Tvillingfantasien er omtrent like klassisk som «postmannen leverer pakke», men ærlig nå: er den ikke litt merkelig? Vi mener, det er jo incest, liksom. To søstre. Ja, pirrende for deg – helt opplagt – men hva med dem? Har du tenkt på det i det hele tatt, at det faktisk er incest?

Ville du hatt sex med søsteren din som tilskuer? Neppe. Det ville jo vært mer enn merkelig. Men, siden det er snakk om fantasier her, så kan vi jo like godt kline til med den ultimate søster-fantasien, nemlig Duff-søstrene. Hver for seg er jo både Hillary og Haylie Duff meget meget meget flotte, så sammen må de være litt av et fyrverkeri. De to søstrene samtidig må være så pirrende at det skikkelig smeller i trusa.

Rent personlig synes vi nok at Hillary Duff er den beste av disse to. Hun har fått av seg den barnslige stilen, blitt voksen og faktisk: She’s looking goooood. Med store pupper, svulmende armer og et pent ansikt. Hun har jo også massevis med penger, som alltid er et pluss. Ikke at det spiller noen større rolle. Hverken du eller vi har nok særlig sjans på Hillary Duff. Men, for fantasiens skyld kan vi alltids tenke at vi først får ligge med henne, og siden vi er så gode elskere (yeah, right) så stikker hun ut etterpå og kjøper en Ferrari til oss.

Og så kan vi kjøre sammen (hun naken) inn i Solnedgangen. I fantasien, vel og merke.

Hillary Duff – the babe:

Haylie Duff – også litt søt:

Haylie Duff har utmerket seg ved å spille en sånn gladkristen i den særs KrF-vennlige serien 7th heaven, som i all anstendighetens navn må være noe av det verste som har blitt laget til TV. Har du noen gang sett noen så én-dimensjonale karakterer? Vel, ja, kanskje på Barne-TV, men selv der finner man da noen som er litt slemme men likevel litt snille.

I 7th heaven er alle snille. Og de som ikke er snille, blir det. Du vet, fordi Gud er god og den greia der. Haylie Duff skulle fått den hardt i to’eren, bare for å straffe henne for hennes gladkristne fortid. Aaaah. Og så skulle vi kanskje lest pornoblad på senga etterpå.

Og kanskje gløttet litt i Bibelen. Nice.

Denne posten ble gitt deg av:
Oppskrifter på god mat