Valget i USA er nært forestående og her på berget ser vi fram til vi skal velge mellom tullinger igjen, også kalt Stortingsvalg. Klima, Miljø og global oppvarming ser ut til å bli hovedsaker i den framtidige valgkampen vi snart dessverre må plages med, i tillegg til alle sakene om de forbanna barna og alle de hysteriske småbarnsforeldrene. De eneste mennesker som er mer irriterende enn småbarnsforeldre er muligens politikere, hvorav de politikerne som også er småbarnsforeldre selvsagt er de verste.

Anyway, mange, det vil si de fleste, vet spøtt og ingenting om de ulike politiske partiene i Norge. Noe som selvsagt er veldig synd, og i og med at kunnskapsløshet dessverre fører til at Fremskrittspartiet får flere stemmer. Noe som er nesten like ille som at folk stemmer på Rødt. Så, for å fremme litt kunnskap og litt fornuft her i landet, velger altså Agurkposten her å gi en liten guide til de ulike politiske partiene. En sånn ærlig guide liksom. Dette er sannheten. Løgnene kan du lese i partiprogrammene deres hvis du mot formodning skulle være interessert.

Here goes.. 

Arbeiderpartiet (Ap):
Stort parti som styres av LO og diverse andre fagforeninger. Har av en eller annen syk grunn hatt regjeringsmakt i dette landet opptil flere ganger. Aldri med hell. Arbeiderpartiet er det nærmeste man kommer mafia i Norge.
Passer for: Hysteriske småbarnsforeldre med middels inntekt uten egne meninger.

Sosialistisk Venstreparti (SV):
Forholdsvis lite parti som en gang var en del av Arbeiderpartiet, men som meldte seg ut fordi Ap av en eller annen syk grunn ikke hater USA. SV er bare opptatt av to ting egentlig; barnehager og barn. I en verden der SV fikk diktere hadde vi alle enten vært i barnehager eller jobbet i barnehager. SV hater også alle som tjener mer enn de som jobber i barnehager.
Passer for: Hysteriske småbarnsforeldre med høy utdannelse, lav inntekt og barn i barnehage.

Senterpartiet (Sp):
Et parti som tidligere het “Bondepartiet” og som elsker alle som lukter fjøs. Sp mener at det er rett og rimelig at fattige bønder i Afrika forblir fattige fordi norske bønder “må ha rett til å bo på bygda og lukte fjøs”. Sp utmerker seg også ved å stadig vekk opprettholde fargefjernsyn som en prøveordning i Norge.
Passer for: Deltakere fra “Jakten på kjærligheten” på TV2.

Fremskrittspartiet (FrP):
Rasistisk parti som hevder de bare “ivaretar Nordmenns interesser”. Bortsett fra å plage negere, er FrP fryktelig opptatte av at hvite nordmenn må få drikke seg fulle og kjøre bil billigst mulig. Helst samtidig. Partiet styres av de politikerne i Norge med lavest utdanning og lengst rulleblad. Forøvrig skal det legges til at partiet har forholdsvis pene partijakker.
Passer for: hvite nordmenn som kjører taxi. Ingen andre.

Høyre (H):
Konservativt parti som mener at man skal “tjene penga sjøl”. Utmerker seg ved å være voldsomt opptatte av at 2% av norske elever skal få gå på privatskole hvis de vil det. Er forøvrig ikke opptatt av så veldig mye mer. Høyre har ikke nemlig ikke tid til mer, for tid er som kjent penger.
Passer for: Folk som “tjener penga sjøl”.

Venstre (V):
Miljøbevisst parti som er så lite at det avholder årsmøter i en Maxi-Taxi som går på BioEtanol. Er veldig glade i knøttsmå bedrifter og fri sex.
Passer for: Innehavere av horehus.

Kristelig Folkeparti (KrF):
Kristenhysterisk parti som har Bibelen som ledesnor. Er opptatte av å sette i stand kirker, bedehus og kapeller. Bryr seg også litt om barnehager, hvis disse styres etter den kristen formålsparagrafen. Partiet tror at alle som ikke stemmer på dem blir dømte til evig fortapelse. Amen.
Passer for: Børre Knudsen.

Rødt (R):
Gruppering av kommunister som før het AKP, så m-l, så NKP, så RV og nå: Rødt. Bygger sitt partiprogram på tankene til despoter, tyranner og diktatorer. Hevder likevel at de er en “fredsbevegelse”. Hater alt som ikke har sitt utspring i Palestina, og tror fullt og helt på at hvis folket fratas alle rettigheter så blir de lykkelige og harmoniske.
Passer for: Etterkommere av Josef Stalin.