Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Topp 2 tegn på at du har gjort noe virkelig helt grusomt

Tor Erling Staff er en grepet kar som tar nær sagt absolutt alle kjøtthuer i forsvar. Han gjorde det med lommemannen, og han gjør det nå med Josef Fritzl – kanskje Østerrikes ondeste mann siden Adolf Hitler.

Vi vet alle om saken, og av den grunn er det ikke nødvendig å si mer, annet enn at Staff nå har gått ut og sagt at Fritzls fangehull bare var «en helt grei, liten lavtaket leilighet, med atskillig omhu for hygge.» Ganske spesielt. Staff mener også at Fritzl skapte en «hyggelig og koselig; en hjemlig atmosfære.» Jaja. Ganske spesielt, det også. I tillegg kaller Staff Fritzls mange voldtekter av egen datter for «kos». Staff får kritikk for sine uttalelser også, med rette.

Men, hva er så de to sikreste tegnene på at du virkelig er ute og kjører? Hva er de topp 2 tegnene på at du virkelig har gjort noe helt grusomt?

1. Staff forsvarer deg

Når Tor Erling Staff går ut i offentligheten og forsvarer og kanskje bagatelliserer det du har gjort, ja da er du virkelig ute og kjører. Når du hører at Staff er på din side, ja da er du mest sannsynlig et ondsinnet jævel. Mest sannsynlig er du pedofil, med tallrike overgrep og ødelagte framtider på samvittigheten, eller så er du en pedofil morder eller noe sånt. Når du hører at Staff er på din side, så vet du at du havner i helvete. Hvor du vil brenne side ved side med Josef Stalin, Mao og Adolf Hitler i all evighet.

2. Staff nekter å forsvare deg

Ja. Dette er muligens det sikreste tegn på at du er den litt ondere halvbroren til Adolf Hitler. For tenk på det; HVA har du gjort, hvor grusom må ikke din handling være, på hvilket nivå av forferdelse må du ha behandlet andre.. før Tor Erling Staff går ut og sier at «Nei, vet du hva? ETT sted setter jeg grensen!!! Dette er jo helt for jævlig!! Satan som jeg håper han brenner i helvete!!»
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Nyheter & Politikk

ARKIV | RSS

5 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Av og til må jeg bare oppdatere blokkeringa mi av ting og tang
  Skrevet den 04.05.08

  Eksempelvis når det står en bunsj med jævla dansende, loggrende sigøynerelger gråtende i solnedgang og blinker etter oppmerksomheten min og skal ha meg til å kjøpe makk.

  Vil tro denne opplysningen har omtrent like stor verdi for deg som det du skriver på bloggen din har for andre.

 2. Redaktøren
  Skrevet den 04.05.08

  Hvis du mener det er det jo bare å ikke lese bloggen. Tosk.

 3. Siljish
  Skrevet den 05.05.08

  Jeg syntes det var ganske artig, jeg da.
  Dette er jo ikke ment å være noen spesielt saklig blogg. Agurk + posten pluss da Agurkpostens egen beskrivelse av seg selv.

  Alt har da for svarte ikke en verdi. For visse har dette er verdi, underholdning, morsomme synspunkt på en sak osv. Tull med Tor!
  For deg hadde det tydeligvis ingen verdi.

  Nehei, hvorfor bry seg da?

 4. Redaktøren
  Skrevet den 05.05.08

  fornuftig sagt, Siljish.

 5. Kenneth Dreyer
  Skrevet den 05.05.08

  Enig med Siljish her. Agurkposten er genial og jeg er daglig innom. Jeg kommer ikke hit for å lese nyheter eller lære noe. Jeg kommer hit fordi jeg har hatt en lang dag og vil lese noe som underholder meg!

  Stå på agurkposten sier bare jeg!

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post