Ivars og TILOGMED litt helgefyll over en religion som er basert på undertrykkelse, blind fanatisme og vold mot de som måtte kritisere dem.

  At det finnes nordmenn som legger ut den røde løperen for innvandringen fra Islamske land, og ikke ser trærne for skogen skyldes en så komplett hjernevasking og utslag av selvhat og skyld at det ikke kan beskrives uten hoderysting og gråt.

  At Norgespatriotene er de eneste så langt som klarer å lage litt blest om seg sier vel litt om det politiske toleransen vi har her i landet for å gi alle politiske syn en talerstol.

  Trusler om vold, faktisk voldsutøvelse, sabotasje og drapsforsøk er ikke et demokrati verdig. Selv hvor uenig man må være med den som står på andre siden av det politiske spekteret.

  Håper alle her inne god bedring og ser frem til den dagen barnebarnet ditt må trekke burkaen over hodet for å gå til butikken for å kjøpe litt mat. Hvis hun rekker så langt.

  Henrik

 9. e.m.
  Skrevet den 05.04.09

  Ok. Alvorlig for én gangs skyld.
  Som selvstendig tenkende menneske er jeg selvsagt forpliktet til å være enig med overstående i de punktene han ramser opp.
  Men dette er religionsfanatisme helt på lik linje med kristendommens og andre trosretningers. Ref Korstogene t.eks.
  Likevel, ikke engang bevisstløs eller døddrukken ville jeg så mye som drømme om å menge meg med disse såkalte Norgespatriotene.
  ‘Henrik’ og hans med-fanebærere er nok ikke helt orientert om hvor knøttlite skrittet er fra det han har skrevet og frem til «Sieg Heil», «Rød Front» og liknende – eller kanskje er han bare så altfor klar over det….

  Ta en titt på YouTube og skriv ‘Mourning of Kim Il Sung’, så kan man se hva blind ensidighet fører til.
  Disse videoklippene er noe av det mest avskyelige jeg har sett fordi de bare så alfor godt viser hvilke lemen/sauer flokkdyret Homo Sapiens i virkeligheten er.

  Les Bakunin. Han preket et lederløst samfunn.
  Utopi ? Selvsagt er det det. I alle fall så lenge som folk lik ‘Henrik’ ikke kan leve uten å kunne eksponere seg selv med slike selvfølgeligheter som ingen normale mennesker burde akseptere. Dette sier seg selv, og jeg behøver i alle fall ingen selvutnevnt bedreviter til å forklare meg dette !

  Jeg ser heller ingen steder i denne bloggens eiers innlegg hvor han skriver at han aksepterer tortur – enten den blir utført i Gud, Allah eller….Der Führers navn….

 10. Nedskrevet
  Skrevet den 05.05.09

  Én ting er å være kritisk mot innvandring, men det NorgesIdiotene driver med er vel ikke noe annet enn rasisme/nazisme. Det skremmende er at en del faktisk støtter dem – men vi får vel trøste oss med at de ikke kan være så mange, og at de dessverre har litt underutviklet hjerne.
  Skrev en artikkel for ikke så lenge siden selv:

  http://nedskrevet.blogspot.com/2009/03/norgespatriotene-nazijvler-ikke-mer.html

 11. Eddie
  Skrevet den 05.05.09

  Her er noen av de syke, syke medlemmene, det lyser dumhet ut av øya ders :D: Fylkeslagene til Norgesidiotene

 12. T J
  Skrevet den 14.05.09

  Dette er noe av det værste jeg har lest,fy skam,klage på lutefisk og Akevitt,det som er noe av det beste som finnes av mat.T J

 13. e.m.
  Skrevet den 16.05.09

  Døh Eddie:
  Nei, forresten. Bare glem det. Det ville vært en altfor grov fornærmelse mot gutta i Monty Phyton.

 14. e.m.
  Skrevet den 16.05.09

  Jeg mente selvfølgelig ikke skuespillerne da, men rollefigurene de spiller.
  Jøssogjøss ! Her må jaggu skonummeret være atskillig høyere enn IQ’en.

