Vi menn har en egen klubb. Det vet vel alle nå. Jerry Seinfeld brøt taushetsplikten for noen år siden. Kort fortalt går klubben vår ut på at vi menn skal fange alle kvinner i våre armer og elske (med) dem til de dauer. Det er hele greia. Ingen kvinne skal kunne gå mer enn to skritt utenfor sitt eget hjem uten at en representant for klubben vår er der for å tilby seg selv.

Vanligvis takker kvinnene altså nei, men vi prøver likevel. Hele tiden. Men, Lone Sletten er likevel singel. Ikke bra. Her har vi en jobb å gjøre. Klubben vår må ta ansvar i denne saken! Vi nekter å tro at en kvinne som er så søt, sexy og flink som Lone Sletten blir på det åpne markedet lenge. Hun burde fått et tilbud hun kunne ha slått til på allerede, men det ser ut som vi har forsømt henne.

Skam på oss.

Men, dagen idag var en gledens dag likevel. For Synnøve Skarbø hadde tydeligvis invilget seg selv en velfortjent pause fra Spotlight, og med det var det plutselig duket for vår favoritt Lone Sletten. Og hun innfridde så til de grader. Ikledt et sexy hvitt antrekk ledet hun oss fra den ene kjendisnyheten til den andre, med stødig hånd og en så til de grader sensuell underarm. Ok, så viftet hun kanskje litt panisk med armene, de sexy underarmene altså, men dette bidro egentlig ikke til annet enn litt lett humring fra vår side. Dette er da et feelgood-program, omtrent som Agurkposten er en feelgood-avis.

Forresten, visste du dette om Lone Sletten?

  • Hun er født på «terroristdagen» 11.september?
  • Hun har en minst like sexy og vakker søster som heter Linn-Cecilie?
  • Hun fikk 23 rette av 35 mulige på denne Quiz’en om Twin Peaks?

(alle bilder: faksimiler fra TvNorge Web-TV)

Norges mest sexy tv-personlighet? Absolutt.