Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

– Sett opp avgiftene, Kristin! Vi trenger det!

Kristin Halvorsen driter i at folket er forbannet på henne fordi hun skrur opp avgiftene på bensin og diesel i sommer. Hun driter i det. For henne er det miljøet som teller, og bare miljøet. Om hun blir gjenvalgt eller ikke spiller ingen rolle. Kristin Halvorsen er en ærlig sjel i et hal-vga-mmelt legeme. Hdmi til VGA.

Selv kjører redaktøren Toyota Aygo, som ikke akkurat bruker all verdens mye bensin. Vi snakker om et forbruk på rett under 0.5 på mila når man virkelig grisekjører ut av alle kryss. På langkjøring går bilen nærmest på lukta. Tanken er kun 35 liter, og jeg har ingen problemer med å betale omså 20 kr literen for bensinen. Jeg skal forklare hvorfor:

 1. Jeg er bevegelseshemmet som bare fy, og Staten har sagt gjennom sine støtteordninger at jeg må disponere bil. Derfor kan jeg skrive av alle utgifter til bilen på skatten. Såkalt særfradrag for sykdom. Det vil si at jeg skriver av bensinutgifter, forsikring, renter på billånet, vedlikehold og alt annet. For meg betyr derfor avgiftsøkninger ingenting. Jeg må bare skrive av større utgifter, det er alt.
 2. Vi kan ikke ødelegge miljøet bare fordi en drøss folk er så late at de ikke gidder å ta bussen eller gå 100 meter. Helt ærlig; fy faen så late enkelte folk er. Friske folk parkerer nesten inne i butikklokalene for å slippe å bruke beina mer enn strengt nødvendig. Latskapen er ekstrem blant det norske folk.
 3. Hvis Kristin Halvorsen setter opp avgiftene mye nok, ja så blir det færre biler på veiene. Det er bra for oss andre. Vi får bedre plass. Jeg sier som Trygve Hegnar: Skru opp avgiftene, Kristin! Jeg ser fram til å slippe alle de andre bilene når jeg er ute og kjører i Aygoen min. Det skal iallefall bli deilig å slippe de jævla pensjonistene og kjerringene som luser av gårde og kjører feil i alle rundkjøringene.

Samtidig er det jo selvsagt sånn at det ikke finnes buss i distriktene. Jeg vet jo det. Men, det er ikke noe særlig stort problem. Folk i distriktene kan gå, kjøre moped eller flytte til det sentrale østlandsområdet. Verre er det jo faktisk ikke. Det er ingen menneskerett å bo i gokk. Det er ingen menneskerett å bo på en jævla øy ute i havgapet mutters alene. Er man misfornøyd med kollektivtilbudet på Skjervøy, så får man til helvete flytte til Sørkjosen. Ikke kom med den der: «Jammen, det er ikke ALLE som kan ta buss!» Nei, vi vet det. Og vi driter i det. Elendig argument. Det kommer aldri til å bli sånn at ALLE kan gjøre noe som helst.

Vi må likevel si oss uenige i Kristins argument om at siden Nordmenn tjener så mye så er bensinen reelt sett billig. Det er jo tull. Bensin er fossilt brennstoff. Bensinen har ikke følelser. Bensinen kan ikke tenke. Bensinen vet derfor ikke hvor mye fyren som fyller tanken tjener. Bensinen bare renner. Den stopper ikke opp og snakker til seg selv: «Ja, Trygve tjener 2 millioner i uka så da koster jeg 50 kr per liter, men se: der kommer Grete, og hun er uføretrygdet så da koster jeg bare 5 kr per liter.»

Samme argument bruker de om mat. Jeg gjentar; poteten ligger ikke i jorda og er klar over at nordmenn tjener mye. Bananen er neppe heller klar over at Nordmenn tjener fett om dagen. Den henger jo bare der.

Men, en ting er jeg ganske sikker på: Det norske folk kommer til å okke og hoije seg i lange tider og i hele vinter over denne ubrukelige regjeringen. Helt fram til neste valg.

