Til neste år, det vil selvsagt si dette året, blir det endelig forbudt med fyrverkeri. Iallefall sånn nesten. Det blir forbudt med raketter med såkalt røre..eeh.. styrepinne. Men, hvis rakettene er inne i en liten boks er det bare å fyre løs som før. AG håper selvsagt mange skader seg med eskene sine.

Fordi fytte i helvete og han satan så lei vi er av dere. Ja, jeg mener dere kronidioter som kjøper fyrverkeri hver jævla dag hele romjula og skyter opp faenskapet til alle døgnets tider. Gjerne i stupfylla. Og gjerne midt i et boligstrøk. Og aller helst midt på natta. Jeg hater dypt og intenst, og hadde jeg vært litt større, litt sterkere og hatt tilgang på en rimelig bra hagle hadde jeg skutt dere. Jeg er sikker på at jeg hadde blitt frikjent.

For det finnes jo faen ingen grenser for hvor dumme Ola Dunk & Co faktisk kan tillate seg å bli. Greit nok å fyre opp sprengstroff hvis man kan noe om sprengstroff, og greit nok at det ser fint ut på himmelen i et par sekunder, men at samfunnet lar kronidioter fyre opp sprengstoff i stupfylla er for meg en sann gåte. Men på en måte er det jo selvsagt greit med fyrverkeri. La oss kort sammenfatte de positive sidene med fyrverkeri:

  • Det ser fint ut et par sekunder.
  • Mange idioter skader seg og blir vansiret for livet. Dette er selvsagt en kjempefordel fordi sjansen for at kronidiotene finner noen å parre seg med og dermed får spredd sine idiotgener videre blir minimal. Kall det Darwin i praksis.
  • Salget av fyrverkeri bidrar litt til statskassa i form av moms.
  • Mennesker med dårlig hørsel får endelig teste om hørselen er så dårlig som de skal ha det til.

Fremskrittspartiet er et parti fyllt med taxisjåfører. Det vet alle. Taxisjåfår-retorikken som partiet lirer av seg i forbindelse med debatten om forbudet av raketter med røre..ehh.. styrepinne når likevel nye høyder. Fjottene sammenligner raketter med biler, og sier at «Det er jo mange som skader seg på veiene hvert år uten at noen snakker om å forby biler av den grunn!»

Absolutt et godt poeng. Hvis man er totalt kronidiot, taxisjåfør og synes lisseslips er kult.

Joda, biler og transpartnæringen generelt medfører en hel del ulykker og slikt hvert år. Men det er fryktelig stor forskjell på biler og transportnæringen som faktisk har en viss nytteverdi i form av… ja.. at landet bokstavelig talt går rundt.. mens raketter er to sekunder med farget lys på himmelen fyrt opp av en nisse fra Orkdal med bart og lisseslips.

Jeg vil si at forskjellen på de to tingene er såpass stor at det ikke er mulig å sette likhetstegn mellom dem uten å virke helt idiot. I Fremskrittspartiet har man selvsagt ikke noe imot å bli tatt for å være idioter. De liker det. De får stemmene til taxisjåførene på den måten.

Det store håpet for neste nyttårsaften er jo selvsagt at jævla mange idioter skader seg noe aldeles vanvittig på oppskytning av raketter samlet inne i en liten eske, sånn at de skikkelige politikerne får motivasjon til å innføre et totalforbud mot faenskapet en gang for alle.

Sponset av Julemiddag