CSI er verdens mest sette TV-serie for tiden, med over 20 millioner seere pr episode. I tillegg kommer spin-off seriene CSI: NY og CSI: Miami. Deres episoder sees også av over 20 millioner (kilder: Wikipedia). Sterke tall, og mange sterke episoder. Og heldigvis: en del vakre kvinner.

Vi i Agurkposten har alltid ment at verden blir et litt bedre sted ved synet av en vakker kvinne. Sånn sett har Jessica Alba gjort mer for verdensfreden enn både George W. Bush og Aham Okeke til sammen. Imponerende. CSI er jo selvsagt ikke den serien med høyest «babe-faktor», men vi har da likevel noen skjønnheter som vel best kan tituleres «glemte babes – de babes som aldri vinner kåringene over verdens mest sexy kvinner – selv om de hadde fortjent det».

ANNA BELKNAP (CSI:NY)

Vakker kvinne med flotte underarmer som dessverre aldri blir noen star, selv om hun har kvaliteter som burde tilsi større oppmerksomhet. Spesielt fra den mannlige delen av befolkningen.

Emily Procter (CSI: Miami)

Uhyre vakker kvinne med flotte underarmer som dessverre har et ganglag som mannfolk flest hadde misunnet henne. Hun er kraftig bygget Emily, og har en stemme som er meget irriterende. Men, hun ser bra ut – og det er jo tross alt det viktigste.

Eva Larue (CSI: Miami)

Er faktisk en fjern slektning av fitnessdronningen Jane Fonda, iallefall ifølge Wikipedia. Vi bryr oss ikke om sånt, men vi synes det er ganske morsomt at hun har en pornofilm-dobbeltgjenger som kaller seg Jessi Summers. Gøy for unga, som Martin Kolberg hadde sagt – og deretter hadde han sikkert bedt dem holde kjeft og betale skatten sin.

..og så horene fra Brasil:

Dagbladet melder idag at Ascheoug har trukket en Guidebok til Brasil fra markedet etter at det ble klart at boka inneholder «detaljert informasjon om hvor man finner de beste horene».

Vi bare sier: ja, hva faen skal man ellers gjør i Brasil? Gå på fotballkamp? Ligge på stranden? Hallo i luke 18. Man drar til Brasil for å ha seg med vakre kvinner, og da skulle det vel egentlig bare mangle at man ikke støttet det lokale næringslivet.

Ane Stø i Kvinnegruppa Ottar er selvsagt fortørnet over boka, «overraskende» nok. Vi gidder ikke å diskutere med kvinnegruppa Ottar, men vi har likevel lyst til å minne om selve definisjonen på en tro feminist:

– en feminist er en kvinne som lukker øynene når hun har sex med en mann. Hun orker nemlig ikke å se at han nyter det.