 15. Marte
  Skrevet den 23.05.09

  ett ord: genialt.

 16. Maja
  Skrevet den 05.06.09

  megaLOL
  utrolig bra

 17. Ikke så forbanna naiv
  Skrevet den 10.06.09

  Norgespatriotene er ikke rasister. De mener at alle folkeslag har rett til sitt eget land.

  Sånn det ser ut rent statistisk sett: det anglosaksiske folkeslaget (nordmenn) Blir utryddet på samme måte som indianerne i USA.
  Vi er for dårlige til å formere oss i forhold til dem.

  Sånn jeg ser det, er den eneste måten å beholde kulturelt mangfold på. La alle folkeslag bo i sine egne land.

  Det står at de har ingen ting mot Islam så lenge det er i muslimske land

 18. Øyvind
  Skrevet den 19.06.09

  Ah.. bra lesestoff på en regntung fredag.

  Forøvrig tror jeg dessverre at klinikkene ikke har økonomiske midler til å motta så mange mennesker..

 19. Guro0o
  Skrevet den 20.06.09

  «NB! Vi hadde tenkt å kalle disse tulli.. unnskyld.. patriotene for “tilbakestående”, “mongo” og slike ting, men vi gikk bort fra det da dette ville være blodig fornærmende for de som faktisk er tilbakestående eller mongo.»

  haha,bra bra bra!

 20. Ano Nym
  Skrevet den 17.09.09

  Ifølge VG (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=594959) var det 184 som stemte på disse «patriotene» ved stortingsvalget. Det er akkurat det samme antallet som stemte mot unionsoppløsningen i 1905.

  Coincidence? 🙂

 21. Nødvendig
  Skrevet den 17.09.09

  om 4 år når sosialistene har dratt norge ned i dritten enda mer. og du som har denne bloggen har mistett putene, du hadde fått sydd under armene. skal vi alle le av oppgulpet ditt her på denne bloggen!

 22. Erik
  Skrevet den 17.09.09

  Adressa nevner også stemmeantallet i dag, samtidig skriver de at partiet nå gir seg: http://www.adressa.no/nyheter/politikk/article1385171.ece

 23. Nødvendig?
  Skrevet den 17.09.09

  Jeg har aldri stemt sosialistisk, og kommer aldri til å gjøre det, men jeg sympatiserer da ikke automatisk med denne gjengen av den grunn. Man kan være imot sosialisme uten å være rasist/nasjonalist! Og når man skriver så dårlig norsk som du «Nødvendig» gjør, så er det ingen som tar deg seriøst likevel. Stor bokstav og kommaregler, hørt om det?

 24. danno
  Skrevet den 17.09.09

  FANTASTISK!!

 25. charlotte
  Skrevet den 17.09.09

  Herreguuuuud. Her sitter dere hjernedøde mennesker og forsvarer denne dritten? At invandrerkultur er så ille [selvfølgelig omskjæring ect.] men han representerer norsk kultur som???(??) :
  1.pedofili [se barneporno……Værre å gifte bort dattera si til fettern enn å la henne bli voldtatt som 5åring??? Forøvrig forferdelig begge deler, men pedofili???!!! ]
  2.Rasisme
  3.hat
  4.idiotisme,
  -er norske verdier noe jeg IKKE identifiserer meg med.

 26. FORBANNA
  Skrevet den 17.09.09

  FY FAAN FOR ET SYN PÅ NORGE DU HAR…

  Du har et jævlig forvrengt syn på norske verdier REDAKTØR.

  Har ikke Norge noe å være stolt over..? Skammer du deg så mye over Norge og norske tradisjoner siden du latterligjør de så heftig..?

  Hvor faan lever du som ikke er i stand til å se andre norske verdier enn fyll, og bunad..?

  Selv du burde forstå at innvandrings-problematikken dreier seg om veldig mye mer.. Bl.a våre «nye» tradisjoner som f.eks KRIMINALITET, VOLDTEKTER, NARKOTIKA, OSV, OSV..

