Jeg har for tiden enormt med gikt. Nærmere bestemt har jeg ca 22,5 liter betennelseveske i kroppen, nærmere bestemt 15 liter i høyre kne, 5 liter i venstre kne, 2 liter i nakken og sikkert en halv liter i tærne. Det gjør egentlig ikke jævla vondt når man er bevisstløs, men det gjør forholdsvis vondt når man av en eller annen grunn er våken.

(Som jeg er nå. Så husk det når du himler med øynene over dette bedritne innlegget. Jeg skrev det med store smerter.)

Men det verste er likevel å drite. Ikke fordi det er noe galt med ræva, men fordi.. vel.. jeg kan jo ikke bøye knærne noe særlig. Og, hvis du ikke har prøvd å drite med strake knær, så kan jeg informere om at grunnen til at du bøyer knærne og bøyer deg litt fram når du skal drite er rett og slett for å åpne rævva.

Muligheten for en såkalt clean-cut med strake knær er nærmest ikke-eksisterende. For å si det enkelt; it’s a mess.

Det hjelper jo ikke akkurat på at jeg, på grunn av vanvittig med jobbing i det siste, har jævla vondt i ryggen i tillegg – som selvsagt gjør det ekstremt smertefullt å tørke seg.

Jaja, men helvetet skal ikke vare så mye lenger; for tirsdag skal jeg til legen. Og han skal tappe meg for betennelsesveske. Nærmere bestemt stikker han en jævla lang nål inn i kroppen og suger ut den betente gørra. Og dette gjør faktisk ikke vondt i det hele tatt, for han slår meg med en svær hammer i hauet før vi begynner. Det frustrerende opp i det hele er jo det at legen selger MIN betennelsesveske til Universitetet. Men, tror du JEG som produsent av faenskapet får noe av gevinsten fra salget?

Selvsagt ikke. Urettferdig er det.

Jeg kunne sikkert ramse opp en hel del greier som er vanskelige/vonde/jævlige å gjøre akkurat nå, men nøyer meg med de mest opplagte:

  • JÆVLIG vanskelig å ta på seg sokker.
  • Veldig, veldig, veldig vondt å trå inn klutsjen i bilen når jeg skal skifte gir. Som et resultat av dette kjører jeg kun i 1.gir. Det skal legges til at det er jævla vondt å gå ut av bilen også, men det er egentlig bare litt krydder i hverdagen i denne sammenhengen.
  • Utrolig vanskelig å gå i trapper. Prøv å gå ned en trapp med strake knær du, så skal du se. Du går garantert på trynet hvis du ikke har trening i strake-knær-trappe-gåing.

Ellers? Joda, går bra med meg.