Vi må dessverre meddele at Fassjon-Frida, vår nyeste gjesteblogger, er død. Hun rakk kun å skrive to poster, en der hun presenterte seg selv – og en der hun presenterte dagens outfit. Fassjon-Frida skulle bare prøve fallskjermhopping for første gang. Det hele endte ikke særlig bra:

Men, det var ikke dette hun døde av. Nei, isbjørnen du kan se på bildet hadde akkurat meldt seg inn i foreningen «Isbjørner mot vold», så Fassjon-Frida kom fra det hele med livet i behold. I bilen hjem derimot:

Det hele sa bare pang, og mer er det ikke å si om den saken. Fassjon-Frida ble 18 år gammel. May she rest in peace. Hun vil bli sårt savnet.

Ok, den ærlige versjonen:

Vi gikk en runde med oss selv og fant ut at dette stuntet ble for dumt – selv for en så lavpannet tidsskrift som Agurkposten. Vi beklager eventuelle emosjonelle skader lesere må ha pådratt seg i lesningen av de to postene fra Fassjon-Frida. Vi lover å aldri gjøre noe så teit igjen.

På mandag er det tilbake til det vanlige tullet. Altså babes, damer, flere babes, tullekåringer, tullespørreundersøkelser og alt det andre fjaset vi vanligvis produserer.

Vi beklager.