Joda, AG skjønner jo selvsagt det åpenbare i at det godt er mulig å vaske seg oftere, men akkurat det er ikke saken her. Saken er nemlig den at lukten, det vil si; svettelukten fra området rundt ballene og tissen, også kalt «skrittet», i det siste har endret seg. Til det verre.

Før var det jo en ren fest å lukte på fingrene etter å ha grafset seg litt i området rundt ballene og tissen. Lukten hadde en narkotisk virkning på sinnet. Av og til kunne lukten endatil ha en beroligende effekt (stort sett under fotballkamper av en eller annen grunn).

Nå er det æsj og fisj. Det virkelig stanker stygt. Lukten, det vil si svettelukten, fra området rundt ballene og tissen er rett og slett ufyselig. Hvorfor denne endringen har kommet så plutselig må man kanskje spørre finansministeren om, men AG antar at det kan ha noe å gjøre med at StatoilHydro har knust alle tidligere utslippsrekorder fra sitt anlegg utenfor Hammerfysj, nemlig Snøhvit.

Utslippene skulle tilsvare, etter hva regjeringen fikk opplyst og godkjent, rundt regnet 300,000 Opel Rekorder av årgang 1985 på tomgang i ca 30 år. Nå viser det seg at antallet Rekorder i realiteten er 8 ganger høyere. Eller 2,4 millioner om du vil. Det er jævla mange Opel Rekorder. Og disse skal altså stå og gå på tomgang i anleggets 30 leveår. Det er slett ikke rart at det lukter noe helt for jævlig i området rundt Hammerfysj.

Heldigvis for innbyggerne i Hammerfest lukter det ikke like ille i byen som det gjør rundt AGs redaktørs baller og penis, men det er sikkert ikke langt unna. Man blir jo egentlig livredd av denne utviklingen. Hva blir det neste?

Smaker ikke snørr godt lenger? Blir det å lukte stygt av ræva også? Hva skjer med kroppen? Men, og mye viktigere; når skal noen jævla terrorister ta til vett og steine Snøhvit til grunne så dverger, boretårn og LNG-frakteskip flyver fjell i mellom?

Når?