hjordis_big.jpg

FrP består av taxisjåfører og idioter, det er en kjennsgjerning, men at de var så forbanna dumme som dagens FrP-oppslag i Dvaskbladet tyder på, vel – det kom egentlig som en liten overraskelse. FrP uttaler at det slett ikke er noen «menneskerett» å bo i Oslo, og sikter til at innvandrerne fra den ikke-vestlige verden (det er de FrP tenker på når de sier innvandrere, selv om begrepet også innbefatter folk fra eksempelvis Sverige og USA) bosetter seg nært hverandre på Oslos østkant.

Vel, jeg har jo lyst til å minne FrP om at de faktisk har et lokallag i Spania, bokstavelig talt på Stranda. Terje Søviknes (han som «ikke» gjorde noe galt med en svæææært ung dame på det berømte årsmøtet husker du) har da vitterlig arrangert turer dit for gamlinger fra Os, kommunen han latterlig nok er ordfører for.

Jeg lurer virkelig på om vi har så forbanna mye å klage på her i landet når det kommer til innvandring. Innvandring medfører jo en del problemer i forhold til kulturforskjeller og slikt, men det er ikke all verdens. Vi bør og skal klare dette helt fint. Da vil jeg heller ha sympati med de stakkars spanjolen. For tenk på dem, FrP!! Tenk hvis innvandrerne i Norge hadde oppført seg som Norske innvandrere gjør i Spania. Tenk på det dere i FrP!!

I Spania oppfører Norske innvandrere seg – unnskyld dette altså – men som noen forbanna bortskjemte fjottidioter. Kravene er skyhøye. Det er faktisk så mange latterlige krav disse norske innvandrerne kommer med at man rett og slett skjemmes på vegne av dem. Tenk hvis pakistanske innvandrere gjorde det samme?

Altså. Se for deg situasjonen:

Plutselig kommer det 10.000 feite pakistanere og bare tar seg noe aldeles voldsomt til rette i den norske strandsonen. Ikke bare er de 10.000 pakistanerne feite og slappe og frekke og late, de er gamle i tillegg. Og krever flere ting. Blant annet pakistanske dagsaviser levert daglig, at alle på sørlandet (eneste stedet med strand i norge) skal prate pakistansk, at butikkene skal ha pakistansk mat – selvsagt fersk – til alle døgnets tider. Og så videre. Nordmenn må ikke vise seg for noen pakistanere, fordi pakistanerne er på ferie i Norge (bare om sommeren selvsagt) og vil ha seg frabedt å se noe til norskt pakk.

Lurer virkelig på hva FrP hadde sagt da?
Og forresten: Hva faen er det Britney driver med om dagen?