Ofte Spurte Spørsmål

Hvis du av en eller annen syk grunn har havnet på nettsiden Agurkposten.no, burde du jo strengt talt oppsøke lege. Men, nå når du først er her, så kan vi jo likegodt gi deg svar på noen av de spørsmålene du liksom sikkert har.

Q: Hva er Agurkposten sånn egentlig?
A: Agurkposten.no er Norges minst gode nettavis, med et ensidig fokus på de nyhetssakene ingen friske mennesker kan interessere seg for. Av saker Agurkposten.no kommer til å fokusere på i framtiden, kan nevnes nyheten om at Siv Jensen bruker Solidox-tannkrem.

Kort fortalt skriver vi om damer vi ikke har sjans på, filmer vi ikke har sett, musikk vi ikke har hørt, biler vi ikke har kjørt, mat vi ikke har spist, politiske saker vi ikke forstår og selvsagt masse om andre like seriøse greier. Liker du Agurkposten bør du muligens kontakte lege. Spør gjerne legen om han har tid til å hjelpe oss også, vi trenger det nemlig sårt.

Q: Hvem er i målgruppen til Agurkposten.no?
A: I utgangspunktet oss selv, og tre av våre kompiser, hvorav to av disse allerede er døde. May they rest in peace. De jævlene.

Q: Kan jeg annonsere på Agurkposten.no?
A: Selvsagt. Du kan kjøpe annonser til krampa tar deg. Kontakt oss for et tilbud. Vi finner i fellesskap med deg ut hvordan vi legger opp annonseringen. Tekstlinker, bannere, whatever – vi fikser det meste! Bare ta kontakt med oss du.

Q: Er redaktøren riktig vel bevart????
A: Overhodet ikke, men har ennå ikke meldt seg inn i Sosialistisk Venstreparti – så det er vel ennå håp. Den dagen redaktøren stemmer SV og heier på Manchester United er det virkelig grunn til å bli bekymret.

Q: Hvordan ser det ut hos dere?
A: Det ser vel ikke ut i måneskinn skal vi være ærlige, men vi har laget en liten omvisning i Agurkpostens beskjedne lokaler som du kan lese her.

Q: Har Agurkposten RSS-feed? Og hva med E-post oppdateringer?
A: Agurkposten har både RSS-feed og E-post feed. Det er gratis å abonnere. Kult.

Q: Hva med Facebook og Twitter?
A: Joda, vi har det også: Facebook finner du her, og Twitter-profilen vår finner du her.

Q: Hva faen er egentlig RSS?
A: Vi vet jo egentlig ikke vi heller, men vi har forsøkt å forklare RSS så folkelig som mulig i artikkelen «RSS for dummies«. Du kan jo lese litt der, så skjønner du kanskje mye mer. Eventuelt enda mindre.

Q: Hvor ofte oppdateres Agurkposten?
A: Sånn ca daglig. Eventuelt så ofte vi gidder. La oss si en gang pr dag. Eventuelt oftere. Men det er sjeldent. Vi er jo utrolig late må du huske. Såå.. abonner like godt først som sist så slipper du å gå glipp av noe. Men, det er jo ikke mye å gå glipp av heller. Nei, vi vet egentlig ikke hva du skal gjøre. Ta deg en ny pils og slapp av.

Q: Kan jeg også skrive for Agurkposten????
A: Det kan du. Ta i så tilfelle kontakt med oss via kontaktsiden vår.

Q: Hvordan finner jeg innholdet jeg er ute etter?
A: Hvis du ser igjennom Arkivet, så finner du det meste. Det du ikke finner der, finnes faktisk ikke. Og glad skal du være for det. Tenk om det fantes mer her i verden? Grusomt.