Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Sexy armer for dummies

Armer er sexy, det vet alle. Men det er ikke alle armer som er sexy, på samme måte som at ikke alle pupper er store og duvende. Vi presenterer her de viktigste do’s and dont’s når det kommer til armer. En slags oppskrift på suksess om du vil. Rett og slett Sexy armer for dummes:

1. Armhuler er sexy

En perfekt armhule er mørk på den rette måten. Dessuten er det viktig at den har litt fylde. Armhuler skal nemlig ikke være tynne, iallfall ikke for tynne. Over ser du et godt eksempel på en vakker armhule. Slik skal det gjøres. Vi applauderer.

2. Hengende fett er sexy

Under armene ligger det et fettlag som er veldig sexy. Det skal selvsagt ikke være for mye fett, bare sånn passe. Under gunstige forhold kommer dette fettlaget til syne, og det kan pusten fra noen og enhver.

3. Bøyde armer er sexy

Når en arm er bøyet helt tilbake, altså det motsatte av å strekke en arm – så er vi nære toppen av lykke. Spe på med litt fylde, og kanskje noen hår, så er vi der vi skal være.

4. Solblekete hår på armene er sexy

Det skal være litt hår på armene. Men ikke heslige sorte og lange hår, nei – på sexy armer er det korte, solblekete hår. Viktig at de er nære betegnelsen «pels», uten å være nettopp pels.

5. Elegante klokker tilfører armene eleganse og sexiness

En elegant klokke av sølv, metall eller hvitt gull kan gjøre en ellers lite attraktiv arm til en fest for sansene. Viktig å påpeke at en Donald Duck-klokke har stikk motsatt effekt. Digre, sorte treningsur av den robuste typen trekker voldsomt ned. Det gjør også alle klokker i rare farger.

6. Armer skal ikke være for tynne

Armer skal, som nevnt tidligere, ha en viss fylde. Beinete armer uten former er ikke sexy. Muskuløse armer er fy-fy.

7. Krims-krams er stygt

Krims-krams som dette er styyyyygt. Vi trenger ikke å gjenta det. Det eneste godkjente tilbehør til en arm er en elegant klokke. Alt annet er fy-fy.

8. Hårstrikk må IKKE forekomme!!

Hårstrikk skal brukes i håret – og skal ikke under NOEN omstendigheter tvinnes rundt en ellers flott arm. Merkelig nok går 67% av alle kvinner med et hårstrikk rundt armen. Det er nesten så vi tror at de ikke har respekt for oss som finner stor glede i armer. Hårstrikk? Få det vekk!!!

Sponset av Babes, øl og det gode liv!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Kultur & Medier

ARKIV | RSS

6 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Thomas
  Skrevet den 04.09.08

  Nummer 7, Krims-krams.
  Er det mulig at det er Hayden Panettiere? 🙂

 2. Redaktøren
  Skrevet den 04.09.08

  Nei, det er Ashley Tisdale. Hun er på mange av de andre bildene også.

 3. Erik
  Skrevet den 04.09.08

  Bilde 1: Her peker pilen på forsiden av albuen, og som jeg forstår det av teksten er det dette området dere beskriver. Men armhulen er ikke der! Armhulen er oppunder arma der de fleste kvinner barberer bort lange svarte hår, der man svetter, der man gnir inn deodorant.

 4. Redaktøren
  Skrevet den 05.09.08

  ikke vær sånn nøyaktig da, erik..

 5. Erik
  Skrevet den 06.09.08

  😀 Men et naturlig oppfølgingsspørsmål må være; Hvilken av de to kroppsdelene er det dere sikter til? Armhulen, eller der pilen peker?

 6. pål
  Skrevet den 11.12.13

  Dette er faen meg det dummeste jeg har lest på lenge. Dette er KUN dine personlige meninger, og varierer VILT fra mann til mann. Du skaper kun bekymringer for jenter og damer med andre armer enn »dine behov».

  -Ta det rolig damer: de aller færreste er som dette.

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post