  Du burde respektere at noen tar dette seriøst og er villige til å ofre noe for å bevare det samfunnet som våre foreldre en gang var STOLTE AV.

  Kjøp deg en bunad og SKAM DEG !!!

 27. Per Fekt
  Skrevet den 17.09.09

  «NB! Vi hadde tenkt å kalle disse tulli.. unnskyld.. patriotene for “tilbakestående”, “mongo” og slike ting, men vi gikk bort fra det da dette ville være blodig fornærmende for de som faktisk er tilbakestående eller mongo.”

  haha,bra bra bra!»

  – Bare det å skrive slikt sier litt om dere;
  virker ikke som dere er fulle av respekt for alle mennesker selv, handikappede eller ikke.
  Norge er, ifølge statistikkene, verdens beste land å bo i. Vær litt stolte og takknemlige over å være norsk isteden!
  Den såkalte morsomme lista di over «norske verdier» kan passe til ethvert land, bare fyll inn andre navn, lokasjoner og nasjonaldrakt.

  ■Drikke seg full hver eneste helg på dårlig hjemmebrent blandet med varm Coca-Cola Light (vanlig kulturell aktivitet i store deler av Trøndelag og hele Nord-Norge).

  – Dette er vel dét du ville kalt rasisme? Her stigmatiserer du en hel landsdel og innbyggerne i den. Til din informasjon er det mye bra kulturvirksomhet i våre nordlige fylker.
  Antar at du kommer fra, eller bor i en «større» by på østlandet?
  De har faktisk polutsalg også nord for Sinsen…

  ■Ligge å spy hver søndag (gjengs aktivitet over hele landet)

  – Tja, sist jeg lå og spydde på en søndag hadde jeg omgangssyke,
  men det er vel heller den «norske» flatfylla som du ønsker å poengtere regner jeg med. Du tar uansett feil. Søndag formiddag går de fleste nordmenn på tur – enten i skogen eller i mer urbane omgivelser.

  ■Nordmenn har aldri jobbet mindre, tjent mer, hatt bedre tid og hatt bedre helse, men likevel går Nordmenn rundt og uttaler at “Jeg er bare sååå stressa!” Sytekultur av en annen verden. Må helt klart bevares.

  – Du syter jo fordi et knøttlite parti som NP går til valg, og klarer å få hele 184 stemmer.. snakk om å hyle for ingenting. De er i sin fulle rett i et demokrati å ytre sine meninger, selv om de ikke er i tråd dine.. Norge er enn så lenge et demokrati. Er det et problem for deg? Til de som bare er «sååå stressa»; jeg skjønner det godt – lange arbeidsdager, hente unger i barnehagen, følge opp ungenes aktiviteter, stelle hus & hage, stelle hytte & båt, følge opp familie og venner… folk er opptatte hele tiden. Jada, de fleste har god helse og god økonomi.. men du kan ikke veksle det inn i tid.
  Og når/hvis du en gang får deg fast jobb og familie vil du også forstå dette..

  ■Lutefisk. Stor tradisjon i Norge. En fisk som er blitt mishandlet så grundig at den fremdeles skjelver når den blir servert. Blir skyllet ned med skyllevannet Akevitt – også stor tradisjon i Norge.

  – Mattradisjon er kultur på høyt nivå, og samtidig veldig subjektivt.
  Hva er problemet med det? Hadde du vært litt bereist ville du nok ha smakt «verre» ting enn lutefisk. Mange mennesker spiser mye rart der ute.. Noe er godt, noe er uforståelig..

  ■Bunad. Et klesplagg som ikke tåler vann i et land som stort sett består av snø og regn. Dessuten tas bunaden kun fram når det er blitt altfor varmt å bruke den. Stort sett rundt midten av mai.

  – Stolt av bunaden min jeg. Utlendinger (de jeg kjenner) elsker å se at vi bærer disse plaggene. Bunad kan du bruke som festpynt eller i bryllup, med mindre kleskode som tilsier noe annet er avtalt på forhånd.

  ■Jan Åge Fjørtoft (trenger vel ingen begrunnelse)

  – Kjenner ikke J.Å.Fjørtoft personlig, og har ikke noe uoppgjort med ham. Det finnes verre typer i dette landet.