For da går Ola Dunk inn i stemmelokalene og stemmer Arbeiderpartiet. Akkurat som forrige gang.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Leder, politikk

ARKIV | RSS

37 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Tufsetom
  Skrevet den 28.05.08

  Helt forbanna enig! Skru opp prisene… Er så mye idiotkjøring i dette vakre land at vi har ikke annet enn godt av det! Jeg har pådratt meg uhyre mange nye uvenner de siste dagene for mitt standpunkt i denne saken, og jeg glisere bredere og bredere for hvert nye sure tryne.

 2. Redaktøren
  Skrevet den 28.05.08

  Jeg vet med sikkerhet at mange faktisk kjører til postkassen! Jeg gjorde det selv, av ren latskap, da jeg bodde i Alta for noen år siden. Det var 50 meter til postkassen..

 3. Metz
  Skrevet den 28.05.08

  Skru heller av Kristin. Hun skjønner ikke hva hun holder på med. Hun skjønner ikke at disse idiotiske avgiftsøkningene, som pent sagt skal bekjempe mijøet, ikke gjør annet enn å starte bekjempelsen av sosialistisk svada.
  Hva med alle 700 miljømilliardene staten til nå har tatt inn. Joda, rett i statsbingene, der havner pengene. Man må nminst være SV-er eller blind AP-er for ikke å skjønne hvor idiotisk dette er og hvor ødeleggende denne agendaen er for nasjonen som helhet.

  Still hele suppa for riksrett for å ødelegge nasjonen, for det er faktisk det Regjeringen med AP, SV og SP holder på med nå.

 4. Redaktøren
  Skrevet den 28.05.08

  Du har et poeng, Metz. Så og si ingenting av avgiftene som kommer inn fra traikken brukes til miljøformål som kollektivting. Buss? Ferge? Tja, i Troms skjærer nå AP og SV ned på tilbudet..

  Det er langt mellom liv og lære i politikken.

  Hvordan forventer politikerne i Troms at flere skal ta bussen når tilbudet for det første blir dårligere og for det andre dyrere?

  Med de milliarder bilfolket betaler inn kunne Staten helt uten videre gjort all kollektivtrafikk GRATIS. Det hadde vært et slag for miljøet. Men, det må vi nok se langt etter.

 5. Peder Thomeren
  Skrevet den 28.05.08

  Fy hvor harry du er, «Redaktøren»…. Du har helt klart problemer med å bevege deg mentalt…

 6. Arne
  Skrevet den 28.05.08

  Jammen, jammen, jammen… Det er jo den samme kjærringa som maser om at vi må desentralisere og opprettholde distriktsnorge.

  Når du setter noen uten vett eller forstand til å forvalte landets kapital, så blir det bare så gærn’t.

  Når hun selv har uttalt at hun har lært seg det hun kan om budsjettføring fra å styre husholdningen hjemme, så forteller vel det hvor inkompetent hun er.

  Selv har jeg jobbet i flere år som ansvarlig for en avdeling som har øket fra 5 til 37 ansatte og hatt budsjettansvaret for den avdelingen. I henhold til finansministerens kriterier, så er jeg altså bedre kvalifisert enn henne til å inneha stillingen som finansminister, men jeg må innrømme at jeg kjenner flere økonomer jeg ville satt langt foran meg selv i «køen» til den jobben.

 7. Shrek
  Skrevet den 28.05.08

  Jeg har lært meg å kjøre økonomisk (greier å kjøre grorud-blindern i Oslo kl 8 om morgenen en hverdag, på 0,59 l/mil i en bil som er sertifisert til 0,62 på langkjøring.

  Alle kan lære dette, og ville i såfall kompensere for langt høyere drivstoffpriser enn de klager over nå.

  Det burde skjære i hjertet når man kommer for brått på et lyskryss eller annen hindring. Litt planlegging, og bruk av nøytral-gir eller 4-gir og bensinkutt gjør underverker.

