Enkelte sannheter er slett ikke sannheter. Som for eksempel «kvinner bidrar med mye nyttig», «kvinnefotball er også fotball og ikke noe for paralympics» og «Solkrem er noe kliss som bare homoer har bruk for». Slike sannheter er jo slett ikke sannheter. Men, enkelte sannheter er virkelig sannheter. Sannheter du vet er sannheter – selv om du kanskje ikke vil innrømme det. Dette er 10 slike:

  1. Mister du noe inne på badet, faller det alltid i dass.
  2. Har du en tatovering ser du ut som en kriminell nisse eller som en full sjømann.
  3. En ring i øret får deg til å se ut som en homofil kriminell nisse uten et snev av estetisk sans.
  4. 75% av alle som bruker Palestinaskjerf tror «Palestina» er en slags pastarett. De bruker sjerfet fordi det er «in», og fordi de er dumme. Lets face it: Midtøstenkonflikten er en konflikt vi begynner å bli jævlig lei. Verden trenger en ny og spennende konflikt for tiden. Irak? Kjedelig. Men, det er litt spennende å gjette når de begynner å gå tomme for biler der nede. Afghanistan? Kjedelig. Midtøsten? Jævlig kjedelig. Og dessuten begynner vi også å bli jævlig lei av at norske tomhodede ungdomspolitikere på venstresiden av norsk politikk drar ned og blir sjokkerte over at det er krig der nede. «Det smeller jo overalt. Det er helt forferdelig her nede!» Ja. Det er jo krig liksom. What the fuck did you expect? Idioter.
  5. Charlize Theron er ikke så jævla bra at det er verdt å dø for å se henne naken. Som kjent innebærer jobben som redaktør for Agurkposten å jevnlig ligge med noen av verdens vakreste kvinner. Charlize har jævlig mye appelsinhud på rumpa. Neida, bare tuller. Hun har en jævlig fin rumpe dekket med en kremfarget hud som er tight som helvete.
  6. Men det er godt forståelig å ville dø for å se Hayden Panettiere liggende naken i redaktørens seng.
  7. 49% av all statistikk blir bare funnet opp «on the fly».
  8. Når styreleder i Aktiv Kapital Svein Aaser uttaler om John Fredriksens datter Cecilie Fredriksen at «Cecilie er veldig interessert og meget behagelig. Hun åpner ikke munnen i utide, men når hun gjør det lytter vi til det hun har å si.» så mener han egentlig at «Hun er ganske fin, og det er fint at hun holder kjeft slik at vi andre får noe gjort.»
  9. 30% av alle kvinner i vesten er til enhver tid på en slankekur av et eller annet slag, til tross for at menn flest liker at kvinner har store pupper, store hofter og stor rumpe. Omtrent som Jennifer Love Hewitt altså.jenniferlovehewitt_lite.jpg
  10. 50% av alle mennesker gidder ikke å være med i loddtrekninger av typen «Vinn en Xbox360«, «Vinn 2 billetter til Roskilde Festivalen i Sommer» eller «Vinn en Nintendo Wii» fordi de «uansett aldri vinner». Nei, man må jo være med i trekningen for å vinne.

Hvis du vet om flere sannheter, så er det bare å poste dem i kommentarfeltet under.

Denne posten ble gitt deg av:
Lån – Kredittkort