Det er kanskje noe av det flaueste en mann kan oppleve, det å få juling hos en kvinne. Ikke sånn morsom «lekeslossing» der du lar henne vinne for å få ligge med henne etterpå, nei – her snakker vi om at du får skikkelig bank. Du gjør ditt beste, sloss det du er mann om, men får likevel juling.

Håndballjentene kan gi deg juling.

Ja, tenker du – de er jo kvinner, og selvsagt det svakere kjønn, men likevel, håndballjentene kan banke de fleste. Nå har de banket Russland, og hvis mennene deres ikke passer seg for å ha tatt oppvasken til de kommer hjem vanker det vel juling hjemme også. Vold i heimen på den nye og frigjorte måten, liksom. Du får bank, og kjerringa tar seg røyk etter sex.

Du ser veldig godt hvor svære disse jentene egentlig er når de har vunnet en eller annen turnering. For da trekker de i finstasen. Finstasen er selvsagt laget for små kvinner, og ikke muskelberg, så da blir det hele seende litt rart ut. De fleste jentene har faktisk en overkropp mannfolk flest ville dødd for å ha selv. Se på Gro Hammerseng for eksempel. Snakker om breiskuldra vesen!

Hun har vel tatt konsekvensen av at mannfolk flest ikke liker å ha en kvinne i heimen som faktisk kan dele ut juling, så hun har blitt homo og sammen med en som kanskje er like sterk. Nemlig Katja Nyberg. Fint for dem, og trygt for oss.

Når det er sagt, så er det jo sånn at keeperen på Norges Landslag, nemlig Katrine Lunde Haraldsen.. hun er jo litt søt. Ikke så galt at det ikke er godt for noe altså.

Denne posten ble gitt deg av:
Oppskrifter på god mat