Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Snakk om crazy gjeng

Man skal jo passe seg for å kritisere folk som helt åpenbart er crazy, men redaktøren tar sjansen likevel. For nå har altså Osama «I’m crazy» Bin Laden truet hele EU – inkludert paven – for at noen danske tegnere altså tegnet en stakkars tegning av profeten. Noe skurrer litt med denne trusselen, føler vel alle normale mennesker.

Altså, hevn er jo greit når man er blitt forulempet og sånn. Og, muslimene er jo tydeligvis blitt meget forulempet i denne saken. Men, det er jo greit å ha et litt edruelig forhold til rekkevidden av sine hevnaksjoner også. Javel, dere har tegnet en tegning. Da tegner vi en tegning av dere. Noe sånt.

Å gå til hellig krig mot et helt kontinent fordi man har blitt sur på grunn av noen tegninger virker jo unektelig «noe» drastisk. Straffen står liksom ikke helt i stil med forbrytelsen liksom. Det blir som å henrette din egen sønn fordi han ikke spiste opp alle ertene ved middagen. Eller som å kaste din egen kone ned i en vulkan fordi hun ikke hadde middagen klar da du kom hjem fra jobb.

Men, denne crazy gjengen er jo kjente for å «overreagere» litt. Som når de henretter en mann fordi han har lastet ned et .pdf-dokument fra nettet – som visstnok handlet om kvinners rettigheter. Som når de kutter hodet av kvinner fordi de gikk ut av sitt eget hus uten å spørre en mann om lov først. Sånne ting. Overreaksjon, liksom.

Er det rart man blir litt skeptisk til muslimer, liksom? Jeg mener, det eneste vi får servert av nyheter fra den arabiske verden er helt latterlige dommer og selvmordsbombere. Det er sikkert mer som skjer i den arabiske delen av verden, men den blir jo unektelig framstilt som noe «crazy».

Jeg tørr faktisk ikke skrive mer nå. For så forbanna crazy er denne gjengen. Til opplysning: redaktøren heter Hans Hansen, er 78 år gammel og bor i Østre-Mongolia. Bare sånn i tilfelle noen skulle finne ut at Agurkposten ligner på profeten – altså hvis man har begge øynene igjen (og slår selv i hodet med en hammer).

Denne posten ble gitt deg av:
Lån – Kredittkort
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Helt utrolig, Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

5 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Adrian
  Skrevet den 20.03.08

  Gratulerer med nytt design…. igjen.
  Dette er vel det beste designet på agurkposten til nå! Liker det meget godt.
  Trodde du skulle slå deg til ro med det forrige designet?

 2. Redaktøren
  Skrevet den 20.03.08

  Tnx for ros. Ja. skal slå meg til ro nå. litt mer «rolig» synes jeg dette. og så har jeg satt av litt bedre plass til annonser og slikt, som jeg visst hadde glemt å gjøre i det forrige.

 3. Kay
  Skrevet den 20.03.08

  Det e jo godt mulig at du ikke få forandret mer i det hele tatt etter denne artikkelen:) He he..

 4. Kenneth Dreyer
  Skrevet den 20.03.08

  haha, flott artikkel Peter! Du får liksom sagt de sykene tingene jeg tenker og mener, men aldri finner et publikum å dele det med..

  Hva er dine tanker om folk som kjører sakte, går sakte, rånere og feite damer med trange klær?

 5. snadrik
  Skrevet den 20.03.08

  paven faktisk… litt av noen teorier de kommer med der nede!

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post