Nei, sitatet i tittelen er ikke hentet fra meg, men fra Bibelen. Den er nemlig rimelig klar på homofili. «Hvis du ligger med en mann som du ligger med en kvinne, skal du steines til døde». Mosebøkene. Bla opp og sjekk selv hvis du ikke tror meg.

Selv synes vi, i en verden der befolkningsveksten er helt ute av kontroll, at homofili er en utpreget positiv greie. Det at en hel haug mennesker ikke velger å få barn er faktisk et meget effektivt middel mot global oppvarming, utrydding av regnskogen og en hel del andre problemer. Dessuten gjør jo de homofile TV-programmer som «Homsepatruljen» og «Skal vi danse» så mye bedre. Lukter godt gjør de også.

Homofrie strender?

Nei, det vi egentlig hadde lyst å si var følgende: Synes ikke du også at det er ustyrtelig morsomt når voksne folk i fullt alvor bekymrer seg over «problemer» som aldri kommer til å ramme dem selv?

Da tenker vi for eksempel på Odd Djøseland fra Fremskrittspartiet (bombe) som fremmet et forslag om homofrie strender og badeanlegg fordi:

«Vanlige heterofile mennesker har uttalt at de nå føler ubehag med å oppsøke for eksempel offentlige svømmehaller og badestrender, kjente treff- og sjekkesteder for homofile. De føler et sterkt ubehag ved tanken på at lesber og homoer kanskje ligger og sikler og vurderer dem som potensielle objekter.»

Vel, nå skal det legges til at Djøseland veier ca 350 kg etter siste slankekur. Sjansen for at det ligger noen homser og sikler på ham der han vagger bortover stranden i en Speedo som er alt for liten for ham (men som likevel er stor nok til å benyttes som telt til å huse 40 ungdommer på Roskilde) må vel kunne sies å være uhyre liten. Han har veldig lite å frykte. Tvert imot: det at homsene stikker hodet ned mot sanden når Djøseland vagger forbi er ikke fordi de er kåte – det er fordi de er kvalme.

Mr Gay får juling

Dagbladet skriver idag om at kåringen Mr Gay Europe har fått rekordstrenge sikkerhetsombud grunnet trusler fra homofobe. Kåringen skal foregå på en øy i Donau, og ingen uvedkommede slipper ut på øya.

Vi skjønner ikke helt problemet til de homofobe. Hva er egentlig greia? Er det en slekten til Djøseland som er ute på tur, eller er disse homofobe tullingene bare litt gærne? Er det virkelig at stort problem at noen homser går rundt i speedo og poserer for hverandre ute på en jævla øy?

Tydeligvis. Man må være kristen eller medlem i FrP for å skjønne logikken. Vi er ingen av delene, så vi skjønner ingenting. Måtte beste homo vinne, sier nå vi.