2008 kommer mest sannsynlig til å handle ganske mye om homofile. Ikke så rart egentlig all den tid homsene faktisk står for 10% (eller hva er det riktige tallet) av befolkningen, og selvsagt: det er jo uhyre få homser som kan karakteriseres som «losers». Homsene har ganske mye makt, tatt i betraktning at de jo utgjør en liten brøkdel av befolkningen. Homser flest er svært vellykkede. Det er en homo som har mest makt i Hovedstaden (byrådsleder Erling Lae, Høyre) for eksempel.  Samtidig vet vi jo at homsene gjør det svært skarpt innen blomster- og interiørbransjen.

De typiske «loserne», altså taperne, i dagens samfunn er typisk sett svært heterofile i ordets aller verste betydning. Loserne har masse tatoveringer, masse muskler som de har fått via rare tabletter og dessuten er de som oftest svært lite galante, raffinerte og veltalende. Tenk bolerklump, så skjønner du hvor vi skal. Homsene er som oftest disse tapernes rake motsetninger. De er velkledde, høyt utdannede (gjerne innen noe kreativt), og dessuten vet de å oppføre seg som gentlemen. Gode forretningsfolk og veldig hyggelige mennesker. AG rett og slett digger homser, og synes egentlig det er synd at vi ikke har flere av dem.

Dessverre blir homsene ofte diskriminert på det groveste av sine omgivelser. Loserne kommer ofte med utspill som «jeg kommer til å slå ned den neste homoen som beundrer rumpa mi!» og ting som det. Som egentlig bare bekrefter hvor dumme disse loserne (jævla heterofile idioter) faktisk er. Tenk litt etter:

Du røyker, du har masse tatoveringer som ser teite ut, du sitter i kasse på Kiwi og du er så sprengfeit og dvask at du ikke har sett pikken din siden 1992. Samtidig bruker de briller type bunnen-på-en-brusflaske, har fett hår og tror deodorant er en slags landbruksmaskin. Du stinker kort sagt som helvete. I tillegg til dette har du aldri lest en eneste bok i hele ditt liv, og du drar fem ganger i året til Thailand for å ligge med 16 år gamle ungjenter som må dope seg ned for å i det hele tatt klare å gjennomføre handelen. Du drømmer også om å dra på festartur til Bulgaria fordi du har hørt at det er så jævlig billig for sprit der.

Du er ikke akkurat et warp for å si det sånn.

LIKEVEL klarer sånne folk å lire av seg ting som: «blir så lei av å bli beglodd av de jævla homoene når jeg går på stranda. Skulle vært egne homostrender!» Det er egentlig helt utrolig. Til opplysning: Homsene prøver fortvilt å se bort når du kommer vaggende i speedoen din. Grunnen til at de snur seg og legger seg ned i sanda er IKKE for å skjule sin erigerte penis – tvert imot: de prøver fortvilt å holde middagen nede.

(Og hvis du tror AG bare finner på dette med stranda og sånn, så må du tro om igjen: En politiker med fett hår og en matchvekt på ca 200 kg presterte faktisk å uttale seg i omtrent likelydende ordlag for noen år siden. Han var (surprise) selvsagt fra Fremskrittspartiet.) 

Agurkposten har lyst til å slå et slag for at flere homser skal opp og fram i lyset, og har derfor åpnet et eget homsegalleri – som kommer til å bli oppdatert minst 1 gang i uken framover med nye flotte representanter for de homofile. Gled deg. Et eksempel følger her:

homse1.jpg

Besøk galleriet ved å klikke på denne linken. Så langt er det bare to bildeserier, men AG jobber på spreng for å legge til flere. Husk å legge Agurkposten til din RSS-leser med det samme!