Denne artikkelen handler altså om Gud. Ikke sånn; dette er langt ifra noen hyllest av Gud, Jesus eller den hellige ånd – snarere tvert imot, men jeg føler altså at det er på tide å si et eller annet om hysteriske fanatikere. Ikke minst fordi en statsråd her forleden plutselig fant det for godt å kaste sine tidligere meninger, altså dette med å steine homser og slikt, på bålet – og heller omfavne den snart vedtatte nye ekteskapsloven, der det blir slått fast en gang for alle at også homser får gifte seg.

Vi snakker selvsagt om Magnhild Meltveit Kleppa, som tidligere var homohater (unnskyld, jeg mente kristen), men som nå bare er kommunalminister fra Senterpartiet. Visstnok skal den godeste Magnhild ha snudd helt rundt etter å ha snakket litt med sin homofile sønn.

evacharlottestenset_small.jpgMen siden Magnhild ikke akkurat er et fruktfat for å si det forsiktig, valgte altså redaktøren her å avbilde Eva Charlotte Stenset fra TVNorge isteden. Hovedsaklig fordi tidligere Frøken Norge deltaker Eva Charlotte er den eneste kristne person jeg vet om som også er ganske deilig. Let’s face it; man kan si ganske mye generelt om kristne, men at de er så forbanna pene – ja det hører vi uhyre sjeldent. Kristne ser jo stort sett ut som Magnhild og ikke som Eva, for å si det sånn.

Og er det ikke litt rart at de som hardnakket og hele tiden påstår at evolusjonsteorien bare er tull også ser ganske lite utviklet ut? Det er jo unektelig litt morsomt. Jeg mener; lang panne, stort kjeveparti, litt små ører, litt mye hår og litt krokete rygg. Litt neandertaler. Typisk kristent. Og hva er den greia med at kristne tror at Gud på et eller annet tidspunkt forbød sminke? Må dere kristne absolutt se ut som om dere går på folkehøyskole? Ut på tur aldri sur, og den greia der. Hva er greia?

Greia er jo selvsagt at de tror veldig på noe som står i en viss bok. Og det er jo ikke det dummeste. Kristne organisasjoner har i en årrekke forsøkt å få forbudt Harry Potter. De er rett og slett redde for at barna deres skal begynne å tro alt de leser. Og plutselig var kanskje ikke Jesus så fantastisk lenger. Å gå på vannet er jo kult nok, men hva er vel det mot Harry Potters mange tryllerier?

Som du skjønner. Kristne er noen forbanna tullinger. Redaktøren misliker all form for religiøs hysteri, også kristent sådan, men jeg føler litt for å ta de kristne litt i forsvar også. Først og fremst fordi Eva Charlotte Stenset er grusomt deilig og drit, spenna og hals over hode sexy som fy, men også fordi våre kristne fanatikere ikke er like fanatiske som enkelte.. eh.. arabere.

Våre kristne fanatikere går iallefall ikke helt bananas av noen tegninger av Jesus. Det skal de ha. Og bra er det. Våre kristne har de siste 20 åra stort sett konsentrert seg om å få tilbake forbudet mot Per Kristian Foss.

Denne posten ble levert av:
Kalkun