Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Vakker kvinne skutt

Vi har egentlig gitt litt faen i hele krigen i Georgia. Gå til angrep på Russland, liksom. Helt høl i huet spør du oss. Verdens nest mektigste krigsmakt går man liksom bare ikke til krig mot. Blir for dumt. Det neste blir vel at San Marino prøver å invadere USA.

Men, et sted går grensen. Skyte soldater? Greit. Skyte opprørere? Greit. Invadere Georgia? Greit. Men, faen heller. Et sted går grensen. Man skyter aldri, aldri, ALDRI pene damer! Hva er det som skjer med verden?? Finnes det ingen respekt lenger? Hvor er folkeskikken? Hvor er det blitt av den gode gamle greia med at pene kvinner skal spares? Vakre kvinner og modeller først?

Nå får dere faen skjerpe dere der nede!!! Skyte vakre kvinner. Hva blir det neste? Martin Kolberg på forsiden av FHM? Marianne Aulie får nobelprisen i fysikk? Dagbladet blir betraktet som en seriøs avis?

Skammelig er det. Skammelig. Hører du, Putin? Skjerp deg.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Featured

ARKIV | RSS

15 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Morten
  Skrevet den 14.08.08

  Tja, slik tenkte man jo fint i Vietnam helt til en vakker ung kvinne plutselig kastet strå hatten sin mot deg og den eksploderer i fjeset ditt.
  Jeg tviler på at snik skytteren var ute etter å drepe henne. Tror det var MENINGEN at det skulle komme på Tv.
  Lur Jævel xD hadde han/hun ville drept henne så hadde han/hun ladd om og skutt henne. Og han/hun ville ha truffet dødelig med de første skuddene.

 2. Leif
  Skrevet den 14.08.08

  Morten, meinar du at snikskyttaren sikta for å snitte armen? Det der er heilt sikkert arrangert.

 3. BigPant
  Skrevet den 14.08.08

  Anyhow, Hva det elendig sikta da når han ikke traff på første skuddet. Hvis det hva en erfaren snikskytter

 4. BigMan
  Skrevet den 14.08.08

  Scam! Hele greien! Akkurat slik som palestinere arrangerer nyhetsreportasjer.

 5. Richard
  Skrevet den 14.08.08

  Enig med Leif i at det virker litt arrangert. Legg merke til INGEN lyd. Overhodet! Ikke noe smell. Riktignok kan det jo være snakk om stor avstand eller lyddemper, men… skeptisk. Heller ikke noen antydning til kulesus eller eventuelt treff i omgivelsene, selv om at hvis det nå var en kule så kunne den jo ha fortsatt enda et stykke unna.

  Alt i alt da. Cui bono og Occham’s razor tatt i betraktning.

  Det ville være mer til Georgia’s fordel om Russland fikk negativ PR sånn som her. Det er også den enkleste forklaringen, rent sannsynlighetsmessig. Om ikke dama går med fem hundre harelabber i lomma… (hva er egentlig oddsen for å stå i ro, bli skutt av skarpskytter, men bare få en bitteliten skramme?)

  Og realistisk sett er det kun med PR at Georgia har noen som helst sjans til å gjøre motstand som teller i kampen. Det er ingen fair fight akkurat.

 6. Richard
  Skrevet den 14.08.08

  Hørte på klippet noen ganger til med mer lyd, og det virker faktisk som man kan høre et svakt smell etterfulgt av en snert, likevel.

  Ikke vet jeg. Det er jo mulig å ha sinnsyk griseflaks…

 7. KN
  Skrevet den 14.08.08

  Morten, hvor har du «Tja, slik tenkte man jo fint i Vietnam helt til en vakker ung kvinne plutselig kastet strå hatten sin mot deg og den eksploderer i fjeset ditt.» fra??

 8. en sarkastisk Joffe von Butenschjön
  Skrevet den 14.08.08

  Morsomt hvordan Morten og andre skråsikre forståsegpå-ere og konspirasjonsteoretikere med sikkerhet klarer å plukke denne hendelsen fra hverandre.

  Journalisten ble ikke drept av skuddet. Ergo prøvde ikke snikskytteren å drepe henne. Ergo var alt sammen juks og bedrageri! En konspirasjon! ENDA EN KONSPIRASJON!! Det er jo helt logisk og innlysende at det er slik det må være. For det er jo helt utenkelig at snikskytteren bommet, for eksempel fordi han sto mange hundre meter unna da han skjøt…?