  Men nei. Ola Dunk vil ikke tenke. Det er for mye jobb. Han vil bare ha alle andre unna veien så han kan fortsette å tenke på seg selv, seg selv og seg selv.

 8. Karl
  Skrevet den 28.05.08

  Kanskje litt drøyt på noen punkter, men hovedpoenget er bra.

 9. "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu"
  Skrevet den 28.05.08

  Ja, genialt! La oss alle flytte til «sentrale østlandsområder».. Vert ikkje trangt det, berre herleg intimt og knallenkelt å få jobb!

  Og folk på bygda kan jo enkelt og greitt berre gå eller køyre moped.. i 15 cm snø fordi brøytemannskapet ikkje har lov til å brøyte før! Og nei, slik er det ikkje berre for dei som er med på programmet «Der ingen kunne tru at nokon kunne bu». Dette er faktisk realiteten for fleire enn ein som kjem frå «sentrale østlandsområder» kanskje skulle tru..

  Men du sa det jo sjølv, ein auke i drivstoffprisen er ikkje noko problem for deg, fordi du får refundert alt… Men før du uttaler deg, kanskje du skulle stoppa og tenka over kva det du seier vil bety for folk det faktisk har ein relevans for. For dei som betalar for å komma seg fram her i livet…

 10. Redaktøren
  Skrevet den 28.05.08

  «Men før du uttaler deg, kanskje du skulle stoppa og tenka over kva det du seier vil bety for folk det faktisk har ein relevans for.»

  Tror du overvurderer min gjennomslagskraft der avgjørelsene tas faktisk.. Tror ikke Kristin Halvorsen leser denne bloggen liksom..

 11. hans
  Skrevet den 28.05.08

  vet du hva er poenget med bil? Det er et transport middel, som er laget for å transportere folk, hva f* skal jeg gjøre når jeg bor i et høl, hvor bussen ikke går på søndager, skal jeg liksom gå 10km for at du skal få bedre samvittighet og redde miljøet? Setter du opp avgiften, setter du en gevær mot skallen din.

 12. Morten Grorud
  Skrevet den 28.05.08

  jeg syns at de skal sette en avgift på alle bloggere, slik at vi sliper å lese sånn tull og piss hver eneste gang en artikkel popper opp i en avis. IKKE skru opp avgiftene, bare en ekstra inntekt for DEN NORSKE STAT

 13. Stein
  Skrevet den 28.05.08

  Dere faar de politikerne dere fortjener og dermed ogsaa de bensinprisene dere fortjener. Heldighvis bor jeg ikke i Norge lenger.Jeg bor i Midt Oesten og med dagens kurs er bensinprisen 1krone og 4 oere.
  Kos dere med den prisen dere har.

 14. Redaktøren
  Skrevet den 28.05.08

  «vet du hva er poenget med bil? Det er et transport middel, som er laget for å transportere folk, hva f* skal jeg gjøre når jeg bor i et høl, hvor bussen ikke går på søndager, skal jeg liksom gå 10km for at du skal få bedre samvittighet og redde miljøet?»

  Dette svarte jeg jo på i posten, Hans. Du må flytte. Det er ingen menneskerett å bo i et høl. Eller «gokk» som det heter på norsk.

  «jeg syns at de skal sette en avgift på alle bloggere, slik at vi sliper å lese sånn tull og piss hver eneste gang en artikkel popper opp i en avis.»

  Det er jeg enig i. Og bloggavgiften kan gå til et fond for å stimulere til mer blogging. God ide.

