Hjem | Arkiv | Best of | F.A.Q. | Facebook | Abonner via RSS eller RSS via E-post | Sponset av Lån uten sikkerhet

Wolfgang Wee – platebransjens løpegutt nr. 1

Platebransjens løpegutt nummer 1, Wolfgang Wee i NRK P3 syns at de norske avisene Aftenposten, Dagbladet og Nettavisen bør forande listene sine over musikk de liker. Han syns ikke at de skal få lov til å si hvem de liker best. Og i kommersialismens navn og kjent stil så dilter selvfølgelig kommersialismens løpegutt nummer 2, P3s musikksjef Håkon Moslet, etter og sier seg enig.

Wolfgang Wee savner bl.a Ida Maria på listene. Han syns at siden plata hennes ble hyllet i Time Magazine så bør den være på listene til norske nettaviser. Han syns at norske nettsteder skal dilte etter de amerikanske. Han nevner ikke at Ida Maria sin plate kun er oppgulp av kvasi-sint-engelsk-amerikansk-mainstream-rock. Selvfølgelig liker Time Magazine slikt. Vi behøver ikke å like det her i Norge for det.

Fint at norske aviser står for det de liker istedenfor kun å skrive om det folk vil ha. Heia individualiteten, ut med Wolfgang Wee. Faen for en kødd!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagret i: Min forakt

ARKIV | RSS

Stikkord: , , , , , , , ,

9 kommentarer - (Legg igjen din kommentar..)

 1. Hensoe
  Skrevet den 16.12.08

  det er greit at du skriver dine egne meninger! men angrer fælt på at jeg leste de! nå har jeg sløst 5 minutter av mitt liv jeg ALDRI kommer til å få tilbake…men som du sier «Fight the power» «down with thatcher» og alt det der! og hvis du ser bortifra at Wolfgang Wee er en i følge deg «horegutt» og hun på bilde ganske tydelig var dame så joda! supert

 2. hoy
  Skrevet den 16.12.08

  brukte du seriøst 5 minutter på å lese det der ?

 3. jOlly Brenna
  Skrevet den 17.12.08

  Synes fortsatt det er over gjennomsnittet stusselig med besserwissere som føler trang til å kalle andre horer samtidig som de selv er anonyme.

  Latterlig feigt!

  Hvilker meninger er det egentlig lov å ha Herr Redaktør?

 4. Redaktør1
  Skrevet den 17.12.08

  Hei jolly.
  Jo, slik er det, det er lov til å ha alle meninger man vil. Og det er lov til å mene hva man vil om andres meninger osv, akkurat slik du gjør nå. Og akkurat som Wolfgang Wee mener noe om listene til Aftenposten, Dagbladet og Nettavisen mener vi noe om Wolfgang Wee.

 5. Steinar
  Skrevet den 17.12.08

  Skjønner godt poenget til «horegutten» jeg da. Musikkjournalister blir fort for navlebeskuende og opptatt av den evindige «kreden». Så er ganske enig med Jon. Selvsagt skal man få si hva man mener, men det er jo interessant det alltid er at gap med «folkesmaken» og «kritikersmaken». At e plate får en sekser betyr ikke at alle trenger å like den bedre enn en plate som fikk en treer. Husker f.eks.Yan Friis var ganske lunken til «Thriller» (Michael Jackson – IKKE Lambchop!) i sin tid i Det Nye (da bladet var noe å lese…) Ingen klassikker mente han. vel, vi vet hva som skjedde…..

  Jeg er delt mellom det «sære» og «folkelige» selv. At jeg er en grand prix-fan som nå hører en CD med The Residents skulle si det meste…! 🙂

  Synes kanskje forresten kaiser Chiefs har årets album…veldig i min gate 🙂

 6. vicy
  Skrevet den 18.12.08

  Javel .

 7. Redaktør1
  Skrevet den 18.12.08

  Ok da. Vi kaller Wee løpegutt istedenfor horegutt da. Det ordet kom vel mere i øyeblikkets affeksjon. For det første var det ikke personlig ment, heller et bilde på P3, og for det andre er det herved redigert.

  Jeg er selv delt mellom det sære og det folkelige og lista mi ville speilet det. Dermed ikke sagt at det gjelder alle, og slettes ikke de journalistene som er drit lei av de tusenvis cd`enen som de får tilsendt hvert år. Ikke rart de leter etter det orginale osv. Og da vil listene deres gjenspeile det.

 8. Alex
  Skrevet den 18.12.08

  Word, »REDAKTØREN»!

 9. vicy
  Skrevet den 20.12.08

  Hva vil folk ha? Sputnik og Vikingarna? Jippi..

Legg igjen din kommentar..

Hjem | ArkivBest ofF.A.Q.Facebook | Kontakt | Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no                    
Abonner via RSS eller RSS via E-post