Det er egentlig ganske enkelt å fange gutters oppmerksomhet hvis man vet hva man gjør. For det er ingen hemmelighet at gutter tiltrekkes av deilige damer med store pupper. Så hva er da de 4 idiotsikre metodene for å fange gutters oppmerksomt? Vel, de er for eksempel de følgende 4:

  1. Marielle Mathiassen
  2. Marielle Mathiassen
  3. Marielle Mathiassen
  4. Marielle Mathiassen

Dette har både Pepsi, folkene bak Visitdenmark.no, Basshunter og bandet Radiostar både skjønt svært godt og utnyttet til fulle. Alle sammen har brukt den norske modellen hyppig i sine siste framstøt. Noe vi alle skjønner.

Marielle Mathiassen er nemlig ikke bare deilig, hun er faktisk så deilig at hun har blitt kåret til «ViMenn-piken» for 2007. Ikke verst bare det, men absolutt forståelig. Marielle Mathiassen er noe av det deiligste og mest sexy som finnes i Norge for tiden.

Litt morsomt er det jo også at hun tisset på scenen da «ViMenn-piken» skulle kåres:

Jeg tisset i et ølglass bak trommesettet til det bulgarske dansebandet rett før showet startet.

Deilig dame. Deilig reklame. Dårlig musikk med deilige videoer. Av disse 4 markedsføringsstuntene er reklamen for Visitdenmark.no egentlig klart best og mest morsom. I musikkvideoene er det av en eller annen grunn liksom bandet som får oppmerksomheten, og pepsi-reklamen er egentlig ikke så voldsomt underholdende. Men, hun er jo deilig uansett da.

Og, fanget hun ikke din oppmerksomhet kanskje? Joda. Du gikk på limpinnen. Noe som beviser at 4x Marielle Mathiassen faktisk er 4 idiotsikre metoder for å fange gutters oppmerksomhet:

Marielle Mathiassen i Pepsi-reklame:

marielle mathiassen i pepsi reklame

Marielle Mathiassen i reklame for Visitdenmark.no:

mariellemathiassen i reklame for visitdenmark.no

Marielle Mathiassen i Basshunter-video sammen med bl.a Aylar Lie:

marielle mathiassen i basshunter video

Marielle Mathiassen i musikkvideo med Radiostar:

marielle mathiassen i musikkvideo

Marielle har dessverre ingen blogg eller noe sånt der hun legger ut bilder av seg selv titt og ofte, men vi får håpe hun oppretter en i nærmeste framtid. Hvis noen vet om flere plasser der vi kan se bilder av denne sexbomben blir vi veldig glade hvis du tipser oss i kommentarfeltet under.

Update: Noen refererer til ViMenns utrolig sexy forside for nummer 15, der den godeste Marielle faktisk pryder bladet med sitt blide vesen. Den forsiden det er snakk om er denne:

(bilde: faksimile ViMenn nr 15, 2008: http://www.vimenn.no)