 15. julius kongen av alle apekatter
  Skrevet den 28.05.08

  Vil bare si at Norge er ikke akkurat det landet som tar hoved knekken på miljøet som du får det til å framstå i teksten din… er enig med deg i det med latskap men Norge er ikke akkuratt det landet som har det største problemet… se på USA for eks. kan ikke sammenlignes engang..!! Der nede kjører alle bil alene alle cruiser rundt i svære biler med svære motorer… SKRU NED avgiftene er vel egentlig det jeg ville si.. neste gang du har noen meninger hold det inni deg er du snill.. Ha en fin dag;) licki licki on your dicki

 16. Topp 20 personer det er mest pinlig å bli slått ned av.. | Agurkposten.no
  Skrevet den 28.05.08

  […] at Agurkposten har meldt sitt sin på ulike saker både i øst og vest og opp og ned så begynner hatmeldingene nå å ramle inn i innboksen. Vi blir truet med […]

 17. janas
  Skrevet den 28.05.08

  Så vi som bor på landet må flytte til en by?
  Idiotisk.
  er avhenging av Bil og flytte til en by kommer aldri til å skje, naturen er fin her og det forblir den lenge også 😉

 18. Marenzius
  Skrevet den 29.05.08

  hei alle sammen.
  ja. det er visst så at det er godt å leve å storbyer. hvor det er kort mellom deg og rema, og hvor det er jobber i flust og fleng.
  men her er en liten ting. det er som nevnt tidligere et utrolig dårlig tilbud her i landet, når det kommer til buss og andre former for slik traffikk.
  og det er kanskje vår egen skyld, grunnet at vi bor på en avsidesliggende plass, eller gokk som man kan kalle det.

  men her er en liten ting.
  jeg bor for tiden i finnmark. i nærheten av høybuktmoen flyplass (snarere vegg i vegg).
  og for noen av dere som er litt opplyste betyr det at jeg bor på en militærleir.
  for å si dette kort (selv om det blir langt).
  hvilke muligheter har jeg som vernepliktig for å flytte til gokk.
  svar: Ingen.
  hvilke muligheter har jeg for å ta en buss av noe slag på en eller annen gitt ukedag?
  svar: 2 stk. og da må jeg gå tilbake til leir området.
  noe som er en skarve 3-4 mil.
  kan jeg på noen som helst måte klare meg uten et transportmiddel til egen disposisjon.
  svar: nei!
  og til dette tenker nok mange. «da er det bare å gå. han er jo tross alt militær.»
  eller
  «militært personell tjener godt nok, og har ingen utgifter. så derfor har de råd til det»
  men akk nei. med en lønning på 4000 i måneden, og utgifter på røyk og annen velferd. er ikke en bensinpris på nåværende nesten 14 kroner literen meget gunstig for en fattig fotsoldat.
  så med dette vil jeg spørre.
  hvordan kan dere rettmessig si at det er bare å flytte til en annen by, eller at det er bra at bensinprisene blir satt opp.
  er meget sikker på at dere alle ville likt å kunne ha noe velferd hvis dere hadde hatt en førstegangstjeneste. (går ut ifra at redaktør ikke har hat det).

  og en liten ting til.
  dere liker å skryte av at dere bruker så lite bensin med bilen deres.
  men hva med alle andre som arbeider for å gjøre deres dag levelig.
  slik som trailersjåfører.
  de valser rundt i sine bensinslukende trailere. og betaler gud og dyre dommer for å komme fra A til B. slik at du kan få bananen du liker å gomle på.
  vel.
  punchline er at å sette oppp bensinprisene til et slikt skyhøyt volum det er satt til idag. er med på å få den hverdagen vi har rundt oss til å kollapse. men med bedre busstilbud og et funskjonibelt system for skattelette i enkelte yrker. og amn kunne fortsatt å leve i ro og mak.
  mvh.
  marenzius

 19. Marenzius
  Skrevet den 29.05.08

  mente egentlir fra gook. men allikevel

 20. Redaktøren
  Skrevet den 29.05.08

  God kommentar Marenzius. Mange andre har mye å lære av deg når det kommer til høflighet.

  For det første: Jeg har aldri sagt at man MÅ flytte til byen. MEN, jeg framholder at det ikke er noen menneskerett å bo i gokk. Velger man å bo i gokk så får man stå for sitt valg. Da kan man kanskje ikke ta buss, gå på kino hver dag eller på teater. Man må kanskje bruke bilen. Sånn er det. Fordelen er at det er billigere å kjøpe hus i gokk, du får ren luft og fin natur.