  ■Pakketurer til Syden – Nordmenns favorittsyssel sommerstid. (Utfordring: hvis syden også får sitt “Sydenpatriotene” kan jo innvandringsstoppen sette en effektiv stopper for denne aktiviteten)

  – Veldig mange velger pakketurer til syden – gjerne barnefamilier. Det er en sikker måte å få litt sol og varme på, dessuten får barn utfolde seg m.h.t. bading og moro. Men jeg treffer alltid nordmenn når jeg er ute og reiser, også på steder man ikke får kjøpt pakketurer til. Nordmenns reisevaner har endret seg voldsomt..

  ■Nordmenns kulturelle kapital består ikke av Opera, Teater eller sånne døve ting. Neida, kulturell kapital i Norge er grilldress, campingvogn og Ole Ivars. Verdt å bevare.

  – Vi har vel akkurat investert litt penger i ny opera? Norsk film har også hatt noen gode år.. teater? Tja, det er god satsing på det området også, meg bekjent.. Hadde du tatt en tur på mine breddegrader, skulle du få se at nordmenn ikke bare ferierer i campingvogn. Vi bygger digre hytter ved sjøen, digre hytter på fjellet, kjører rundt i digre båter… så ikke kom her med sånt tullprat. De som bor i campingvogn og går i grilldress er de som ender opp i realityprogrammer på TV3.. en kanal du sikkert synes er full av bra underholdning.. Jeg kjenner ingen som går rundt i det plagget eller eier en campingvogn/bobil. Det er forresten ikke noe galt med å gjøre det.. Det gjør felleskapet bare litt mer fargerikt..

  ■Nordmenns høyeste ønske er ikke bedre helsevesen eller fred i verden, men billig øl, billig tobakk og billig bensin. For som Nordmenn flest sier: Hva skal man med fred i verden hvis pilsen koster 65 kr?

  – Alt kan selvfølgelig bli bedre, men jeg er ikke enig i utsagnet ditt.. Synspunktene du formidler gjelder bare et fåtall av Nordmenn.
  De fleste av oss er oppegående, opplyste mennesker som er i stand til å resonnere, bedømme og ta egne valg på en ansvarsfull og god måte.

  Forøvrig finnes det jo visse ting i historien som vi har all grunn til å være stolte av. Fotballlandslagets herjinger i diverse sluttspill er noe vi alle er stolte av, og dessuten har vi jo Vikingtiden.

  – Nordmenn har svært lite å skamme seg over. Ingen er selvfølgelig perfekte, men sånn vil det alltid være..

  Flotte greier. Skulle du ønsker å melde deg inn i Norgespatriotene så anbefaler vi lukket avdeling på en psykiatrisk poliklinikk. Der finner du uansett sikkert hele sentralstyret.

  – Håner du de psykisk syke også nå? Er det noen parallell mellom å slite psykisk og være rasistisk (som du kaller det)???
  Nei, ikke var du morsom og ikke representerer du et fnugg av norske verdier. Jeg skjønner at det er satt på spissen for å provosere, men da burde det gjøres med litt mer humor og ikke minst brodd.. Skivebom, beklager..

 28. NIKO...
  Skrevet den 17.09.09

  bare sånn til info….hvilke norske verdier?

  Kan ikke jeg få en liste..fordi annet enn å feste i helgene.. så veit jeg faen ikke noe om norske verdier.. 😛

  Alt annet er jo stjelt fra USA! Sååå kan noen forklare meg norske verdier? 😛

 29. Ludvig
  Skrevet den 17.09.09

  Ikke så forbanna naiv, jasså ja, litt navit å tro at nordmenn, som er av nordgermansk avstamning er anglesere og saksere som er en blanding som kjedde i england.

  Forrøvrig har det ALTID vært blanding mellom ulike folkeslag, vi mennesker har en veldig liten genetisk variasjon, ett resultat av en katastrofe som kjedde for flere ti tusener av år siden og desimerte menneskerasen ned til ett par tusener individer. For å ungå at vi skal bli like inavla som den europeiske kongefamilie er mobilitet viktig.

