Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Osama Bin Laden: umoralsk?

I kategorien «Nyheter vi ikke trenger» kunngjør Dagbladet idag at en eller annen Islamist synes Osama bin Laden og hans nestkommanderende Zawahiri er «ekstremt umoralske, og at de bryter med islam».

Osama Bin Laden umoralsk? Bryter med islam?

Han er jo «bare» ansvarlig for 11. september 2001 som tok livet av tusenvis av mennesker, pluss en drøss andre terroraksjoner rundt omkring i verden – fra Europa til Afrika – som også påførte uskyldige mennesker død, fordervelse og grusomheter. Osama Bin Laden umoralsk?

No. Say it ain’t so. Osama Bin Laden umoralsk? Næææææ. Er det sant? Helt sant?

PS! Den ekstremt lange artikkelen om emnet kan du lese på Dagbladet. Vi gidda ikke lese hele, siden vi ikke hadde 5 timer tilgjengelig. Men, for all del – har du litt for mye fritid om dagen: Slå deg løs.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

7 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. MIlliondollarbill
  Skrevet den 06.07.08

  Fra bevisets stilling.. så er det igneting som tyder på at ALQAIDA og osama står bak 9-11..
  Faktisk så peker bevisene mot AMERIKANSKE regjerignen og endel rekke privat personer..
  Det er ingen som noengang kommer til å få vite hva som skjedde 11 september fordi amerikanerne gjemte alle mulige bevis!
  Om OSAMA er umoralsk.. så er ikke du eller dine noe bedre..
  BUSH er like Umoralsk og har drept 1000 ganger fler uskyldige folk.
  Stoltenberg er like Umoralsk!

 2. Redaktøren
  Skrevet den 06.07.08

  Yes. We hear you, Milliondollarbill.. Er det fint vær i loko-loko-land? Her i virkelighetens verden er det litt overskyet. 10 grader. Noe regn i luften mot kvelden.

 3. Malin
  Skrevet den 06.07.08

  Vel… Jeg vil ikke akkurat definere dette som agurknytt. At Osama er umoralsk kan vel de fleste av oss være enige i at ikke er en nyhet akkurat, men at radikale islamister også går imot ham er faktisk av stor betydning. Denne gangen var det selve forfatteren av boka al-Qaida bygger ideologien sin på som skrev i en ny bok at de er umoralske og bryter med islam. Dette er jo en gladnyhet.

 4. Karl Eriks Far
  Skrevet den 06.07.08

  Kjedelige artikler du skriver.

 5. BillionDollarBill
  Skrevet den 07.07.08

  Må bare si at MillionDollarBill har gjort hjemmeleksa si her. Redaktøren kan jo bare fortsette å svelge unna propagandaen han blir foret med av amerikanske myndigheter. Det er jo greit å være lykkelig uvitende.

 6. euqid
  Skrevet den 10.08.08

  MillionDollarBill & BillionDollarBill har begge gjort leksene sine, og velger å tanke selv. Det gjør meg glad:)

  At redaktøren gjør som alle uten gode mot-argumenter, og henfaller til usaklige hersketeknikker er totalt uoverraskende.

  Å se dere som skriver at bin-laden SELVFØLGELIG er umoralsk forteller mer om dere enn bin-laden. Tror dere moral er noe absolutt og globalt? Det finnes sannsynligvis like mange moraler som mennesker, og jeg skal vedde på at dere gjør ting jeg finner umoralsk, og vice versa.

  Når ble det å tenke selv det samme som å være psykotisk, herr redaktør? For det er jo det du mer enn antyder om MillionDollarBill her. Hva med saklig motmæle?

  Er du klar over at utallige «betydningsfulle» mennesker i USA fikk en advarsel mot å fly dagen før det smalt i WTC? Dette er fakta, og plenty av dem har gått ut med denne infoen i etterkant. Bl.a. borgermester Willie Brown, som er det eneste navnet jeg kommer på i farten. Men om du tør oppsøke sannheten vil du finne mange flere navn.

  De fleste av dev «terroristene» som er blitt «identifisert» som kaprerne på 911 lever i beste velgående i sine respektive hjemland. Minst ni av de lever! Har selv sett et intervju med en av de!

  USA fikk detaljerte advarsler fra ti-talls lands etteretningstjenester minst 2 mnd før angrepet om hvordan det ville utføres, men gjorde ikke en dritt. Hvorfor?

  Osama Bin-Laden og hans menn er trent opp og gitt våpen og utstyr av hvem? Var det kanskje CIA på åttitallet som gjorde dette?

  Osama Bin-Laden ble sett av flere vitner på et amerikansk Navy-hospital i Pakistan dagen før 911. Han var der for å få dialyse. Hvis du tror en person som trenger dialysebehandling regelmessig kunne klart å overleve i lengre tid i hule i uggabuggaland er du jo bare dum!

  Har du sett bilder av pentagon etter «flykrasjet»? La du merke til at det ikke var et eneste merke på veggen etter vinger og motorer? Disse motorene veier 9 tonn hver, men etterlot ikke så mye som et eneste lite hull! Likeså med vingene. Hmmm…Kan det være fordi det var en krysserrakett?

  Fra flyet som «styrtet» i pennsylvania hadde passasjerene ringt sine kjære mens flyet var i marsjhøyde. Sjekk ut tester om dette er du grei. Det er beviselig komplett umulig å bruke mobiltelefon fra en slik høyde da basestasjonene er langt utenfor rekkevidde! Forklar dette, Hr. «Virkelighetens verden».

  Jeg kunne sannsynligvis fortsatt å liste opp saklige argumenter her, men har en veldig sterk følelse av at det ville være unødvendig. Folk som deg ønsker ikke sannheten, men det som passer best med dine allerede eksisterende oppfatninger. Men for all del, fortsett å være en ignoramus. Jeg forventer intet annet av lavpanner…

 7. Mari
  Skrevet den 05.12.08

  Når ble det å tenke selv det samme som å være psykotisk, herr redaktør?

  Siden den dagen paranoide ledere egentlig ikke tenkte selv, og gjorde alt de kunne for sin egen selvgodhet, til og med brenne kvinner, trene opp barn til og drepe, etc.

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post