Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Se hva som kan skje i fylla: Dette blir du skremt av!

Kroatia
Reis til vakre og fantastiske Kroatia! En ferietur til Kroatia glemmer du aldri.

Dagbladet melder idag at Irland er «verdens beste drikkeland«. Eller best og best; «verste drikkeland» er vel kanskje en mer korrekt beskrivelse. Etter sigende drikker 48% av alle Irske menn seg dritings minst én gang i uka. Det er ekstremt skremmende faktisk. At det er mulig å være så teit.

Rent personlig er redaktøren en fanatisk avholdsmann, og hadde helst sett at Alkohol hadde blitt forbudt en gang for alle. Rett og slett fordi alkoholens virkninger belaster samfunnet i så ekstreme mengder at det nesten blir for drøyt enkelte ganger. Se mandagsutgaven av hvilken som helst lokal- eller regionalavis for å forstå hva jeg mener. Side 3 til 17 er som oftest forbeholdt overskrifter av typen «Slo ned dørvakt», «Jente (19) gjengvoldtatt», «Først på legevakten, deretter på glattcella» og så videre. Den eneste løsningen er faktisk et totalforbud. Få vekk faenskapet. Vi har fått nok nå.

Et meget godt eksempel på hva som kan skje hvis man drikker seg dritings er følgende bilde av den dummeste, mest unødvendige og minst flatterende tatovering jeg noensinne har sett:

disgust.jpg

Dette er så jævlig at jeg nesten mister både munn og mele. For ordens skyld: Jeg VET ikke om denne idiotien ble tatt i fylla, da jeg (heldigvis) ikke kjenner vedkommende som har denne tatovert på vommen. Det at jeg bruker denne tatoveringen som et eksempel på hvor mye teit og dumt folk gjør i fylla, handler vel mest om at jeg håper – for denne karens skyld – at dette ble gjennomført i fylla. For HERREGUD hvis dette ble gjennomført i edru tilstand.

Det er nesten så jeg fremmer et forslag om at det må bli kriminelt å gjøre dumme ting. Altså at man kan straffeforfølges kun for å være en jævla idiot. Men, dette er selvsagt umulig å gjennomføre:

Vi har rett og slett ikke plass i fengslene til alle medlemmene i Fremskrittspartiet.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Helt utrolig, Tekstlink

ARKIV | RSS

17 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. picxx
  Skrevet den 06.03.08

  Det er ikke teit å drikke seg full. Selv kjører jeg faktisk et livstidsprosjekt hvor jeg prøver å drikke meg full minst 4 ganger i uka, og ser da hvilke konsekvenser dette vil få for meg. Så langt, etter drøye 15 år med testching hacr jeg ikke schett noe schom helscht.

 2. mordi
  Skrevet den 06.03.08

  Hvordan i hælvete greide du å koble FRP til dette? Stikk og kos med noen kommunister eller terrorister du.

 3. Redaktøren
  Skrevet den 06.03.08

  Mordi: det finnes jo tall på dette. Av alle politiske partier har FRP de medlemmene med det lengste rullebladet.

 4. Norbye
  Skrevet den 06.03.08

  Det e rda ingenting i veien med å nyte en kald pils, et glass med vin eller litt gammel cognac i en gang i blant. At alkohol skal totalforbys er jo latterlig å komme med. Det er da ikke alkoholen sin feil at slike ting skjer, men personene som står for inntaket. Når det gjelder lovbrudd i fylla kan du ikke skylde alt på alkoholmisbruk. Mange av hendelsene har en dypere bunn enn at det skjer i fylla. Alkoholen er bare siste dråpe, så og si.

 5. A
  Skrevet den 07.03.08

  Om det finnes tall på det så finn dem frem. Ellers har du null troverdighet med sånne beskyldninger.

 6. liza
  Skrevet den 07.03.08

  du klarte og ødlegge den artikkelen med å skrive din egen mening ja.
  personelig så skulle jeg ikke henge meg opp i dette, men som leser av artikkelen din så blir jeg bare mer og mer forbanna på deg når jeg leser hva du skriver.
  hvem er du til å bestemme hva som er rett og galt i verden «jeg leder jo tross alt a agurkposten.no!»