  Hver mann sitt valg.

  Selv synes jeg det er hårreisende å komme med argumentet om at bensinprisen må settes ned fordi det er så dyrt å fylle tanken. Nordmenn flest har råd til å fylle tanken uansett pris, så det er pr definisjon ikke et problem. Vi får heller gå inn med støtte til de som TRENGER bilene – som funksjonshemmede – hvis DE ikke har råd til bensinen. Men, hvorfor skal Trygve Hegnar få billigere bensin?

  Nei, sett inn støtten til de som trenger det. Resten av folket har enten råd til å fylle tanken, eller så får de finne fram sykkelen.

  Herregud, da. Hvorfor er det ingen protestaksjoner mot den høye RENTA????? Den har jo mye mer å si enn den forbannede bensinprisen.

  Jeg ser også at vi kunne satt ned avgiftene for transportsektoren, altså de som jobber med å kjøre busser eller kjører varer ut. Greit nok, det kan vi gjøre.

  Men for Trygve Hegnar? Nope. HAN får sykle.

 21. KITO
  Skrevet den 29.05.08

  Jaha… så hva med transport? Logistikk er noe vi er avhengig av, så ved mindre du tar over med den jævla fine toyotaen din, så vil alt annet bli dyrere også. Har du tenkt på det? Toget går ikke helt til lasterampa til Mega og setter av varene der. De må faktisk flyttes. Og tro det eller ei, men der kommer de fine tingene kalt lastebiler inn, og de bruker drivstoff uten å skrive det av på skatten. Og jeg må si at du virker ganske selvsentrert som driter i hva alle andre mener, for du skriver det jo bare av på skatten. Og det er faktisk en smule billigere å bo litt i utkanten enn midt i styggeste Oslo. Det er kanskje ikke buss her, men du kan fint sove uten å måtte låse døra. Så det er rett og slett bullshit å be folk flytte til byen. Alle jobbene er ikke der. Men hvis du mot formodning skulle finne plass til meg og 3000 mål skog som skal driftes i Oslo, så si ifra, vær så snill

 22. G.S.
  Skrevet den 29.05.08

  «Kristin Halvorsen er en ærlig sjel i et halvgammelt legeme.»

  Vel… Kristin Halvorsen er den største hykleren jeg noensinne har sett i en norsk regjering. En ærlig sjel?… nåja..

 23. Sempai
  Skrevet den 29.05.08

  Det er heller ingen menneskerett å kunne gjøre livet hardere for de som bor i distriktene. Det er allerede lokale variasjoner på bensinprisene landet over. Så da er det ingen problem å gjøre bensin og diesel dyrere i Oslo og andre storbyer der bil ikke er like nødvendig som i distriktene.

  Men som tidligere nevnt så får deler av folket det de fortjener, de som ikke har stemt på dagens regjering får ikke det de fortjener.

  Når det gjelder satsingen på klimaet så er de så kunnskapsløse og ubrukelige som det går ann. Og for de av oss som ikke tror på menneskeskapt oppvarming så gjenspeiles dette i politikken. Hadde det vært noe annet enn en melkeku så hadde de tatt i et tak og ikke satt og spikket fliser. Selv så har jeg ikke bil og har miljøkort på bussen (månedskort for de som ikke vet det) men den dagen staten begynner å kreve meg for en type CO2 avgift så sender jeg O2 avgift til dem for alt jeg har av planter og tare som driver fotosyntese.

 24. SV Hans
  Skrevet den 29.05.08

  Helt enig, SV er jammen det beste som har skjedd norges land noen sinne.
  jeg skal bli sjeleglad den dagen Halvorsen setter opp prisen til 50 kr.
  tenk på alle ulandspenger vi hjelper til med å spare opp nå.
  nei takke gud for sosialisme enda bedre hadde det vert om vi var komunister, men det vil selvsagt ikke de gjenstående 5% kapitalister i dette land… så folkens, det er bare en ting å gjøre… gå ut å få omvendt et imperialistisk kapitalist svin til vår side, enten han vil det eller ikke.