  Det er sikkert amerikanerne som står bak! Eller jødene! Nei, vent! Det er jo det samme…

 9. hmm
  Skrevet den 14.08.08

  hørtes ut som en luftpistol rett ved fotografen, og angående såret så lignet det også på ei luftpistolkule. selv en 22 kaliber gir større hull.

  sannsynligvis bløff, eller så var det en splint fra noe annet.

 10. Bjørn
  Skrevet den 14.08.08

  dette er fake fake fake! Skutt av snikskytter….for det første kommer det ikke noe kulesmell, for det andre er det nesten ikke noe blod. Det det hele er rigget til for at dama skal få litt oppmerksomhet.

 11. Bob Bob og Bob
  Skrevet den 15.08.08

  Hvorfor skulle ikke Marianne Aulie kunne få Nobelprisen i fysikk? Løsningen på alle problemer ligger i oss selv, og det skal ikke mer enn en lys ide til før ting kan begynne å bevege på seg. Trenger ikke proffessorgrad i fysikk for å finne noe nytt som verden trenger

 12. PoPSiCLe
  Skrevet den 15.08.08

  Vel… jeg gidder egentlig ikke spekulere i om dette var fake eller ikke, men skuddsåret ser ikke ut til å stamme fra en geværkule – selvsagt kan det være kun et streifskudd, «nip», rett og slett, men i såfall er det en råtten snikskytter – ærlig talt, jeg regner med at dama stod dønn stille da hun ble skutt.

  Et skudd på +/- 500 meter med en decent sniperrifle, om man ikke er helt bak mål på skytingen, på et stillestående mål – da treffer man, eller så velger man å bare skade – evt. noe har forstyrret skytteren, men han hadde nok hatt tid til et sekundært skudd.

  Mitt tips er at dette er en skytter som enten ikke er kvalifisert, evt. en skytter som forsøker å skape blest. Dog, fake… tja, kanskje?

 13. Asbjørn
  Skrevet den 15.08.08

  Dette er helt tydelig skuespill. Skammelig av dagbladet å ikke la oss lesere kommentere denne artikkelen. Det er så lite sannsynlig at denne videoen er ekte. Dvs. at det er riktig at hun ble skutt. Hvis man dømmer noen for denne videoen så kan man sikkert si at man dømmer noen utifra helt usikre kilder. Det er veldig lett å tro på videoer hvis man ikke er skeptiske i utgangspunktet. Men dere vet at man ikke kan stole på georgiske medier.

 14. Flatout
  Skrevet den 15.08.08

  Herre, så lei jeg blir av skråsikker krampeskepsis.

  Det er det mest trendy vi ser på nettet i dag, og ironisk nok nesten alltid framsatt av folk som i en annen sammenheng vil kritisere andre for å være for politisk korrekte.

  Dama sier snikskytter, og fordi det ikke ligner på det vi forventer å se i en snikskytterscene – poof, så er det arrangert og en konspirasjon? Det finnes en million LETT tilgjengelige forklaringer på dette, som er mer sannsynlige enn en konspirasjon (noen nevnte occham’s razor, ikke dumt).

  For eksempel: dette er en sone hvor det skytes. Kuler flyr. Fra dagens våpen har kuler (skutt i riktig vinkel) en rekkevidde på opptil flere kilometer. Smellet går ikke så langt, og en stray bullet vil naturlig nok ikke være særlig presis.

  Hva skal vi med blogger og nettdebatt? Hvor er den relevante og konstruktive og FORNUFTIGE kritiske sansen til folk?

 15. Babe
  Skrevet den 15.08.08

  Flatout; Det går da også an å være kritisk andre veien…? Ikke godta alt man får servert..

  Dette ser tydlig ut som et luftpistolskudd, noe som er ganske ufarlig i armen. Folk er kritiske når dem ser ting som ikke ser ut til å stemme. Hvis du har sett noen skuddsår så har man en viss peil på resultatet.

  Vi lever også i en tid hvor selvskading for å oppnå resultater er svært vanlig. En form for psykologisk doping.

  Men man kan vel i hvertfall si at dama har skaffet seg et verdenskjent navn og en kometkarriære???

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post