  Visste du forrøvrig at det er mindre genetisk diferanse mellom en Franskmann og en kinsere en det er mellom en ghaneser og etipoer? Og at Olav den hellige var livvakt til kongen av konstantinopel (tyrkia) og kristnent norge med tyrkere?

  Norsk rosemaling er indisk inspirert og at vikinger tok med seg kvinner fra helt nede som egypt?

 30. Elmer Fudd
  Skrevet den 13.11.09

  fy faen for noen degenererte døgenikter av noen kommentatorer. Kan dere please ta å løfte litt på nisselua og se hvilken nettside dere faktisk kommenterer på ? agurkposten.no er vel ikke akkurat den siden man går inn på når man er ute etter seriøse fakta og proklamasjoner i tråd med etiske retningslinjer også videre og slikt og sånnt.

  Når vi i dette såkallte landet vårt (vi har jo tross alt knapt nok innbyggere til å fylle en middels by i utlandet), klarer å prestere å presse 9 partier inn på stortinget, og har i tillegg opp mot 20 partier utenom som enten er representert i fylke og kommune, eller ikke har folkevalgt representasjon (som f.eks norgespatriotene), så sier det jo seg selv, at massevis av «fanesaken» må være tilnærmet like, eller hvertfall omhandle samme tema, og at noen partier nødvendigvis må være litt mer ytterpunkter og radikale enn hva andre er.

  Når det gjelder f.eks rasisme, så er det ett menneskesyn. De fleste i verden, mener at det er ett dårlig menneskesyn. Men fremdeles er det ett menneskesyn. Hvem er dere som setter grensen for hva som er akseptabelt eller ikke ? vil dere påføre innvandrerne våre lover og skikker, selvom det krenker deres menneskesyn ? Vil dere bestride den muslimske tros oppfatning av hva som er riktig ? Selvom det er usannsynlig mange flere muslimer i verden enn «kristne». Hvordan kan dere enkeltmennesker si at omskjæring ikke er riktig, når ett av verdens største menneske samfunn sier at det er fullstendig riktig ?
  Hvordan kan dere si at tvangsekteskap er feil, når flere millioner, kanskje milliarder av mennesker lever etter denne kulturen ? Kanskje er det vi som gjør feil, og at tvangsekteskap faktisk er den riktige måten å gjøre det på ?

  Åneiiii da, ikke på noooen måte tar vi feil. vi har selvfølgelig rett i ALT.. Alt som vi gjør her i Nisse-Norge, og alt som vi tror, og alt som er den kristne tro, og alt som våre politikere har vedtatt og bestemt på våre vegne, er det som er riktig, både etisk, juridisk og i henhold til alt som eksisterer at menneskerettigheter.

  Aktiv dødshjelp ? nei det er en synd, det er ikke lov, det er fullstendig uaktuellt.. Jeg tipper en god del av de, som faktisk BER om å få aktiv dødshjelp, tidligere i livet, har sagt omtrent akkurat det der, at det er de fullstendig i mot, i alle former og nyanser.

  Hva med ordtaket «like barn leker best» ? Er dere i mot det også ?

  Om det er noen damer som føler seg pillet på nesen, så er det hjertelig velkommen til å få en vilkårlig utplukket somalier, fra ett vilkårlig asylmottak, som sin romkamerat i en periode framover, så skal vi nå se om pipen får en annen låt, og om det blir ennå en i statistikken der somaliere faktisk topper rubbel og bit av målinger når det gjelder voldtekt og voldskriminalitet mot damer i Norge. Den klassiske «jeg visste ikke at det ikke var lov å voldta damer i Norge» er jo brukt i retten mang en gang, og det blir nok ikke siste gang da heller.

 31. Tettstedet
  Skrevet den 21.06.10

  Haha!

  Jan Petter Fjeldstad kjemper også for norges (og sine helt egne) verdier!

  http://www.youtube.com/watch?v=VY-QUSgo1zI

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post