Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Ukens Kvinne: Vibeke Klemetsen

Brasil
Verdens vakreste land med verdens vakreste kvinner? Meget mulig.

En av våre absolutt favorittbabes, Vibeke Klemetsen, gleder ethvert maskulint heteromannshjerte med å stille meget lettkledd opp i Marsutgaven av bladet Mann. Meget lettkledd, meget sexy. Meget. Vi får alle ståkuk så det holder.

Et lite aber er det imidlertid; bladet Mann har tapt seg noe vanvittig i det siste. Ikke når det kommer til coverdamer – der de har imponert med blant andre Tone Damli Aaberge – men bladet forøvrig har blitt nærmest en mer populær versjon av homobladet Blikk. Vi snakker om sider på sider på sider med reklame for klær, sminke for menn, hårprodukter og diverse kremer. Bladet består også av så mange innstikk i form av reklamebilag for klær at det nærmest er umulig å holde det på en behagelig måte.

Og tror du forsyne meg ikke at dette siste nummeret faktisk var parfymert? Joda. Det luktet. Parfyme. I store dunger. Redaktøren lå faktisk å leste bladet på senga og tenkte «lukter det ikke noe jævlig parfyme her»?

Skremmende. Jeg vurderer å si opp hele bladet hvis de ikke skjerper seg. Jeg vil ha et manneblad med morsomme og undefundige artikler som jeg både lærer og ler av. Jeg vil ha et manneblad med dritsexy damer og presentasjoner av hittil ukjente skjønnheter. Men, pr idag er bladet Mann egentlig bare et blad for David Beckham og de andre metroseksuelle.

Anyway, de glimter iallefall til med Vibeke Klemetsen i siste nummer. Jeg fikk ståkuk, og det skal man ikke skimte av – redaktøren er da tross alt en meget gammel mann. Og, dette i seg selv gjør at Vibeke stolt kan ikle seg den meget anerkjente tittelen «Ukens Kvinne». Vi gratulerer.

vibeke klemetsen
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: artikkelbilde, Tekstlink, Ukens Kvinne

ARKIV | RSS

4 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Christian
  Skrevet den 31.03.08

  Så sinnsykt enig! Jeg fikk 6 måneders abonnement på Mann for 199 kr og slo derfor til på det for å teste det ut.

  Fant ut at det var lite damer i det, og altfor mye homo-greier! Klesreklamer for syyyyke klær, på folk som så skikkelig homo ut. Og masse sminke og makeup-tips for menn.

  Redaktøren var også altfor homo/metroseksuell for meg.

  Unødvendig å si, men jeg gadd ikke forlenge abonnementet etter at de 6 månedene hadde gått.

  Da kjøper jeg heller FHM – virker veldig fjortis og barnslig til tider, men de har i hverfall mange fine bilder av damer og artikler om kule ting, i stedet for alle homo-greiene.

 2. Redaktøren
  Skrevet den 31.03.08

  Ja. Jeg skjønner ikke hvorfor alt må bli så jævla metroseksuelt for tiden. Hva er greia?

 3. snadrik
  Skrevet den 31.03.08

  FHM er og blir best i Norge – rett og slett.

 4. kh-
  Skrevet den 15.04.08

  dghk

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post