I går, dvs Onsdag den 16.januar møttes to ulike tidsaldre på fjernsynet. I «Tabloid» på TV2 møttes det 21. århundre, representert av en eller annen muslimsk homo og et kvinnemenneske, det 9. århundre representert av lederen for Islamsk råd (eller noe sånt) og dessuten Høyres muslim-talskvinne som heter et eller annet på arabisk. Greia var jo selvsagt at ledere av Islamsk Råd for første gang fikk møte en homo, siden han etter eget utsagn «ikke hadde sett noen muslimske homoer før». Høyres representant mente bare at homoer burde steines. Eventuelt henges (Vi kommer tilbake til den nye kreative henrettingsmetoden prestestyret i Iran nylig har funnet på litt senere).

gay_small.pngNoe av det mest positive med at vi har fått alle disse tullin..unnskyld muslimene til dette landet er jo selvsagt at debattprogrammene blir atskillig mer underholdende. Som han dusten, la oss bare kalle ham Ahmed, som altså ikke hadde sett noen homoer før. Som også var muslimer. Det kommer ikke akkurat overraskende på meg at han ikke har «sett» noen muslimske homoer, når man tenker etter.

Homoer blir jo ikke behandlet «bra» av sine muslimske medsky..unnskyld venner. Det er jo minimum snakk om steining hvis man blir «tatt» for å være homo, så det er jo kanskje ikke heeeeelt merkelig at muslimske homoer ikke akkurat tatoverer «jeg er homo» i panna. Hadde jeg vært homo og muslim hadde jeg, for å si det forsiktig, muligens valgt å holde kjeft om det.

Nå over til det morsomme. Og litt syke egentlig.

For muslimske lover skiller svært sterkt mellom såkalt «praktiserende homofili» og såkalt «ikke-praktiserende homofili». Tenk på homofili som en forbrytelse, så skjønner du prinsippet. Man straffer den som praktiserer. I praksis – morsomt ordspill, I know – vil det si at.. hold deg fast nå:

Hvis du er homo og blir pult i rææva av en mann, er du ikke en aktiv deltaker i «homofilien». Da blir bare han som puler deg i rææva straffet med steining. Du går altså fri. Helt sykt.

Men, hva hvis det er snakk om en trekant? Altså en A2M (Ass to mouth, for de av dere som ser lite porno), der man har en mann i midten som har en pikk i hvert hull?

Hvem går fri da? (Tenk litt over det, så gir jeg deg svaret mot slutten av artikkelen)

Ny henrettelsesmetode i Iran

Det vil si, den er jo ikke akkurat ny. Som alt annet i Iran har man hentet inspirasjon for år 900, så dette er jo forsåvidt en velkjent og yndet metode. Og har vært det i hundrevis av år. Vi snakker om å hive folk utfor et stup.

Veldig kreativt.

Metoden går ganske enkelt ut på at tull..unnskyld Iranerne putter den dødsdømte ned i en alminnelig søppelsekk, og så kaster både sekk og mann ut fra et forholdsvis høyt stup. Iran er et fjell-land, som de endelig får utnyttet til fulle. AG tenkte litt på dette med sekken, men har kommet til at det må være en veldig fordel at offeret allerede er inne i søppelsekken når sølet skal vaskes bort fra foten av stupet. Sekken er der av rent praktiske årsaker altså. Man kan jo sikkert kalle Iranerne dumme, men henrettelser – vettu det kan de.

Og svaret på den lille oppgaven over var selvsagt:

Han som står og blir sugd, går altså fri. Hvorfor? Selvsagt en logisk årsak. Han står jo bare der. Ikke hans feil at en mann absolutt må ha pikken hans i kjeften. Men, så kom jeg plutselig til å tenke på: Hva hvis han får reisning mens han blir sugd?

Er han aktiv da? Er det bare pikken som blir hogd av, eller blir han kastet ned av fjellet? Noen som vet? Forøvrig kan Dagbladet melde at det perfekte samleie bare varer i 7 minutter.