Halllloooo! Jeg må bare vise fræm de to ny bikini jeg kjøpa på H&M i dag!!!!:=) Så bare dødsråååå!! Va syns dere om dæm????? Dødsrå???

Jeg poser på en solseng!! Leopard eller tiger.. vet ik ass.. men lzm dødsrå??

Åsså en tiger (el leopard) bikini!!:) dødsbra?? Her ser du åsså de nye puppa jeg fikk til jul!!!:) Den ene lærern betalte for dem lzm.. Dødsråt lxm!

Gjesteblogger: fassjon-frida

Hallooo! Jeg er fassjon-frida og jeg skriver lzm om fassjon å mote hær på Agurkposten hver uka.. lzm.. :)) Føll me på live mitt som går opp og ned!! Hværtfall opp å ned når jeg er sammen med den ene lærern.. lzm haha;) Uanset, jeg er 18 år, går siste året på vidregående skole på Trøgstad der jeg åsså bor å henger med vennene mine SiljaS, AnneK – men ik JanneK.. for hun er bare såååå dommm!!:) lzm. Kisses & klemz…

Se åsså hjemmesia mi her… dødsråå lzm.. kizzes!!:):)