Har sjefen mobbet deg i det siste? Har noen slått deg? Finnes det noen i din umiddelbare nærhet som faktisk fortjener litt god gammeldags tortur? Vel, da har du kommet rett. Her er sosialiseringsskolens episode 17, som omhandler effektive og rimelige torturmetoder.

Effektive? Ja, den er du med på, men hvorfor rimelige? Vel, tortur trenger jo ikke å koste skjorta. Faktisk så har de aller fleste allerede tilgang til en hel rekke av de verktøyene man trenger når man skal i torturbransjen. Dette er selvsagt ypperlig for folk som ønsker å starte sin egen torturbedrift for eksempel, eller bare ønsker å skape litt spenning i ekteskapet. For, tortur trenger jo ikke å være dyrt.

Javel, la oss starte. Du ønsker altså å torturere noen. Påføre noen litt smerte. Det første du må ta i betraktning er jo dette at det gjelder å ikke overdrive. Du blir fort drapsmann hvis du lar ting gå over styr. Men, ved hjelp av disse metodene bør du kunne holde deg på den sikre siden.

EFFEKTIVE OG RIMELIGE TORTURMETODER:

1. PAPER-CUT
Passer for: alle.
Du trenger: en pakke standard papir. Papir som brukes i skrivere passer bra. Pakker med slikt får de for en femtilapp på Binders. Dessuten trenger du muligens litt tau.
Fordeler: Påfører en hel del smerte for en rimelig penge.
Ulemper: Medfører en del søl.
Fremgangsmåte: Bind offeret fast i en stol eller en seng eller noe tilsvarende. Fjern sokker og handsker da det er hender og føtter du skal arbeide med. Du vet den “hudfliken” som er mellom tær og fingre? Det er dette området du skal konsentrere deg om. Kort fortalt går metoden ut på å plassere et papir på høykant mellom for eksempel to tær, og så “skjære” deg ned i “hudfliken”…sakte. Begynn med venstre fot, og arbeid deg innover. Denne metoden er ikke bare ekstremt smertefull, men også vanvittig billig. Anbefales.

2. FRIGJORTE KVINNER
Passer for: mannlige muslimer.
Du trenger: bilder av kvinner som ikke går kledt i burka og som av en eller annen grunn ikke er festet i løpestreng mellom kjøkkenet og vaskerommet.
Fordeler: så og si gratis metode. Utgifter til framkalling av bilder må påregnes.
Ulemper: det kan være vanskelig å finne denne frigjorte kvinnen. Prøv et google-søk.
Fremgangsmåte: Veldig enkelt altså. Bind offeret fast i en stol. Press to fyrstikker inn mellom øyelokkene slik at offeret ikke kan lukke disse. Vis offeret bildene mens du forteller ham ting av typen: “hun får gå ut alene”, “hun får ikke juling hver dag”, “hun har brukt bikini”, osv. Vær klar over at dette er såpass smertefullt for offeret at han mest sannsynlig svimer av under seansen. Det går rykter om at en torturist klarte å holde et offer våken i nesten fem minutter, men dette var en profesjonell torturist, og du kan neppe regne med samme resultater. Alt over to minutter er bra.

3. DEN 6. SANSEN
Passer for: alle som har sett den 6. sansen. Filmen altså.
Du trenger: Filmen den 6. sansen, en dvd-spiller og en standard tv.
Fordeler: Du har sikkert det nødvendige utstyret fra før.
Ulemper: Metoden tar ganske lang tid.
Fremgangsmåte: Bind offeret fast i sofaen. Tving øynene hans opp ved hjelp av noen fyrstikker eller lignende. Sett på filmen den 6.sansen, og sett dvd-spilleren i repeat-mode. Lås døra for noen dager. Offeret blir sinnsyk i løpet av femte gjennomseeing, det er garantert.

OBS! Et av medlemmene i foreningen for vordende torturister påpeker at det også er mulig å påføre omtrent samme lidelse med alle episodene av Karl & Co, men foreningen vil ikke anbefale dette da dette fort kan medføre dødsfall. Det er tortur dette handler om, ikke drap.