  HORE

 7. Redaktøren
  Skrevet den 07.03.08

  her har dere bevis for min påstand om at FRP har de mest kriminelle:
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/11/12/482662.html

 8. "#%¤%#stupid
  Skrevet den 07.03.08

  Se hva som kan skje i fylla: Dette blir du skremt av!

  hva da?? ett bilde av en tatoverig du først hevder skjedde i fylla, så sier du at du ikke har noen anelse egentlig men du skulle ønske han gjorde det i fylla? hva faen? kødder du? hvis du er særiøs så syns jeg synd på deg

 9. Redaktøren
  Skrevet den 07.03.08

  #%¤%#stupid: hørt om tabloide overskrifter? og for din del håper jeg jo at du også håper han tatoverte det der i fylla. Eller synes du den tattisen var stilig, eller hva?

  Forøvrig synes jeg også synd på meg selv hvis jeg er seriøs.

 10. Kjell T. Ring
  Skrevet den 07.03.08

  HAHAHAAHAHAHA.

  Morsomt at du skriver detta her altså. latter forlenger livet!

  Det å dra fram den tatoveringa der er jo bare helt latterlig:D Syns den var fet jeg! -hahahaha, skal du skremme folk med en øl-vomm og tatovering av nakne damer?:P

 11. Adrian
  Skrevet den 07.03.08

  Det var voldsomt så folk skulle hisse seg her da…
  Satan så nice hun dama til høyre i hovedbildet på artikkelen til dagbladet var da!

 12. Jeppe
  Skrevet den 07.03.08

  Tralala. Det var en farlig tatovering å ha. Hva skjer når den sveiseblinde drikkekameraten ser tatoveringen? Blåmerker på navlen og arr på sjela?

 13. Knut
  Skrevet den 08.03.08

  Tatoveringen er vel ikke mer idiotisk enn redaktørens mening. Den er personlig og det er tatoveringen også. Hold nettet fri fra slike idiotiske påstander når disse dukker opp som hyperlinker på f.eks dagbladet.no

 14. Jan
  Skrevet den 17.03.08

  Hahaha.. for en ræva artikkel du har skrevet.
  Skjønner godt at du ikke har turt å sette navnet ditt på den.

  Forøvrig er du like hjernevasket som alle andre sosialister, men det er bare gøy med sånne som deg.

  Vi oppegående mennesker med utdannelse og jobb synes det er gøy å se hva arbeidsløse sosialister bruker tid og skattepenger på.

 15. Redaktøren
  Skrevet den 23.03.08

  «Vi oppegående mennesker med utdannelse og jobb synes det er gøy å se hva arbeidsløse sosialister bruker tid og skattepenger på.»

  Jeg er hverken arbeidsløs eller sosialist. Dessuten har jeg sikkert flere studiepoeng enn deg, Jan.

 16. JKJK
  Skrevet den 07.07.08

  Ser du er engasjert, og det er bra. Det er er fritt land (tilsynelatende), og folk må få mene hva de vil.

  Samtidig som at folk bør ha en viss grad av frihet. Det jeg ikke helt er enig i, er din fanatisme. At folk, ikke skal få danne øl -og vinklubber, brygge øl selv, fordype seg i smakene og sansenes verden, nyte god mat og godt drikke i fint samvær ….

  Er det ikke bedre å gripe problemet fra en annen vinkel? Fanatisme er ikke bra uansett hvordan man snur og vender på det. Jeg liker ikke noen form for religion, men det kunne ikke streife meg å forby det! Det er også dumt at uerfaren ungdom (som meg selv?) kjører fort (som meg selv innimellom), men jeg blir kvalm av alle som sier at man skal plombere biler!

  Nei, jeg mener man bør være litt mer åpensindig enn som så. Man bør ikke forby alkohol, men heller kontrollere de som ikke tåler det på en bedre måte. Kanskje vi skal gjenninnføre gapestokken? Det hadde forsåvidt gitt oss som bor på bygda litt mer underholdning i helgene! 🙂

  Men dette er jo skrevet etter at jeg nesten har drukket en hel øl… så jeg er sikkert både skremmende og foraktelig.

 17. Fylla
  Skrevet den 22.08.09

  Det er fylla

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post