 25. Nata
  Skrevet den 29.05.08

  seriøst? Hvordan i all verden får du argumentene dine fra? Selv skriver du av alle avgifter, og driter så i økt pris. Ikke misforstå, Jeg mener du har all rett til å gjøre det, men betyr det at du ikke bryr deg om oss som betaler selv?

  Folk er late, helt enig. Men folk er også rike, og kommer ikke til å slutte å kjøre med høyere avgifter. De som slutter å kjøre er de fattige, mens de rike fortsetter å brenne drivstoff.

  Når det gjelder ditt argument om distriktene. Hvor trangsynt, unnskyld utrykket, er du?! Folk kan gå, kjøre moped eller flytte? :S neste gang du spiser mat du ikke har produsert i din egen hage. Tenk over de som bor ute i distriketene, og som faktisk produserer maten du spiser. Alle kan ikke bo i byer, avfolkning av distriktene er faktisk ett problem i dagens samfunn, og om du ønsker mindre folk på veiene så motsier du faktisk deg selv her.

  MILJØ FOLK; NORGES BILER BETYR NULL FOR JORDENS KLIMA! sjekk fakta før dere buser ut md sosialisk tåkeprat. Å bruke penger på f.eks hjelp til nyindrustrialiserte land, som spyr ut mengder ut co2 daglig, og hjelpe dem med f.eks rensing av deres kraftanlegg, da snakker vi mljø..

 26. Redaktøren
  Skrevet den 30.05.08

  Og så sinte dere er da… er bensinprisen virkelig det viktigste i livet deres?

  Har dere virkelig ikke bedre ting å bli opprørt over?

 27. Johannes
  Skrevet den 30.05.08

  Jeg er 100% for økning av bensinpriser. Er så utrolig lei av høyreeliten som bare setter seg selv foran miljøet og verden sett under ett. Slutt å klag. Vi er (eller var) verdens beste land å bo i. La oss gjøre noe for å forhindre menneskeskapte klimaendringer, slik som det overordnede prinsippet i vårt lands miljøpolitikk sier; føre-var-prinsippet!

  Skulle gjerne sett et enda bedre kollektivtilbud, som f.eks. at det var gratis, men dette er i alle fall et skritt i riktig retning.

 28. Jørgen
  Skrevet den 01.06.08

  Ville du flyttet til Kautokeino fordi du ikke fikk enkelte ytelser andre plasser?

  Tror du virkelig folk flytter bare fordi bensinen er dyr? Ingen kommer til å flytte fra et idyllisk hus langs kysten, til en trist og grå blokk i f.eks. Oslo blant narkomane og utlendinger.

  Jeg kommer til å kjøre min Ford S Max til Dieselen koster 40 kr/l, den har 170 HK og veier nesten 2 tonn, har aldri vert mer fornøyd.

  Du kan jo være så egoistisk at du ønsker alle andre vekk fra veiene, slik at du kan kjøre rundt med den moped lignende bilen din helt alene, men slik kommer det aldri til å bli.

  Der jeg bor, en fantastisk plass utenfor Bergen, koster en bussbillett 25 kr til nærmeste butikk, samtidig at den bare går 3 ganger for dagen… Det går ikke akkurat trikk her som i «wonderland» Oslo.

  Men poenget er at prisen er for høy, den burde blitt satt ned til 7 kr/l, og hvis oljeprisen gikk opp, så burde avgiftene blitt skrudd ned slik at den aldri gikk over 7 kr.

  På tide at FRP kommer i regjering.

 29. Johannes
  Skrevet den 03.06.08

  Jeg blir så utrolig trist av å se innlegget ditt. Tenker du ikke på miljø i det hele tatt du da?

