Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

TV-Babe #1: Lone Sletten

Lone Sletten heter første kvinne ut i Agurkpostens helt nye artikkelserie, som (mulig navnet antyder noe her) handler om babes fra fjernsynets vidunderlige verden. Agurkposten ser mye tv, og har merket seg hvilken utrolig mengde absolutt helt henrykkende flotte kvinner som befinner seg inne i den lille vidunderlige boksen.

ishot-15.jpg

Armer man kan dø for
Lone Sletten fungerer som anker for TvNorges «Aktuelt» og «Bymagasinet». Hun er en sunn ung dame på ca 20-30 år. Vi liker henne for hennes søte ansikt og hennes flotte armer. Hun er noen av de flotteste armene på fjernsynsskjermen. Mange reagerer kanskje på at Agurkpostens utskremte fokuserer på armene, men AG vil bare bemerke at AG lider av akutt arm-fetisj. Rar fetish, javel. Men:

Å tråkke på kakerlakker
En av verdens rareste fetisjer er såpass rar at AG egentlig bare blir oppgitt. Hør på dette: Det finnes faktisk mannfolk som får reisning av å se på kvinner tråkke på kakerlakker. Ja, vi tuller ikke. Det eksisterer faktisk så utrolig syke mennesker i denne verden. Taliban blir bare amatører i forhold. De virkelige tullingene finner vi i seksualitetens verden.

ishot-21.png

(Bilde: Bymagasinet, TvNorge, 2007. Screenshot fra WebTV.)

ByMagasinet og Aktuelt
Lone Sletten er altså et såkalt nyhetsanker. Det vil si at hun leser opp nyheter. Helst på en så tillitsvekkende måte som mulig. Hun skal virke troverdig og kunnskapsrik. Dette er høres vanskelig ut, men Lone har da manus og klarer dette helt fint. Hun er flink til å «komme ut av skjermen» som man sier på fagspråket (her kunne man selvsagt lagt inn en koffert-kommentar om at hun helst skulle kommet ut av skjermen og lagt seg i senga vår, men vi velger altså å ikke komme med denne kommentaren. Vi er da høflige og skikkelige av oss.)

TvNorge kjører sin egen stil på nyheter. 8 minutter med de viktigste sakene presentert av – og dette vil denne artikkelserien faktisk bekrefte i store mengder – ufattelig vakre kvinner. Mannfolka er henvist til sporten. Deretter har vi været, og så har vi Bymagasinet. Som jo i utgangspunktet bare er en oppsummering av de sakene TvNorges lokalstasjoner koker i hop. Det er veldig mye besøk-i-barnehager, vi-besøker-en-mess-som-handler-om-noe-kjedelig og dessuten drittbyen-vår-fyller-100-år. Du fatter skissa. Ikke severdig for fem flate øre.

Med mindre Lone Sletten er der. For da ser vi faktisk på. Men, vi vil likevel komme med følgende spørsmål helt på tampen: Hva i helvete er det egentlig Britney driver med for tiden?

ishot-17.png

(Bilde: Bymagasinet, TvNorge, 2007. Screenshot fra WebTV.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: TV-Babes

ARKIV | RSS

Stikkord: , , ,

7 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. xD
  Skrevet den 16.01.08

  Denne reddet dagen min 😀

 2. Redaktøren
  Skrevet den 19.01.08

  Alltid glad for å redde dager:)

 3. Tor-Arne
  Skrevet den 05.07.08

  Nei og nei og nei.

  Greit nok at dere lager en kåring over tv-babes,
  men Lone Sletten på førsteplass?
  Annemarta Giske eller Anne Rimmen skulle hatt førsteplass! Men de klarer sikekrt å nøye seg med en andre- og tredjeplass også:-)

 4. Redaktøren
  Skrevet den 05.07.08

  Neinei, det er EPISODE 1, Tor arne. Ikke 1.plass.. Selv om Lone helt klart aspirerer til tittelen. Dog enig i at Annamarta og Anne er lekre de også.

 5. Sindre (ikke han du kjenner)
  Skrevet den 11.07.08

  Fantastisk. Det er ikke lenge før jeg har lest det meste der har. Det hender faktisk at jeg spør meg hvem av oss som har mest fritidsproblem? Du/dere som skriver dette, eller meg som leser ALT?:)

  Gleder meg til det kommer med;)

 6. Redaktøren
  Skrevet den 11.07.08

  Det er nok du, sindre, som har størst fritidsproblemer av oss to. Siden vi faktisk har som jobb å skrive tull du leser. Vi er altså ikke her på fritiden.

  Men det er du.

 7. Verdens vakreste kvinne? | Agurkposten.no
  Skrevet den 20.11.08

  […] Bare for å skryte: Jeg er venn med både Torbjørn Røe Isaken og den usedvanlig vakre Lone Sletten på Facebook. Og bare for et år siden fikk jeg mail fra Frokost-Quiz-Babe Line Victoria Husby. […]

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post