Det er jo ofte sånn i forhold at den ene parten finner ut at livet kanskje hadde vært best uten den andre parten liksom. Litt lei, litt sur, whatever. Hun finner seg en annen, eventuelt flere. Men, hvordan vet du egentlig når dama di er utro?

Frykt ikke, for her kommer en liten oversikt over noen forholdsvis klare tegn på at dama di mest sannsynlig bedrar deg:

1. Hun drar til syden på jentetur. Kvinner gjør jo stadig vekk slike ting. Drar sammen liksom. Anyway, i syden skjer det ulykksalige; hotellrommet hennes flommer over av kakerlakker. “Heldigvis” treffer hun Miguel; en kjekk, brun kar med masse muskler. Miguel jobber som bartender, og har heeelt tilfeldigvis en fin leilighet som han er mer en villig til å dele med dama di i et par uker. Dessverre er det bare en ett-roms leilighet med enkeltseng, så de må sove nærmest oppå hverandre.

2. Dama di kommer hjem fra ferien i syden og forteller om en sånn kjekk grei kar hun har møtt som heter Miguel, og som nylig fikk sparken som bartender siden han hele tiden la seg etter kundene. Hun synes såpass synd på Miguel, som ikke bare er fattig, men nå også arbeidsløs. Hun lurer på om det er greit for deg at dama di og Miguel ordner seg et pro-forma ekteskap, slik at Miguel kan komme til Norge.

3. Pro-forma ekteskapet er ordnet, og Miguel har kommet til Norge. Dama di må selvsagt bo sammen med ham en liten periode framover slik at ikke UD skal fatte mistanke om at det er noe muffens ute å går. Hun forteller deg at “dette gjør jeg i medmenneskelighetens navn”.

4. Du kommer hjem fra jobb tidlig en dag, og finner Miguel i bar overkropp liggende på sofaen. Røykende, litt i triumf. Han drypper av svette, i likhet med leiligheten forøvrig. Dama di har akkurat tatt seg en dusj, og forteller deg at hun og Miguel akkurat er ferdige med å trene. Hun forteller deg at hun er glad for at Miguel er en sånn flink personlig trener, og at hun har stor tro på at hun skal klare å kvitte seg noen kilo i løpet av kort tid.

5. Du kommer hjem og oppdager at dama di har tømt deres felles sparekonto, kjøpt seg ny bil og hentet nitti-fire prospekt på leiligheter til salgs. Hun forteller deg at det er viktig “å holde seg orientert i boligmarkedet”. Den nye bilen forklarer hun med at “Miguel trenger den. Han har så lang vei til jobben.”

6. Du kommer hjem fra jobb og oppdager at alle tingene dine har blitt pakket inn i esker. Miguel møter deg i døra og gir deg en konvolutt. Inne i den finner du nitti-fire prospekter på leiligheter til salgs.

…ok, dette var bare noen tegn. Hvis du har opplevd noe av dette, så bør du kanskje begynne å mistenke dama di for å ha et aldri så lite sidesprang. Man vet jo aldri.

Skulle du ønske å lese mer om dette med utroskap, så har Juiced.no en artikkel om samme tema. Og Dagbladet skriver dessuten at et perfekt samleie bare varer i 7 minutter. Godt å vite, sånn i tilfelle dama di er utro. Greit nok, hun er utro – men det varer jo tross alt ikke så lenge – bare 7 minutter. Det tåler du.