Faen så trist. Trist som faen. OL i Beijing er over. Faen. Trist. Som. Faen. Satan. Vi gråter. Men, ikke misforstå: Vi driter i idretten. Altså selve lekene. De bryr oss like lite som den kvisa vi sikkert får på rumpa en vakker dag. Hvilket vil si; den er der, og den klør, men vi ser den ikke, så da er den ikke der.

Nei, vi er ikke lei oss for at OL er over. Vi er tvert imot glade for at OL er over. Ingen flere nitriste sendinger som inneholder uhyre smale idretter som Sprangridning eller sandcurling. Bueskyting er vi kvitt. Turn? Borte. Nei, vi er veldig glade for at OL er over. Tilbake til hverdagen. Vi elsker hverdagen.

Men.

Under OL har TV2 vært så elskverdige å ha et daglig program der de oppsummerte dagens øvelser. Disse sendingene ble ledet av de to vakreste kvinnene på Norske TV-skjermer for tiden, nemlig Julie Strømstad og Guro Fostervold. Vi fikk se dem i utfordrende antrekk i helfigur. Vi får ikke se dem mer, for nå er OL over – og det er vel tilbake til den faens Davy Wathne for en stakket stund. Faen heller.

Trist som faen er det. Vi får aldri mer se Julie Strømstad slik:

La oss alle ta et minutts stillhet til minne om de gode tidende. Når minuttet er over, skriver vi alle et brev til Kongen om at vi synes det burde innføres minst ett døgns landesorg inntil Julie Strømstads hjemmelagde porrfilm kommer på avveie.

Kongen er sikkert enig.

Diskuter hest her – hesteforum