 30. Redaktøren
  Skrevet den 04.06.08

  Er det meg du er skuffet over, johannes? Jeg gjør jo mitt. Kjører en bil som slipper ut minimalt med co2. Faktisk er Aygo den eneste bilen i klassen «normal», altså ikke rare hybrider eller el-biler, som slipper ut MINST. Vi snakker rundt halvparten av utslippene til en vanlig familiebil.

  Samtidig har jeg flyskrekk. Har ikke vært i et fly på snart 3 år.. Og du vet at fly slipper ut noe jævlig mye co2?

  Så. Jeg er nok mer miljøvennlig enn de fleste andre faktisk.

 31. odd
  Skrevet den 04.06.08

  Stemmer for at man fjerner dine rettigheter for å få avskrevet diverse ting på skatten… Dette er heller ingen menneskerett. Så kan du rulle deg rundt der du vil..

 32. Våkn opp da, for svarte!
  Skrevet den 05.06.08

  Selvfølgelig har jo ikke dette med bilutgifter noe å si for deg, for du kan jo skrive av alle utgifter til bilen på skatten. Som du selv sier så skriver du av bensinutgifter, forsikring, renter på billånet, vedlikehold og alt annet. «For meg betyr derfor avgiftsøkninger ingenting.» Nei vel, så da får du dekt mat og klær alt annet du da? Skjønner du ikke at dette på sikt også vil bli dyrere p.g.a økte avgifter? Mange næringer blir rammet av dette, slik som lastebiler!, buss, båt, budbiler, taxi osv.

  «Folk i distriktene kan gå, kjøre moped eller flytte til det sentrale østlandsområdet.» Hva faan er dette for noe sprøyt å komme med? Er du hemmet som fy mentalt og eller? Mener du virkelig dette? Flytte til «det sentrale østlandsområdet»? Du har altså ingenting i mot å samle folket til de største byene i landet? Har vi veier i de største byene i norge til å takle dette da?

  Du er en latterlig person, som halvveis sitter og skryter av å få skrevet av ditt og datt på skatten, hvor mange % av norges befolkning tror du dette gjelder? Nei se til helvette å sett deg inn i andres folk livssituasjon! Tenk over dette neste gang du sleper den lemlestede kroppen din bort til den jævla Toyotan din etter å ha fylt drivstoff!
  Jeg jobber i tunnelbransjen og er avhengig av fly for å komme meg til og fra jobber som kan være hvor som helst i landet, men det er jo jævla fint for deg som har flyskrekk da, slipper du å være et miljøsvin der å.

 33. Preben
  Skrevet den 05.06.08

  Hei ditt krøppel.

  Hvorfor i helvette kjører du bil på bekostning av skattepengene VÅRE? (Vi som faktisk BIDRAR OG YTER LITT FOR SAMFUNNET).

  Ikke nok med at vi skal selv betale dyrt for bensinen men vi må til og med betale for krøppel som deg…

 34. eirik
  Skrevet den 05.06.08

  Joda.. flytt til østlandet, bo i by, skru opp bensinprisene så det jomer etter.. det går jo til miljøet! Når begynte miljøet å kreve penger for å bli bedre? «kjøpe klimakvoter» satan det er det mest idiotiske eg vet om når det er snakk om klimakvoter…»hei du.. skulle hatt en liten dæsj med klima av deg eg?»

  Noen her skulle hatt juling så det synger etter.
  «Eg er funksjonshemma så eg skriver alt av på skatten, og eg må ha bil.» Kan du for faen ikke bare rulle rundt i en jævla elektrisk rullestol da? flytt til byen å rull rundt. eller skaff deg en elbil! nei det blir vel ikke aktuelt.

  Norge er overbefolka av idioter (å ikke sleng tilbake at eg er en av dem blir bare dumt gitt)

 35. eirik
  Skrevet den 05.06.08

  glemte vist å ta med en vesentlig ting. hvordan vet man at det er menneske skapte klima endringer? Etter det eg har fått med meg har jordkloden endra seg rimelig mye siden tidenes morgen. det har vert istider og diverse.. menneske skapt det og? er en del av utviklingen til jorden dette.

 36. Bård
  Skrevet den 06.06.08

  Vi har mye å lære i Norge. Pengene vi har på bok vil være nærmest uten verdi om de snart ikke brukes på noe som alle har bruk for. Våte drømmer omfatter ikke bare billigere drivstoff. Men herunder også skoler, veier, sykehus, bedre forsvar. Og enda kan mye nevnes.

  Ta deg en tur til Sverige, dette er folket som får ting til å rulle pent. Fint land, lite forsøplet, satser på turisme med å oppgradere veier. Mye grønner parker i byenes største trafikk, det gjør det nesten godt med noen grønne lunger, som ikke Norge kan skryte av. En annen ting du kan legge merke til er at de fleste strømledninger, om det er til hus eller gatelykter er lagt i bakken. Dette forsøpler ikke landet visuelt, og det gjør det en ren fryd å kjøre igjennom. Vakkert, vakkert land. Internett i Sverige er billigere, og mer utbygd enn i Norge. Det gjør at folk ikke ergrer seg over at naboen har bedre, men her er det ganske lik hastighet og bredde uansett hvor du er.

  Hva har vi i Norge å by på? Jo, vi har dårlige veier, spesielt til turistperlene og hvalsafari i Nord-Norge, vi har dårlige veier til alle tyngre havnebyer i Nord-Norge (da tenker jeg på Narvik som er rett etter Bergen med tanke på antall tonn gods over havet). Vi har så dårlige veier i Nord-Norge at trailere velter stadig på telehiv, og merking (som de klarer i Finland og Sverige på vårsleppet) eksisterer ikke i Norge. Her kommer det utenlandske sjåfører og nærmest tipper mens de er på veien. Her regner det så mye at den gorr-asfalten asfaltkonger i dag bruker nærmest dette fra hverandre. I Tjeldsund måtte de asfaltere veien over brua to ganger på ett år. De brukes mindre og mindre olje i asfalten, den er erstattet med bindemiddel som ikke tåler påkjenningen både med tanke på miljø og trafikken. Motorsykelister nærmest opplever døden med å komme i spor på veien som kommer av manglende brøytekunnskaper hos mannskapene på vinteren som ødelegger veiene med plogene. Det er kun på større tettsteder og i byene veiene blir blåst frie for sand og grus. Det betyr at en stakkars kar på motorsykkel kan få det svært tøft og lite moro i en nødssituasjon på slikt underlag.
  Må bare si at redaktøren mener at det ikke er en menneskerett å bo i «gokk». Men hva er vel byene uten omland? Hva er vel byene uten landbruk og fiske? Vel, i Norge har vi ikke tatt høyde for fiskerihavner i byene. I det finere byer kan man kun diske opp med luksusyachter.
  Til alle dere som mener redaktøren er på villspor og som ikke klarer å se flere vinkler av samme sak, jeg støtter dere og ble selv revet med (derfor dette innlegget). Vil bare si at det er ingenting å bry seg om, fordi det finnes bedrevitere som ikke skjønner hva de prater om. Man kan ikke ta høyde for at alle lever i byer i distriktene (for de som bor i byer har tross alt større mulighet for forflyttelse av legemet med kollektivtransport). Derfor blir dette innlegget i din blogg både useriøst, patetisk og hårreisende idiotisk. Vel, du kan få overta en jobb her i distriktet, med 6 mils kjøring hver dag, 115 kroner timen i lønn og høy rente på lån. Er ikke alle som lever fett vet du. Så hva sier du? Kanskje bensinprisene da begynner å gnege seg langt inn i skallen din? Hva?

  Men inntil du svarer ja på min henvendelse, så kan du i bunn og grunn bare leve videre i din feberfantasi.

 37. Åååå. Jeg er så sint!!! Satans Redaktør! | Agurkposten.no
  Skrevet den 06.06.08

  […] en liten post om bensinprisene her forleden. Egentlig som et slags svar til alle kampanjene som går landet rundt om at det […]

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post